Какво да гледаш по MAX Sport през юли 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Лятото е в разгара си, което означава, че големите футболни първенства са в почивка. Но пък има футбол от Швеция, от MLS, от Копа Либертадорес и от Копа Судамерикана. Има и Nascar Cup, както и тенис, бокс, UFC и волейболната лига на нациите. 

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо. NetSurf – лидерът в оптичния интернет и телевизия.

АЛСВЕНСКАН ПО MAX SPORT 2

Юргорден – Хамарбю, 3 юли (неделя) от 16:00 часа

И двата отбора са на по три точки от първото място, като Хамарбю има и мач по-малко от Юргорден и лидера Хекен. Юргорден спечели предишния сблъсък между съперниците с 4:1, преди това те имаха две пореди ремита. Виктор Едвардсен и Асоро водят атаката на домакините, като и двамата имат по 4 реализира попадения. За Хамарбю Бесара също има четири гола, като той е подкрепен от Сведберг и Лудвигсон. 

Юргорден няма загуба като домакин от началото на сезона с пет победи и реми. Хамарбю пък е вторият най-силен гост с три победи и 2 загуби.

MLS ПО MAX SPORT 4

Ню Йорк Сити ФК – Атланта Юнайтед, 4 юли (понеделник) от 00:05 часа

Ню Йорк Сити беше лидер само допреди няколко седмици. После обаче тимът влезе в лоша серия – четири поредни мача без победа през юни и сдаде първото място. При това във всеки от последните четири срещи сините допуснаха първия гол. И то след серия от шест сухи срещи. 

Атланта също не се представя добре напоследък – три загуби и победа в четири мача. Представянето навън също не дава особена надежда – една победа в 9 визити. Но може би е време за край на кризата.

ВОЛЕЙБОЛ ПО MAX SPORT 3

Трети кръг: 5-10 юли

След мачовете в София, волейболистите се местят в Гданск в Полша. Нашите национали откриват турнира срещу Италия на 5 юли от 18:00 часа. На 7 юли те играят срещу Словения, на 9 юли е и мачът с Китай. Нашите се надяват на още една победа, за да не завършат последни.

NASCAR CUP ПО MAX SPORT 1

Уикендът на четвърти юли е по-специално време за американците, а Nascar Cup сериите са в Уисконсин. Road America има легендарен статут, а с 14-те завоя по трасето наистина разделя добрите от по-добрите пилоти. Тук е победителят от миналата година Чейс Елиът, звездите Кайли Буш и Мартин Труъкс джуниър и както и бъдещите звезди Коул Къстър, Тайлър Редик, Кристофър Бел и Ерик Джоунс.

ТЕНИС ПО MAX SPORT

ATP 500: Хамбург от 18 юли

Големите турнири на клей след Уимбълдън не са толкова много, така че съвсем естествено този в Хамбург привлича сериозни внимание. Карлос Алкарас е поставен под номер едно и е фаворит за титлата. Конкуренцията е от Андрей Рубльов, Яник Синер, Диего Шварцман и Пабло Кареньо Буста. Карен Хачанов, Гаел Монфис и Ботик ван де Зандсхулп допълват участниците от Топ 25 на световната ранглиста.

В женската част на схемата тук със сигурност ще са Даниел Колинс, Дариа Касаткина, Барбора Крейчикова и Елена Рибакина.

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Футбол от Северна и Южна Америка, първенството на Швеция, съпроводено с различни тенис турнири, волейбол, Nascar Cup, бокс, голф и какво ли още не. Трудно е да се изброят всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT юли 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!