Какво те очаква през месец септември по каналите на MAX Sport?

Все още не си взел MAX Sport пакета и се колебаеш какво да гледаш? Net Surf е тук, за да направи избора ти по-лесен. Есента чука на вратата, но това в никакъв случай не означава, че с горещите спортни предложения е свършено. И този месец MAX Sport ще ти поднесе още мачове от Ла Лига, Серия А, моторни спортове, тенис, UFC срещи, волейбол и други двубои, по вкуса на всеки спортен фен пред малкия и големия екран. 

Футболни първенства през септември

Копа Либертадорес и Судамерикана: Полуфинали – MAX Sport 3 и MAX Sport 4

Осем отбора, запътили се към два дългоочаквани финала. Кой ще достигне до мечтаните мачове в Копа Судамерикана и Копа Либертадорес? Ще има ли изненади, или бразилската доминация в надпреварите ще продължи да господства в Южна Америка? Всичко ще се изясни в две поредни седмици от сряда до петък след полунощ през този месец, по любимия на всички зрители – MAX Sport. 

Футбол – Серия А  – MAX Sport 3                                                              

Едно съперничество, което е много по-различно от всички останали. Истории за съкрушителни победи, свирепи футболни битки и много предателства.”Артемио Франки” приветства Фиорентина и Ювентус за двубоя им от петия кръг на Серия А.

За щастие на футболните фенове, интерсните срещи не свършват дотук. След като през миналия сезон Милан и Интер обраха всички трофеи в Италия, настъпи време за нов епизод от вълнуващата футболна сага. Градското дерби продължава да набира сили и дойде редът на двата отбора да се сблъскат помежду си. Нерадзурите отново се наслаждават на нападателното си дуо в лицето на Ромелу и Лаутаро, за сметка на вече губещите точки Милан. Дали козът „Лукаку-Мартинес“ ще донесе отново победа на синия отбор, или тя ще се изплъзне? Разберете от 19:00 часа в събота, по MAX Sport 3.

Футбол – Ла Лига – MAX Sport 4

През този сезон тимът на Барселона за пореден път загатва, че няма да даде победата лесно на своите противници, което от своя страна е перфектната рецепта за зрелищен сблъсък. И въпреки слабото начало на Севиля, гостуването на статиона им никога не може да се приема за лесна задача, дори за Блаугранас.

Другият кандидат за титлата, Реал Мадрид,  продължава да премахва един по един конкуренцията и дойде време да се изправи лице в лице с Атлетико. Стартът на дюшекчийте буди притеснения в своите феновете, въпреки че победата срещу градския опонент би премахнала някои черни облаци, надвиснали над „Уанда Метрополитано“. Столичното дерби в Ла Лига ще покаже доколко Чоло Симеоне може да надхитри кралския си съсед.

Дали Андалусийците ще сложат край на лошата 7-годишна серия? Ще продължи ли кралският тим да трупа победи?  Барселона – Севиля, Атлетико – Реал. Два мача, които не са за изпускане.

Шампионска лига: Групова фаза, Първи и Втори кръг – MAX Sport

На фона на всички първенства, Шампионската лига се завръща с гръм и трясък. От доста време не сме ставали свидетели на толкова интересни и многобройни мачове между грандовете на Стария континент, както ще бъде през настоящия сезон. И този път ни очакват драми и обрати, които ще ни държат под напрежение през целия месец. Това е УЕФА Шампионска лига, а вие бъдете с каналите на MAX Sport, които ще ви направят свидетели на цялото изобилие от футболни срещи, които продължават и през септември.

 Плажен футбол: Европейска лига, Суперфинал – MAX Sport  3

Време е за Суперфинала в Европейската лига по плажен футбол. Най-добрите отбори един срещу друг в битка, изпълнена с много красота, стил и изящество. Плажните майстори има с какво да впечатлят дори най-взискателните зрители.

Тенис по MAX Sport

Втора поредна година Сан Диего ще приеме турнир от календара на АТП250. През миналата видяхме изобилие от елитни тенисисти, които участваха в надпреварата, спечелена от Каспер Рууд. Сега се очаква турнирът да бъде още по-силен, а вие не пропускайте всички най-интересни срещи, които стартират от 19-ти септември.

Волейбол по MAX Sport

Отборът на България започва участието си на световното първенство по волейбол за жени с двубой срещу Германия. Нашите момичета са в група C, заедно с тимовете на Сърбия, САЩ, Канада и Казахстан. През лятото България победи Канада с 3:0 в Лигата на нациите, като бе един от четирите успеха за състезателките на Лоренцо Мичели в турнира. В същото първенство сръбкините надделяха над нашите дами. При мъжете най-добрите 16 продължават с осминафиналните битки. Мачове, в която всяка една точка е от значение по пътя към световния връх, където през последните 8 години властва Полша.

Диамантена лига – MAX Sport 2

За втора поредна година Цюрих ще бъде домакин на финалите на Диамантената лига. Те ще се проведат в два дни, като първият ще бъде в градски условия, а вторият на стадион Лецигрунд. През сезона имаше хегемони в някои дисциплини, но не можем да отречем и купищата изненади. За радост на феновете на леката алтетика, MAX Sport няма да пропусне и тази дисциплина и още на 7-и и 8-и септември ще разберем кой ще грабне трофей и уайлд кард за световното първенство догодина.

Наскар по MAX Sport

Плейофите в НАСКАР къп сериите продължават в Канзас, където през пролетта победата грабна Кърт Буш. Въпросът се крие в това дали след пропуснатите надпревари в края на редовния сезон, ще е в достатъчно добра форма да повтори успеха си. Битката за продължаване напред става все по-трудна и всеки който спечели, ще си осигури преминаване напред. Не пропускайте надпреварата в Канзас от сериите НАСКАР в неделя, 11-ти септември, от 22:00 часа.

Мото: Гран при по MAX Sport

Мото Джи Пи се пренася в слънчевата Италия за Гран При на Сан Марино. През миналата година трасето прие два старта, като единият бе спечелен от Франческо Баная, а другия от Марк Маркес. Докато испанецът все още не е готов да се завърне, италианският пилот на Дукати е в серия от три поредни победи. Ще успее ли Баная да спечели отново или този път Фабио Куартараро най-после ще успее да се добере до първо място на трасето, на което все още не е побеждавал? Грандиозният старт е в 12:00 часа в неделя.

UFC (Ultimate Fighting Championship) по MAX Sport 

Последният мач на легендарния Нейт Диас ще бъде срещу страховития Хамзат Чимаев, който трупа зад гърба си победа след победа. Бляскавото шоу на UFC е краят на една епоха и началото на нова. Специалистите не дават голям шанс на Диас, но той беше човекът, който едва не нокаутира новия шампион в полусредна категория Леон Едуардс. Ще видим ли поредната изненада за тази година или Чимаев ще вземе поредния скалп? Картите ще бъдат поставени на масата на 11-ти септември по MAX Sport 2. 

ЗА ФИНАЛ

Битките за трофея в Шампионската лига и Лига Европа, финалите в Диамантената лига, развръзката в борбата за титлата в плажния волейбол. Всичко това те чака през септември и още много. Богатата гама от програми на MAX Sport отново няма да те разочарова и този месец.

Безсмислено е да се колебаеш. Net Surf се е погрижил за всичко. Вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия, гарантираща непрекъснати спортни забавления, където и да се намираш.