Какво да гледаш по MAX Sport през юни 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Юни е тук, което означава месец пауза от футбола (освен в Испания, където, както обикновено, нещата се случват малко по-бавно). Освен това е ред на финала за Купа Стенли в NHL, финала в баскетболното първенство на България, както и турнирите на трева преди Уимбълдън. В добавка – Лигата на нациите по волейбол, Moto GP, Наскар, голф и Диамантената лига по лека атлетика.

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо. NetSurf – лидерът в оптичния интернет и цифрова телевизия.

ЛА ЛИГА 2 ПО MAX SPORT 4, ЮНИ 2022

Лас Палмас – Тенерифе, 4 юни (събота) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Лас Палмас изпревари Тенерифе в последния кръг на редовния сезон. Тимът от Гран Канария завърши с пет поредни победи, докато този от съседния остров влезе в серия от три последователни загуби. Така Лас Палмас се сдоби с домакинско предимство в реванша. Освен това тимът има и доста добър баланс в преките мачове напоследък – три победи в пет мача и само една загуба от Тенерифе в осем сблъсъка. Но едно е сигурно – чака ни горещо дерби!

Ейбар – Жирона, 5 юни (неделя) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Ейбар изпусна драматично директна промоция в последния кръг на редовния сезон. Тимът влезе в последните мачове като първи, но загуби шокиращо от последния Алкоркорн с 0:1. И се оказа на трето място в класирането. Ейбар обаче все пак има по-силен тим от каталунския си съперник и го победи на два пъти през сезона – 1:0 и 4:2. Освен това го победи и в предишните четири срещи между съперниците. Всъщност преди първия мач от плейофите, Жирона има само един успех над баските – през далечната вече 2009 г. 

Финал на плейофа, 11 и 19 юни от 22:00 часа по MAX Sport 4

Победителите от двата полуфинални сблъсъка ще изиграят още два мача. В тях ще бъде определен и последния нов член на Ла Лига. Той ще се присъедини към Алмерия и Реал Валядолид, които вече си осигуриха промоция. 

 

БАСКЕТБОЛ ПО MAX SPORT 2, ЮНИ 2022

Рилски спортист – Балкан, 4, 7, 9 и 12 юни от 19:00 часа по MAX Sport 2

Финалите на баскетболното първенство противопоставят Рилски спортист и Балкан Ботевград. Мачовете започват в Самоков и ще завършат там (ако разбира се стигне до мач номер 5). Балкан отстрани Левски след 3-1 победи, като серията мина и през доста разправии – служебо декласиране на Левски, после връщане в серията. За зелените се завърна гардът Станимир Маринов, който отсъства три месеца заради травма и това е отлична новина за треньора Небойша Видич. Балкан спечели за последен път титлата през 2019 г., Рилецо е двукратен носител на Купата, но сега е идеалният момент да възнагради труда на Людмил Хаджисотиров и с титла.

NHL ПО MAX SPORT 2, ЮНИ 2022

Ню Йорк Рейнджърс – Тампа Бей Лайтнинг, 5, 7, 9, 11 и 14 юни по MAX Sport 1

Тампа Бей изненада мнозина, след като се справи с Флорида Пантърс само за четири мача на полуфиналите. И което е още по-учудващо – най-резултатният отбор в редовния сезон вкара само три шайби в тези четири срещи. А вратарят Андрей Василевски спаси безумно изглеждащите 200 последователни удара, преди да бъде преодолян.

Рейнджърс имаха много повече проблеми срещу Каролина Хърикейнс. Те се нуждаеха от седем мача и от отлични мачове на вратаря Игор Шестеркин, за да успеят. Сега ще им трябва много, много повече.

Колорадо Аваланш – Едмънтън Ойлърс, 4, 6, 8, 10 и 12 юни по MAX Sport 1

В Западната конференция се срещат двата най-силни тима от редовния сезон. Колорадо надви Сейнт Луис Блус в шест мача, а Ойлърс сензационно изхвърлиха Калгари Флеймс в пет мача. И то след като загубиха първия сблъсък с абсурдно изглеждащото 6:9. И двата тима са абсолютно непредсказуеми, но Колорадо има повече качество във всичките си линии. От друга страна Конър Макдейвид е истина машина. Най-добрият нападател в света в момента, той има 7 гола и 19 асистенции в предишните два кръга на плейофите. 

Финалите за Стенли Къп, от 15 до 30 юни по MAX Sport 1

Разбира се, първо трябва да бъдат определени финалистите от Източната и Западната конференции и чак след това ще започне битката за трофея. Което означава, че за мачовете от него все още няма програма. Но ще чакаме с интерес, за да видим кой ще се качи на трона.  

не изпускай топ спортно съдържание по макс спорт каналите

ТЕНИС ПО MAX SPORT, ЮНИ 2022

ATP 500: Хале и Куинс от 13 юни

WTA 500: Берлин от 13 юни, Ийстбърн от 20 юни

След края на Ролан Гарос има само три седмици до началото на Уимбълдън. А това е много кратко време, за да свикнеш с тревната настилка. Съвсем естествено, за много състезатели ще е доста трудно. За мъжете и жените има по шест турнира – по четири от категория 250 и по два от категория 500.

Повече мачове от тях ще бъдат излъчени по каналите на MAX Sport. А ние ще следим с особен интерес турнира в Куинс, тъй като през години Григор Димитров има доста успехи там.

ВОЛЕЙБОЛ ПО MAX SPORT 3, ЮНИ 2022

Женският национален отбор на България по волейбол вече е в турската столица Анкара, където се провежда първата седмица в турнира Лига на нациите. Всички мачове от турнира се излъчват по MAX Sport 3. Българките, които вече са водени от новия си селекционер Лоренцо Мичели, се завръщат в най-комерсиалния турнир след двугодишно отсъствие. Те заеха мястото на санкционирания отбор на Русия, отстранен заради инвазията в Украйна.

В първата седмица нашите момичета играят с Турция, Тайланд, Италия, Белгия, Сърбия и Нидерландия.

Във втората седмица (14 – 19 юни) мачовете са във Филипините. Тогава българките играят със САЩ, Япония, Канада и Белгия.

В третата седмица (28 юни – 3 юли) националните са в София. В Зала “Арена Армеец” те ще приемат Доминиканската република, Бразилия, Италия и Полша.

ЗА ФИНАЛ

Футбол от Испания (за не забравим как се рита топката), финалът в NHL, финалът в баскетболното първенство на България, волейбол от Лигата на нациите, лека атлетика, тенис, Moto GP, Nascar Cup и какво ли още не. Наистина нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT юни 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!