Какво да гледаш по Diema Sport през август 2022 ?

Срещите от Бундеслига, Лига 1 и Гран При –  цифровата интерактивна телевизия на Net Surf обещават ексклузивни кадри от всяко първенство за всеки почитател на спорта. Летните първенства държат под напрежение всеки запалянко, а какво по-добро от това да наблюдаваш зрелищните двубои с високо качество. 

Освен грандиозни битки, на които да се насладиш, Net Surf e винаги до теб, държейки те информиран за най-важните спортни събития за месеца. Разгледай нашите предложения от програмата на Diema Sport, Diema Sport 2 и Diema Sport 3 от пакета Diema Xtra. Така няма да изпуснеш нищо вълнуващо.

 

Първа лига по Diema Sport

 

Причината за ранния старт е предстоящото Световно първенство по футбол, което ще се проведе за първи път през зимата. След дълга пауза от около два месеца, клубният футбол отново се завръща, готов да ни поднесе изненади. В началото на август се подновяват и битките между футболните шампионати по целия свят.  Много от клубовете не са доволни от този факт, но феновете на футбола несъмнено тръпнат в очакване, тъй като още от първата седмица на август ще могат да се наслаждават на най-оспорваните мачове в следващите няколко месеца.

Левски – Лудогорец (14 август)

След трудната победа на Левски над Пирин в мач от петия кръг на Efbet Лига, сега на синият отбор му предстои да изправи сили над Лудогорец на 14 август. В последния си мач, „сините” се наложиха с 1:0 като домакини след попадение на Роналдо. Тимът на Станимир Стоилов доминираше през целия двубой и създаде редица опасности, които за щастие на отбора, не бяха реализирани. През последните три мача, които се проведоха през тази година, Левски надделя над 2, за разлика от разградския клуб, който успя да отмъкне само една победа. Дали орлите ще се увенчаят с успех и ще успеят да изравнят, или и този път няма да имат късмет, очаквайте отговорите по  Diema Sport.

ЦСКА – Локомотив Пловдив (20 август)

В друга интересна среща в петък вечер клубовете на ЦСКА и Локо Пловдив ще премерят сили. Статистиката показва, че на този етап на червените им е доста трудно да вземат победата от Локомотив. В последните им срещи, отборът на Томаш доказва, че е труден съперник, който не бива да се подценява. 

 

Поради участието на нашите представители в европейските клубни турнири, за жалост бяха отложени няколко дългоочаквани мачове от efbet Лига на България. Спортно-техническата комисия отмени битките между Черно море – Левски, Славия- Лудогорец и Ботев Пловдив – ЦСКА, с които щеше да стартира месеца. 

 

Английска лига по Diema Sport 2

 

Набралият скорост през лятната подготовка Арсенал е готов да даде старт на Премиършип с гостуване на Кристъл Палас в лондонско дерби в петък, 5 август от 22:00 часа. Последващи мачове за месеца са Евертън – Челси от 19:30 (06.08) и Уест Хям Юнайтед – Манчестър Сити от 18:30 (07.08), които ще държат в напрежение феновете на Висшата лига.

Челси – Тотнъм (14 август)

В средата на месец август Английската лига не ни разочарова и ни поднася отново порция зрелищен мач в лицето на Челси и Тотнъм. Лондонските отбори продължават да търсят нови попълнения, с които да се подсилят в предни позиции. И двата тима са се спрели на крило от английската Висша лига, което впечатли с изявите си през последните няколко сезона. 

Нюкасъл Юнайтед – Манчестър Сити (21 август)

В последния им сблъсък Манчестър Сити победи с лекота Нюкасъл с 5:0. След победа с 2:0 в първото полувреме и още 3 точки във второто, небесносините доказаха безпрецедентно надмощие срещу тима на Еди Хау. Сега отборът на Нюкасъл има отново възможност да вземе победата от ръцете на съперника. Дали ще го направи, зависи изцяло от играчите. Едно е ясно, очаква ни зрелищна битка от 18:30 само по Diema Sport. 

Манчестър Юнайтед – Ливърпул (22 август)

Манчестър Юнайтед стартира по разочароващ за феновете си начин в новия сезон в английската Висша лига. Въпреки еуфорията от назначаването на Ерик Тен Хаг, “червените дяволи“ паднаха от отбора на Брайтън с 1:2. Домакините допуснаха множество грешки в отбрана, а в герой за противника се превърна германският халф Паскал Грос с отбелязване на двата гола.

Сега идва ред на Манчестър Юнайтед и Ливърпул да се изправят един  срещу друг. Това ще бъде и първи двубой за футболистите на Ерик тен Хаг и Юрген Клоп, които наскоро започнаха подготовката си за сезона. Двубоят се очаква да стартира по Diema Sport от 22:00 часа (22.08) и гарантира за феновете и на двата клуба изненади до самия край. 

 

Германска Бундеслига по Diema Sport 3

Байерн Мюнхен – Волфсбург (14 август)

Байерн Мюнхен започна обещаващо защитата на титлата си в Бундеслигата с впечатляваща победа с 6:1 като гост на Айнтрахт Франкфурт в среща от първия кръг. На шампионите им предстои да се изправят в сблъсък срещу Волфсбург, който завърши с изравняване на резултата от Жозуа Гилавоги в мача с Вердер. Двата отбора вече са се състезавали един срещу друг през сезона, като срещата им завършва с равенство. В края на месеца пък се очаква баварците да се изправят пред поредния съперник за трофея – Борусия Мьонхенгладбах. Дали Байер ще успее да събере сили и да покаже надмощие, или отново ще се стигне до еднакъв резултат между тях и съперниците. Не пропускайте да разберете отговора по Diema Sport. 

 

Лига 1 – Франция по Diema Sport

 

Лил – Пари Сен Жермен (21 август)

Един от най-грандиозните мачове за месеца се очертава да бъде този между Лил и Пари Сен Жермен. След като Лил прибави още един трофей във витрината си и отмъкна титлата от ПСЖ в миналогодишното първенство, през тази година отборът на Маурисио Почетино разгроми с 5:1 като гост действащия шампион. Обрат настъпи и след като от пресслужбата на Пари Сен Жермен обявиха идването на португалския национал Ренато Санчес, вербуван от техния съперник. 

В мача на 31 юли Пари Сен Жермен разгроми Нант с 4:0 и спечели Суперкупата на Франция за рекорден 11-и път. Сега остава да проследим какво ще направи отборът на Кристоф Галтие и в Лига 1.

Формула 1 по Diema Sport

Гран При – Белгия (28 aвгуст) 

Едно от легендарните битки в календара на Формула 1 – състезанието за голямата награда на Белгия, ни поднася отново голяма доза висока скорост и адреналин. Историята на пистата е такава, че на това трасе доста от пилотите и повечето инженери назовават завоите с имената им, а не по номера. Най-прочутият сред тях е Червената вода, но много известни са още Ла Сурс, Радийон, Автобусната спирка. След поройния дъжд през изминалия сезон, всички фенове се надяват състезанието, насрочено за края на август, да се проведе благополучно и всички да се насладим на грандиозно шоу. 

ЗА ФИНАЛ

Втори кръг на Бундеслигата вещае мощен сблъсък между отбори на световно ниво. Новият сезон е вече тук. Байерн е единственият фаворит за триумф, който би бил техният 11-ти пореден. ПСЖ успя да грабне титлата за Суперкупата на Франция  отново, но Лил е по петите му за трофея от Лигата. Българските отбори продължават надпреварата, въпреки отмяната на няколко важни мача. Предстои ти това и още много.

Net Surf ти дава възможност да проследиш пътя към успеха на отборите и вълнуващите развръзки, затова вземи пакета на Diema Xtra и не изпускай нищо благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия.