Как да гледаме телевизия онлайн безплатно?

Днес ще говорим за една от най-важните теми за всеки любител на телевизията – как да гледаме телевизия онлайн и то безплатно! Ако като нас сте наистина привърженик на филмите, сериалите, спорта и т.н., то заедно ще научим, как да получим най-доброто телевизионно изживяване, по най-изгодния за нас начин.

Нека отворим нашето въображение. Всъщност, имаме много възможности за безплатен стрийминг – можем да използваме сайтове за гледане на сериали и филми, да търсим онлайн телевизионни канали или да използваме Net Surf Play, което ако питате нас, е най-добрата опция. Това, което всъщност искаме да кажем е, че не е нужно да изразходваме целия си бюджет за абонаментна такса, защото всичко, което трябва да направим, е да открием начина, който най-много ни харесва.

Хайде сега да направим живота си малко по-лесен, като научим как да гледаме телевизия онлайн безплатно. Животът е прекрасен и трябва да го изживеем пълноценно, а това включва и нашите любими телевизионни програми да са с нас по всяко време.

Свободата от гледането на телевизия онлайн

Свободата на безплатното онлайн стриймване е нещо, което всички можем да оценим, особено тези от нас, които са прекарали часове наред в гледане на любимите си предавания. С напредването на технологиите, все по-често предпочитаме да гледаме през телефоните, отколкото да седнем пред добрата стара кабелна. Защо се случва? Нека разберем.

Първо, нека да поговорим за красотата на стрийминг услугите. Безплатното гледане не е мит. С толкова много възможности за избор е лесно да намерим предаване, което да отговаря на всяко наше настроение. Чувстваме се тъжни? Пускаме си някоя сълзлива драма. Искаме нещо забавно? Включваме комедия. Настроени сме приключенски? Изследваме природата с документален филм. Възможностите са безкрайни.

netsurf tv internet

Да не забравяме и за забавните моменти, които могат да възникнат при гледане на безплатна телевизия онлайн. Колко пъти сме стояли оплетени от кабелите на мултимедийния плеър, опитвайки се да пуснем някой така желан сериал, а после да преживеем истински шок, когато разберем, че няма достъп до него в нашата държава? Или да изгубим цялото си настроение за вечерта, след като прекъсне интернетът, точно по време на главния кулинарен дуел в MasterChef? Сега можем да забравим за натоварващите моменти и да се наслаждаваме на богатото съдържание на нашите любими филми, сериали и телевизионни предавания в онлайн пространството напълно безплатно. Можем да избираме от безброй национални и международни канали, да гледаме спорт, новини или риалити шоу, без да се тревожим за географското местоположение. Но може би най-забавното нещо в свободата на гледането на безплатната онлайн телевизия са странните и диви предавания, на които можем да попаднем. От риалити предавания за хора, които събират монети по пътищата, до документални филми за историята на тоалетната хартия – странни програми не липсват.

Разбира се, с цялата тази свобода идва и отговорността. Лесно е да се потопим в безкрайния поток от съдържание, което се предлага онлайн, и преди да се усетим, да сме прекарали целия си уикенд пред екрана. Но хей, понякога мързеливият следобед е точно това, което се нуждаем. Кой има нужда да излиза навън и да се наслаждава на слънчевите лъчи, когато може да остане вътре и да навакса с любимото си предаване?

В крайна сметка, свободата да гледаме безплатно, е нещо, което трябва да ценим, дори и да води до някои забавни казуси. Така че следващия път, когато се впуснем в ново предаване, не трябва да забравяме просто да седнем, да се отпуснем и да се насладим на пътуването. Кой знае в какви щури приключения ще се озовем?

Не изпускай нищо от родната телевизия, тя е винаги с теб

В съвременната епоха, с бързия напредък на технологиите, е възможно да имаме достъп до любимите си телевизионни предавания и филми безплатно, навсякъде и по всяко време в необятното онлайн пространство. С появата на смартфоните, таблетите и лаптопите, хората могат да гледат телевизионни предавания и филми в движение. Освен това, развитието на услугите за стрийминг доведе до революция в начина, по който безплатно да гледаме телевизия. С тези услуги можем да получим достъп до хиляди безплатни телевизионни канали само с едно натискане на бутон. Следователно твърдението “Не пропускайте нищо от домашния си телевизор, той е винаги с теб” е вярно в днешната цифрова ера.

С възможността да гледаме безплатна телевизия на преносимо устройство, вече не е нужно да се притесняваме, че ще пропуснем любимото си шоу, докато сме далеч от дома. Независимо дали пътуваме до работа или чакаме за среща, можем да гледаме онлайн родната телевизия на мобилното си устройство безплатно. 

Друга полза от възможността за достъп до домашната ни телевизия през мобилното ни устройство, е гъвкавостта, която тя осигурява. Можем да гледаме онлайн телевизионни предавания и филми със собствено темпо и по собствен график. При традиционната телевизия трябва да изчакаме излъчването на предаването в определено време и ако не успеем да го пуснем навреме, значи ме го пропуснали. Със стрийминг услугите онлайн съдържанието е пред нас по всяко време.

Освен това възможността за достъп до домашната ни телевизия през мобилното ни устройство позволява да гледаме предавания и филми от цял свят. С помощта на интернет и услугите за стрийминг можем да получим достъп до предавания и филми от различни държави и на различни езици безплатно. Това е отличен начин да се запознаем с различни култури и да се потопим в различни светове.

Споменахме ли, че с всичко това, идва и паричната изгода? С онлайн услугите можем да получим достъп до хиляди телевизионни предавания и филми за част от цената на кабелната телевизия. Това е особено полезно за хората, които искат да спестят пари от разходите си за развлечения.

Удобството, гъвкавостта, близостта до глобално съдържание и рентабилността, осигурени от достъпа до домашната телевизия през мобилно устройство, са отлични причини да се възползваме от тази технология. Ето защо, ако все още не сме проучили предимствата на достъпа до домашната си телевизия през мобилно устройство, сега е моментът да го направим.

Носи телевизора в джоба си с NetSurf Play

Съвременната технология прави възможен достъпа до множество медийни съдържания на всяко време. Телевизорът, който някога беше тежък и голям, вече може да бъде носен в джоба. Мобилните приложения за гледане на телевизия, като NetSurf Play, дават възможност на потребителите да гледат любимите си сериали и филми на техните мобилни устройства, онлайн, където и да се намират. Това е особено полезно за хора, които пътуват много или които желаят да гледат съдържание по време на транспорт или на почивка. В допълнение към това, устройствата се свързват към Smart телевизори, което ни дава възможност да гледаме любимите ни програми на по-голям екран. Това прави медийното изживяване още по-добро.
netsurf internet tv netsurf play

Ето, че дойде време да разкажем и за ролята на NetSurf. Нашата платформа комбинира удобство и иновативност, позволявайки ни да гледаме безплатно по всяко време богата гама от канали на мобилния си телефон, таблет или лаптоп, не само вкъщи, а навсякъде с нас, независимо къде се намираме. И не става въпрос само за филми и сериали. Вече можем да гледаме онлайн и любимите ни български канали. Може да следим актуалните събития в страната и света по Nova, като получаваме информация за политически, икономически и културни събития, за да бъдем в крак с времето и да сме информирани за важни теми, които засягат нашата жизнена среда, а вечер да седнем и да гледаме по BTV поредния епизод на “Survivor’”.

Висококачествено съдържание е друг приоритет, на който държим. Приложението предлага висококачествено видео, което прави гледането по-приятно и реалистично, дори извън нашия дом. Платформата използва най-новите технологии за стрийминг на видео и аудио, за да осигури високо качество на онлайн съдържанието.

Да си потребител на NetSurf си има и своите предимства. Напълно безплатно, лесно и бързо можем да инсталираме приложението на нашия телефон и таблет, а богатият спектър от пакети позволява да се потопим в океана от телевизионни предавания и да грабнем безплатния код за регистрация в някои от програмите, с които ще сме винаги една крачка пред останалите. Но за тях ще поговорим малко по-късно…

Новите, подобрени функции, гарантират по-високо качество на предлаганите услуги, същевременно комбинирани по достъпен за всички начин. Чрез приложението можем да спестим усилия, тъй като собственоръчно имаме възможност да проверим информация за използваната от теб услуга или да пуснем заявката за повреда.

За всички ни е важно едно удобството да бъде на адекватна цена. NetSurf предлага различни абонаментни планове за своите потребители, като всеки от тях разполага с достъп до различни видове съдържание. Цените на абонаментните планове са изключително конкурентни, което прави платформата достъпна за по-широк кръг потребители. Цените на абонаментите планове можеш да видиш Тук.

С нас си директор на любимата си телевизия с връщане, пауза, запис и архив на съдържанието, с напомняне, подреждане на канали, дублажи на различни езици, субтитри, електрона програма и още куп неща.

Кои канали можеш да гледаш онлайн в NetSurf Play

Като един от водещите доставчици на телевизия в България, NetSurf предлага богат избор от телевизионни канали в различни категории. От спорт до забавление, от новини до детски програми, NetSurf Play има всичко, което е необходимо, за да се насладите на любимите си телевизионни предавания в удобно за вас време и място.

Както се казва – за всеки по нещо. Независимо дали се отдаваш на приключения, или си спортен фен, няма да се налага да избираш между тях, защото с пакетите на NetSurf имаш предимството да разполагаш с всичко накуп. Нет Сърф предоставя достъпа до телевизия безплатно за всичките си абонати.

 

Ако сте потребител с телевизия скоро ще може да гледате съдържанието, което заплащате за домакинството си. Към момента, клиентите с ТВ и НЕТ ще могат да гледат до 36 канала.
Ако сте клиент само на интернет ще може да гледате напълно безплатно 4 канала.
Следователно, ако клиент използва най-малкия абонаментен план, който предлагаме, ще има по-малко канали в приложението. Или по-точно казано – гледаш това, за което си се абонирал. 

Канали за клиенти, използващи интернет:

Нова Телевизия
БНТ1
БНТ4
bTV

Канали за клиенти, използващи телевизия, преди предстоящата промяна:

 

Водещи канали Нова Телевизия, БНТ, БНТ4, bTV; Euronews Bulgaria 
Филми/Сериали bTV Comedy, Diema Family, bTV Action, bTV Cinema, bTV Lady; KinoNova, FOX, FOX Life, FOX Crime, Moviestar, TV 1000, AXN;
Спорт Nova Sport; RING
Музика City TV;
Детски Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon; Nick J., Baby TV, Cartoon Network;
Документални Discovery Channel, National Geographic, National Geographic Wild, Travel Channel, History Channel, Viasat Explorer, Investigation Discovery, Viasat History, Viasat Nature;
Други 24Kitchen, TLC;

С безплатната онлайн телевизията можем да гледаме своите любими сериали и филми в удобно за нас време, без да се притесняваме за пропуснати епизоди. Не е нужно да стоим пред телевизора вкопчени, можем да гледаме безплатно, каквото искаме на таблета, лаптопа си или дори на мобилния телефон.


Винаги ти пазим гърба

Като завършек на нашата тема, ще ти покажем колко верен приятел може да бъде NetSurf Play и няколко ситуации, в които ще се радваш, че го използваш.  

Например, когато телевизорът ти се счупи, но не искаш да изпускаш новия епизод от любимото си реалити? Изпробвай безплатното ни приложение  и забрави за всякакви неудобства и проблеми.

Или пък например всяка вечер спориш с любимия човек за дистанционното? Кой канал да бъде? Винаги има сърдити? Кажи край на войната и свали NetSurf Play, където можеш да гледаш всичко онлайн на телефона. 

Случвало ли ти се е пък да отсядаш в  хотел с кофти телевизия. Можеш да си отдъхнеш. Ние те покриваме!

Само с едно кликване можеш да се насладиш на любимите си предавания и филми, без да те притеснява високата цена на кабелните телевизии.  Така че, ако искаш да се насладиш на безплатната телевизия онлайн, всичко, което трябва да направиш, е да отвориш NetSurf и да започнеш да гледаш.

В заключение, безплатната онлайн телевизията е като магическо място, където можем да открием неща, които не сме мислили, че съществуват. Това е най-добрият начин да се забавляваме, да се учим и да откриваме нови светове – всичко само с един клик. Затова, не се колебай да влезеш в света на онлайн стрийминга и да се насладиш на неговите безкрайни съкровища!