Какво да гледаш по Диема Спорт през Юли 2022

Началото на футболните сезони в Англия, Германия и Франция: Ливърпул – Манчестър Сити, Лайпциг – Байерн и ПСЖ – Нант в последните дни на месеца. Само това е достатъчно да вдигне и без това високата температура. Плюс четири кръга от българското първенство. Това е великолепно завръщане към любимата игра. И още четири кръга във Формула 1 – юли може да е месец за ваканции, но спортът е тук. Всичко това – в отличната спорна телевизия.

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо. Разгледай нашите предложения от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Така няма да изпуснеш нищо вълнуващо. NetSurf – лидерът в оптичния интернет и телевизия.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ АНГЛИЯ ПО ДИЕМА СПОРТ 2

Ливърпул – Манчестър Сити, 30 юли (събота) от 19:00 часа по Diema Sport 2

Голямото чакане за новия сезон свършва с края на юли. Тогава носителят на ФА Къп Ливърпул се изправя срещу шампиона Манчестър Сити в сблъсъка на Къмюнити Шийлд. Мачът със сигурност няма да е с този интензитет, с който ще бъдат срещите във Висшата лига, но на фона на съперничеството между сини и червени със сигурност ще е интересно. Това са двата най-силни отбора в може би най-силното първенство в света – шоу, което не е за изпускане.

ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ

Ботев Пловдив – Хебър, 8 юли (петък) от 18:30 часа по Diema Sport 

Началото на новия сезон в България ще е с регионално дерби. Хебър се завръща в елита и ще измине краткото разстояние между Пазарджик и Пловдив, за да гостува на Ботев. Жълто-черните се готвят и за Лигата на конференциите, така че няма как да допуснат подценяване. Хебър пък има нов треньор – Фулвио Пеа. И ще е любопитно как ще стартира италианецът в България.

ЦСКА 1948 – Левски, 9 юли (неделя) от 21:00 часа по Diema Sport 

Левски завърши много силно миналия сезон и успя да вземе трофей след дълга суша. Носителят на купата започва този сезон с визита на ЦСКА. Червените си върнаха за треньор Любо Пенев, което е гаранция, че на всеки съперник ще му бъде трудно. ЦСКА 1948 още чака първия си гол срещу сините, така че може би ще станем свидетели на момент за историята. 

Локомотив София – ЦСКА-София, 16 юли (събота) от 18:30 часа по Diema Sport 

Със завръщането на Септември в елита мачовете между отборите от София стават още повече, а програмата е събрала доста сериозен брой от тях в началото. Точно такъв е случаят и тук. Откакто се възродиха железничарите нямат победа над червените, но пък ЦСКА-София има нов треньор – Саша Илич – и въобще не впечатли в подготовката.

ЦСКА 1948 – Лудогорец, 22 юли (петък) от 21:00 часа по Diema Sport 

Червените започват с две сложни домакинства – първо носителят на Купата, а след това и шампионът. Но пък тези мачове ще покажат дали ЦСКА 1948 може да защити амбициите си за нещо повече този сезон. Лудогорец традиционно не започва в добра форма последните години, защото насочва формата и мотивацията си към Шампионската лига. А и изненадващо или не – червените спечелиха последните си две домакинства на зелените, вкарвайки им пет гола.

Славия – Левски, 24 юли (неделя) от 21:00 часа по Diema Sport 

Първото издание на най-старото дерби в този сезон е още в третия кръг. Сините спечелиха последните два мача срещу белите с голове след 80-ата минута, но пък Славия обърна до 2:1 Левски в първия двубой през миналия сезон. В последните години сблъсъците между двата столични тима са много интересни и сега със сигурност ще бъде така.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ГЕРМАНИЯ ПО ДИЕМА СПОРТ 3

Лайпциг – Байерн, 30 юли (събота) от 21:30 часа по Diema Sport 3

Лайпциг спечели исторически първи голям трофей в края на миналия сезон – Купата на Германия. Сега е ред на опит за втори. И то срещу шампиона Байерн. Колосът от Мюнхен се подготвя по странен начин за новия сезон заради желанието на голмайстора Роберт Левандовски да напусне. Баварците му взеха заместник от Ливърпул – Садио Мане, но не е ясно за какъв точно вариант се готви Юрген Клоп. Лайпциг няма победа над този съперник вече четири години и загуби последните си три мача с него. Но пък в последните четири срещи паднаха общо 17 гола – по над 4 на мач. Шоуто е гарантирано. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ФРАНЦИЯ ПО ДИЕМА СПОРТ 3

ПСЖ – Нант, 31 юли (неделя) от 19:45 по Diema Sport 3

Шампионът и носителят на Купата на Франция ще играят мача си за Суперкупата в Тел Авив, Израел. Южняците наказаха ПСЖ в последния им сблъсък с 3:1, като водеха с 3:0 на почивката. Те спечелиха два от последните три мача и три от предишните шест, така че определено са неудобен съперник за столичани. ПСЖ също така минава през период на трансформация и не е сигурно в какво състояние ще бъде.

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 2

Гран при на Великобритания, 1-3 юли по Diema Sport 2

Ред Бул се справи с проблемите си в началото на сезона и спечели последните шест старта от Формула 1. Макс Верстапен спечели 70-то юбилейно издание на “Силвърстоун” през 2020 г., сега опитва да вземе и първата си победа в Гран при на Великобритания. Верстапен има 46 точки аванс пред съотборника си Серхио Перес и 49 пред Шарл Льоклер. Мерцедес подобрява постоянно представянето си, а Люис Хамилтън има рекордните осем победи на “Силвърстоун”.  

Гран при на Австрия, 8-10 юли по Diema Sport 2

Гран при на Австрия ще е второто спринтово състезание този сезон. И дава великолепна възможност на Ред Бул да откаже Ферари от спора за титлата. Това е домашната писта за световния шампион Макс Верстапен и всичко друго освен негова победа ще е разочароващо за биковете. 

Гран при на Франция, 22-24 юли по Diema Sport 2

Великолепна писта в съчетание с принципно хубаво време и място близо до Ривиерата. Само три от причините отборите да  харесват тази писта, построена от магната Пол Рикар. Преди година Макс Верстапен задмина Люис Хамилтън две обиколки преди края, като тогава това донесе победа в трети пореден старт за Ред Бул. Тогава това беше рекорд, сега летвата е вдигната по-високо.

Гран при на Унгария, 29-31 юли по Diema Sport 2

Още една добра писта, съчетана с добро време и много за правене – “Хунгароринг” е само на 20 км от Будапеща. Пистата прилича повече на писта за картинг, тъй като има само един дълъг прав участък и тук често доброто шаси върши повече работа от мощността. Миналата година тук беше мокра лудост, като Естебан Окон с Алпин спечели първата си победа в кариерата. Фетел завърши втори, но беше дисквалифициран след финала. 

ЗА ФИНАЛ

Миналият сезон в Англия мина под сянката на Манчестър Сити и Ливърпул и именно те откриват този с мач за Къмюнити Шийлд. Срещи за суперкупата ще има още в Германия и Франция. Освен това сезонът в България започва ударно – с куп софийски дербита и визита на Лудогорец на ЦСКА-София. За финал има стартове от Формула 1. Плюс много други събития в богатата програма на каналите Диема Спорт юли 2022 година.

Затова заяви пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 винаги има какво да ти предложат.