Топ премиерните HBO Max филми и сериали през юли 2022

Юли е месец за почивка – на море, на планина, на вили, на всевъзможни фестивали и концерти. Но е горещо, което означава, че вкъщи, на хладно, пред телевизионния екран също е добре. HBO Max има богато съдържание от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network и оригинални продукции, така че е най-добрият избор в това отношение. 

Ето които са премиерните HBO Max филми и сериали за юли 2022 година – нови хитове, стари класики, сериали и отлични документални филми. Това и още много ще намериш тук – всичко най-добро от богатия списък на тази ТВ мрежа, поднесено от NetSurf. Ние те ориентираме, ти само си пусни пакета! 

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо. NetSurf – лидерът в оптичния интернет и телевизия.

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX ФИЛМИ ПРЕЗ ЮЛИ 2022

„Последна нощ в Сохо“ (2021, премиера на 1 юли)

Трилърът на Едгар Райт беше високо оценен и има защо. Историята – Елоиз – бъдещ моден дизайнер – си мечтае за 60-те години на миналия век в Лондон. През съня си тя влиза в този период и се среща с красивата певица Санди. Но сънят се превръща в нещо много по-мрачно и плашещо. Това са и последните кадри на лента на Даяна Риг и Маргарет Ноулан – и двете актриси починаха преди премиерата. 

„Бургерите на Боб“ (2022, премиера на 12 юли)

Кинопремиерата беше на 27 май, ето го сега и в стрийминг платформите. Това е анимационна музикална комедия, направена по анимирания ситком на FOX. Ако сте гледали шоуто – филмът със сигурност ще ви хареса. Ако не – хуморът е забавен, свеж и леко мрачен, а анимацията също е на отлично ниво.

„Защо тъгува Гилбърт Грейп“ (1993, премиера на 1 юли)

Класика, която е перфектна за лятото. Джони Деп се грижи за майка си, която не напуска къщата, в която живее, и за брат си (Леонардо ди Каприо), който пък има други проблеми. През града минава млада жена, Деп започва връзка с нея и нещата стават сложни. 

„Безсъници в Сиатъл“ (1993, премиера на 1 юли)

Сиатъл беше центърът на света между 1991 и 1994 заради гръндж експлозията. “Любовни квартири” също беше романтична комедия, но залагаше на изключително силен саундрак. “Безсъници в Сиатъл” залага на актьорите – Том Ханкс и Мег Райън. Райън, която е журналист, се влюбва във вдовеца Ханкс, след като чува гласа му по радиото. Положението обаче е леко усложнено от това, че тя е сгодена.

„Преди полунощ“ (2013, премиера на 2 юли)

Краят на великолепната трилогия с Итън Хоук и Жули Делпи. Тук те са и съсценаристи. Началото беше с “Преди изгрева”, вторият филм е “Преди залеза”. Всички са разделени от по 9 години (но тази година няма да има четвърти епизод). Хоук и Делпи вече са семейство и са на почивка с децата си в Гърция. И тук не се случва почти нищо. Но както и в другите два филма е отделено огромно внимание на диалозите между героите. Не случайно той беше номиниран и за куп награди.

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX СЕРИАЛИ ПРЕЗ ЮЛИ 2022

„The Rehearsal“, сезон 1 (2022, премиера на 15 юли)

Шест епизода, които изследват колко далеч би стигнал човек, за да “намали несигурността във всекидневието си. Тоест, нормални хора се поставят в ситуации, където всичко може да се обърка от една грешна стъпка.

Зад комедийното шоу е Нейтън Фийлдър – той е продуцент, сценарист, режисьор и звезда на сериите. Това е неговото завръщане на екран след пауза от пет години. 

„Almost Fly“, сезон 1 (2022, премиера на 21 юли)

Германски сериал, действието в който се развива през 90-те години. Германия се обединява, но не всичко е цветя и рози. Особено за трима приятели от дълбоката провинция. Те мечтаят за големи неща, откриват хип-хопа и животът им се променя рязко.

„Малки сладки лъжкини: Оригиналният грях“, сезон 1 (2022, премиера на 24 юли)

Седемте сезона на “Малки сладки лъжкини” “разбиха” Милууд с предателсва, убийства, лъжи и какво ли още не. Сега, 20 години по-късно, нова група тийнейджърки са тормозени от неизвестен отмъстител. Те ще платят греховете на родителите си (както и техните собствени де). Какво не му е забавното?

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ПРЕЗ ЮЛИ 2022 – ДОКУМЕНТАЛНИ

„The Anarchists“ (2022, премиера на 10 юли)

Епизодите проследяват събития, започнали през 2015 г. в Акапулко. Първоначално става въпрос само за едно събиране, организирано от канадския предприемач Джеф Беруик. После обаче то се превръща в странно и смъртоносно годишно тържество на анархията. И то в един от най-опасните градове в света.  

„Edge of the Earth“ (2022, премиера на 12 юли)

Пресметната лудост или струва ли си рискът? В четири епизода се проследяват елитни атлети, които правят нечувани досега неща. Екипите са по забележителни места в целия свят. Има сноубордисти, каякари, катерачи и сърфисти. За тях – рискът, за нас – идеята какво би било, ако ние бяхме на тяхно място.

„Pacto Brutal – O Assassinato de Daniella Perex“ (2022, премиера на 21 юли)

Това е историята на Даниела Перес, представена в пет епизода. Дъщерята на авторката на сапунени опери Глория Перес е убита на 28 декември 1992 г. Едва на 22 години, тя е брутално надупчена с ножици от екранния си партньор Гийерме де Падуа и тогавашната му жена Паула Томас. Глория събира всякакви материали и доказателство за убийството на дъщеря си през последните 30 години. Сега те ще видят бял свят. Освен това благодарение на усилията на Глория са промени два ключови закона в Бразилия. 

„Citizen Ashe“ (2022, премиера на 28 юли)

Филмът проследява еволюцията на Артър Аш – тенис легенда с титли от Големия шлем – до глобален активист. И то на фона на драматични събития от миналия век – възходът на движението за граждански права, апартейдът в ЮАР и епидемията от СПИН. Аш почина именно от СПИН прз 1993 г, след като се заразява с вируса по време на вливане на кръв. 

ЗА ФИНАЛ

Юли е месец за почивка – плажове, планини, фестивали… Знаем, че този месец и август най-рядко се заседяваме пред екраните, обаче пък го правим с голямо удоволствие, защото наистина избираме най-доброто. Ние помагаме в списъка с неща, които осигуряват ТВ забавление през месеца. Можеш да си ги запишеш на хартия, да си ги вкараш в календара или да проверяваш редовно този текст. И да – да изгледаш препоръчаните от нас топ премиерни HBO Max филми и сериали юли 2022. Не чакай – вземи HBO Max към пакета си за телевизия от NetSurf!