Какво те очаква през месец август по каналите на MAX Sport

Все още се чудиш какво да гледаш? Net Surf – лидерът в оптичния интернет и телевизия, ти е подготвил интригуващи спортни предложения. В разгара на летния сезон, MAX Sport отново ще задоволи апетита на своите фенове със вълнуващи спортни сблъсъци.  През този месец те очакват купища футболни битки, волейболни срещи, бойни спортове, лека атлетика, гранд при и не на последно място тенис двубои, които ще накарат малки и големи да седнат пред екрана.

Месец на футбола

Копа Либертадорес и Копа Судамерикана: Четвъртфинали  – MAX Sport 3/4    

Предстои най-интересната част от Копа Либертадорес. Тя започва с четвъртфиналните мачове, до които достигнаха единствено отбори от Бразилия и Аржентина. Ще има Коринтианс срещу Фламенго и Атлетико Минейро – Палмейрас ще излъчат бразилските представители на полуфиналите, докато Велес Сарсфийлд и Тайерес де Кордоба ще се погрижат да има поне един аржентински представител в топ 4. Атлетико Паранаензе – Естудиантес пък е единственият „международен“ дуел.

Бразилските отбори доминират и във втория по сила турнир в Южна Америка – Копа Судамерикана. Четири тима от тази страна достигнаха до четвъртфиналите в надпреварата, където има представители на Еквадор, Венецуела, Уругвай и Перу. Сао Пауло и Насионал изглеждат фаворити на теория, но възможността за континентален трофей ще бъде преследвана с всички сили и от останалите тимове. Не пропускайте четвъртфиналите в Копа Судамерикана от 3-и август.

Всички мачове, както от тази фаза на турнира, та до самия му край, само в ефира на MAX Sport.

 

 

Футбол – Серия А  – MAX Sport 3

Месецът започва с футболните надпревари в Серия А, като още на 13 август по MAX Sport 3 ще бъдат излъчени сблъсъците между Милан – Удинезе, а малко по-късно през деня и този на Лече срещу Интер. Какво по-приятно усещане за феновете на Милан от това да приветстват своите любимци, шампионите на Италия, в своя дом на старта на новия сезон. Росонерите приемат Удинезе и докато тифозите се наслаждават по трибуните, за момчетата на Стефано Пиоли започва трудният път към защитата на титлата.

Лече се завърна в Серия А, Лукаку в Интер. Въпросът е един. Кое събитие ще се окаже с по-голямо значение за бъдещето на двата отбора? Домакините стартират кампанията като посрещнат нерадзурите,разчитайки на много нови попълнения, за които не бяха вложени кой знае колко пари. Тимът на Индзаги има за какво да съжалява, обръщайки поглед към току-що завършилия сезон.

Краят на месеца също ни носи интересни битки. В третия кръг на италианския шампионат има два страхотни мача с участието на римските отбори. В първия от тях Лацио посреща Интер, а в другия Ювентус и Рома ще премерят сили.

Футбол – Ла Лига – MAX Sport 4

След лудото трансферно лято в Барселона, феновете на каталунците са оптимисти за новия сезон. Левандовски, Рафиня, Кесие и останалите звезди в отбора на Шави стартират сезона в Ла Лига срещу Райо Валекано и то на „Камп Ноу“. Първата тежка задача за обновената версия на Барселона в Ла Лига идва още във втория кръг. Каталунците се отправят към Сан Себастиян, където ги чака Реал Сосиедад. Баските подсилиха своите редици и едва ли има по-добра възможност да покажат дали са готови да атакуват челните позиции.

Реал Мадрид от своя страна започва защитата на титлата си в Ла Лига с гостуване на новака Алмерия. След дълга битка андалусийци се добраха до испанския елит. Във втория си двубой от сезона в Ла Лига Реал Мадрид отново ще гостува. Виго далеч не е от гостоприемните градове за „белите“, но те са длъжни да се противопоставят на Селта по шампионски.

През миналата кампания в Ла Лига Валенсия и Атлетико Мадрид ни предложиха зрелище и в двата сблъсъка помежду си. В третия кръг от новия сезон ще научим кой ще има по-добър старт сега.

Ще може ли Лукаку да бъде екс-факторът, който да върне Интер на върха? Ще успее ли успешно Пауло Дибала да излезе на „Алианц Стейдиъм“, за да се изправи срещу доскорошните си съотборници? Дали отборът на Реал Мадрит ще защити титлата си или ще има изненади? Отговорите на тези въпроси, както и още футболни срещи, ще откриете по MAX Sport, благодарение на цифровата кабелна телевизия и оптичен интернет на Net Surf, които доказват, че удобството и лекотата вървят ръка за ръка.

 

Тенис по MAX Sport

С началото на август реално стартира и подготовката на играчите от тенис елита за последния турнир от Големия Шлем – US Open. Малцина си позволяват да пропуснат надпреварата от АТП 500 във Вашнгтон и Григор Димитров не е от тях. Не пропускайте изявите на най-добрия ни тенисист в конкуренцията на голяма част от топ 20 в света от 1-и август, по MAX Sport 1.

От 7 август стартират и най-добрите тенисисти по канадските кортове. Само Уимбълдън и US Open имат по-голяма история от турнира, който тази година е в Монреал. Който може и е здрав, ще участва в състезанието, което се завръща тук за пръв път след 2019-а година.

Волейбол по MAX Sport

България е в група С, където след Китай, българите ще  премерят сили срещу волейболистите на Полша, Мексико и САЩ следователно на 26, 28 и 30 август. Играчите на Николай Желязков ще бъдат първия съперник на защитаващия титлата си отбор на Полша, който отгоре на всичко е и един от домакините на турнира.  На 28 август националите се изправят срещу Щатите. Два дни по-късно е последният двубой за българите в групата срещу Мексико. Всичките срещи на България от груповата фаза на първенството ще се проведат в Катовице, а за хората, които нямат възможност да се насладят на мача на живо, МAX Sport ще ги зарадва отново.

Наскар по MAX Sport

Финалът на редовния сезон в НАСКАР е запазен за лятното издание на Дайтона – нощното състезание, което може да поднесе много изненади. Последен шанс за влизане в плейофите, последен шанс за повече точки, последен старт преди плейофната битка за започне. Суперспийдуей надпреварата на Дайтона Бийч рядко е завършвала според предвижданията и късметът може да се усмихне на всеки. Кои ще са 16-те участници в битката за титлата през този сезон ще разберем със сигурност едва след като карирания флаг бъде развят. Не пропускайте финала на редовния сезон в НАСКАР от Дайтона, Флорида в неделя, 28-август, от два часа след полунощ, по MAX Sport  1.

Мото: Гран при по MAX Sport

Истински фестивал за любителите на моторните спортове ще осигури поредния кръг в Мото Джи Пи. Сезонът продължава на Силвърстоун, където Фабио Куартараро ще се опита да удържи лидерската си позиция под напора на Алейш Еспаргаро и тройката пилоти на Дукати, дебнещи отблизо за всяка грешка. Мото Джи Пи на Великобритания е на 7-и август, по МAX Sport 2.

Сезонът в Мото Джи Пи шампионата е преполовен, а интригата в челото е по-голяма от всякога. Куартараро води в класирането, но напрежението при него ще бъде най-голямо, защото грешки оттук насетне ще бъдат използвани от групата преследвачи. Те ще се надяват, че Гран при на Австрия ще им позволи да съкратят изоставането си от лидера, но дали това ще е възможно? Разберете на 21-и август, по MAX Sport 1.

UFC (Ultimate Fighting Championship) по MAX Sport  

Леон Едуардс дочака своя момент. Девет поредни победи го изведоха до реванш с шампиона на UFC в полусредна категория Камару Усман. Нигериецът е невероятно доминиращ и ще се опита за втори път да победи британска звезда. Ще има ли промяна на кралския трон или Усман ще докаже на всички за пореден път, че е най-добрият. Станете свидетели на поредното бляскаво шоу с марка UFC на 21 август по MAX Sport 2.

 

ЗА ФИНАЛ

Футболно първенство, съпроводено с различни тенис турнири, волейбол, Nascar Cup, файт найт, голф и какво ли още не. Трудно е да се изброят всички събития в богатата програма през месец август, затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия и оптичен интернет.