Какво да гледаш по MAX Sport през май 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета цифрова телевизия от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Пролетта дойде, което означава, че и краят на големите футболни първенства идва със страшна сила. И в Испания, и в Италия има ключови мачове. Същото важи и за Шампионската лига, където играят Челси и Реал Мадрид. В Лига Европа също е време за четвъртфиналите. И още мачове от Ла Лига, Серия А, NHL, тенис, Евролигата по баскетбол, Шампионската лига по волейбол – това е велика спортна телевизия! 

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4 МАЙ 2022

Бетис – Барселона, 7 май (събота) от 22:00 по MAX Sport 4

Късният мач в събота е истинско украшение. Носителят на купата Бетис все още не е изгубил надежда за Топ 4, но ако иска да успее, победата над Барселона е задължителна. Каталунците завършиха април в отчайваща форма, а от отборът, вкарващ голове с лекота, остана само споменът. Зелено-белите също не са особено стабилни – четири домакински загуби в седем срещи. Точно това всъщност ги извади от четворката. По-рано през сезона севилци победиха Барса с 1:0 на “Камп Ноу”, но на свой терен нямат успех над този съперник в Ла Лига от 14 години.

Атлетико Мадрид – Реал Мадрид, 8 май (неделя) от 22:00 по Max Sport 4

Дербито на Мадрид няма интригата, която имаше за класирането през миналия сезон, но макар титлата да е за Реал, Атлетико се нуждае повече от точките. Но тъй като и двата отбора не са особено стабилни в защита, можем да станем свидетели на истинско шоу. Още повече мачът идва само дни след реванша между Реал и Манчестър Сити в Шампионската лига. Дюшекчиите не са побеждавали Белия балет в Ла Лига вече пет години – от май 2017-ата. И със сигурност ще се зарадват подобаващо на нов успех. 

Атлетико Мадрид – Севиля, 15 май (неделя) по Max Sport 4

Седмица след дербито на Мадрид, Атлетико има друг ключов мач – срещу Севиля. Освен ако, разбира се, съперниците вече не са си осигурили мястото в Топ 4. Тогава ще могат да се отдадат на забавление и голове. Макар че точно Севиля отне коронара на дюшекчиите за най-стабилна защита в Ла Лига. Последният успех на Севиля в Мадрид е от 2008 г. И може би е време за край на тази дълга серия.

Реал Мадрид – Бетис, 22 май (неделя) по Max Sport 4

Последен мач за сезона – празнуване на титлата за Реал. И последен мач в кариерата на Хоакин Санчес. Легендата на Бетис вече отпразнува с феновете купата на Испания, сега ще се раздели с играта на една от най-подходящите сцени. Бетис е в невероятна серия от 4 поредни мача без загуба в Мадрид – две победи и две нулеви ремита. Последният гол, вкаран от Реал на “Бернабеу” е през 2017-а, като това направи Серхио Рамос. Едва ли някой би се обзаложил, че сега Бетис пак няма да допусне гол.  

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3, МАЙ 2022

Милан – Фиорентина, 1 май (неделя) от 16:00 часа по MAX Sport 3

Три победи и реми – толкова трябва на Милан, за да вземе първа шампионска титла от 11 години насам. А мачът с Фиорентина е ключов за края на сезона. През април виолетовите отказаха Наполи от титлата, след като ги победиха с 3:2 на “Диего Марадона”. После обаче те загубиха полуфинала за купата от Ювентус и загубиха мотивация. Фиорентина падна от Салернитана, а след това катастрофира с 0:4 срещу Удинезе. Все пак виолетовите са на седмо място, само на две точки от петия Рома и с всички шансове за място в Европа. В последните пет мача между съперниците има общо 19 гола, а Фиорентина няма суха мрежа в 16 поредни визити. Шоуто е гарантирано!

Фиорентина – Рома, 9 май (понеделник) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Програмата на Фиорентина със сигурност не е от най-лесните, но пък за сметка на това ще е интересно. Рома беше в серия от 12 мача без загуба преди да падне от Интер с 1:3, като същевременно направи и отличен рейд в Лигата на конференциите. Освен това няма загуба в седем мача срещу виолетовите, като спечели последните си взе визити във Флоренция, вкарвайки шест гола. 

Милан – Аталанта, 15 май (неделя) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Аталанта пропиля отличен аванс пред Ювентус в битката за Топ 4, а сега дори може да се озове извън Европа. Април беше ужасен месец за бергамаските, които взеха само една победа и паднаха до осмо място в класирането. Но нерадзурите продължават да са опасен съперник. А и статистиката е в тяхна полза – Милан не е побеждавал като домакин в този сблъсък от 2014 г. 

Сасуоло – Милан, 22 май (неделя) по MAX Sport 3

Това ще е мачът в последния кръг, ако Милан може да стане шампион с него. Ако Интер е излязал начело – тимът на Симоне Индзаги приема Сампдория. Има вариант, ако всичко е решено, да се насладим на дербито Фиорентина – Ювентус. Или дори на отчаяната битка за оцеляване между Венеция и Каляри. Каквото и да гледаме в последния кръг обаче ще е достоен финал на сезона в Серия А.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT 3, МАЙ 2022

Виляреал – Ливърпул, 3 май (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Виляреал имаше много късмет на “Анфийлд” и загуби само с 0:2. Само, защото червените удариха и греда, а два тяхни гола бяха отменени. Жълтата подводница отстрани много търпеливо Байерн в миналия кръг. И сега се нуждае от сценарий с ранен гол, за да постави под напрежение Ливърпул. Испанският тим няма загуба на свой терен вече пет месеца и със сигурност няма да се даде лесно.

Финалът в Шампионската лига, 28 май (събота) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Ливърпул има предимство срещу Виляреал, докато Манчестър Сити и Реал ще се вкопчат в люта битка след невероятния първи полуфинал, завършил 4:3. Които и два тима да се класират на финала обаче ни чака зрелище. Което със сигурност ще бъде достойно за най-големия клубен футболен турнир в света. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА ПО MAX SPORT 4, МАЙ 2022

Айнтрахт – Уест Хем, 5 май (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Айнтрахт направи огромна крачка към финала на турнира след победата си с 2:1 в Лондон. Сега орлите просто трябва да направят още един добър мач срещу Уест Хем. При предишния си опит да стигнат финала те бяха спрени от английски съперник – Челси. Сега обаче тимът от Бундеслигата вярва, че ще успее. Не че само с вяра ще стане – Айнтрахт има само една домакинска победа през годината. Уест Хем пък отстрани Айнтрахт при предишния си финал в Европа. И ще трябва да повтори това, което направи срещу Лион – победата с 3:0. Макар че тя е единствена в десет визити. 

Финалът на Лига Европа, 18 май (сряда) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Айнтрахт или Уест Хем срещу Рейнджърс или Лайпциг. След първите мачове тимовете от Бундеслигата имаха леко предимство, но нищо не е гарантирано. Който и от четирите тима да вземе трофея, ще получи абсолютно неочаквана награда. Това е магията на футбола. Какво повече можем да искаме от красивата игра?  

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ ПО MAX SPORT 3, МАЙ 2022

Рома – Лестър, 5 май (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Рома измъкна с умела игра реми в Англия, но това не означава, че реваншът ще е лесен. Лисиците направиха силно второ полувреме и няма да излязат като обречени на “Олимпико”. А и дори и ние в България се убедихме, че Рома на Жозе Моуриньо не е сред най-постоянните отбори в Европа този сезон. Така че във Вечния град може и да има драма..

Финалът на Лигата на конференциите, 25 май (сряда) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Лестър, Рома, Фейенорд или Марсилия. Един от тази четворка ще вземе историческия първи трофей от новия турнир на УЕФА. “Турнирът на бедното овчарче” ще донесе усмивка и по-хубаво лято за един клуб, другите ще си останат с разочарованието, че са стигнали толкова напред, но се прибират с празни ръце. Но пък историческият момент си заслужава гледането, дори ако това ви е първия мач от Лигата на конференциите този сезон.  

NHL ПО MAX SPORT 2 МАЙ 2022

Колорадо Аваланс – Каролина Хърикейнс, 17 април (неделя) от 10:00 часа по MAX Sport 1

Редовният сезон в NHL завърши в края на април, а в началото на на май започват плейофите. Програмата все още не е ясна, но е сигурно, че ще гледаме много качествен хокей. На Изток Торонто Мейпъл Лийфс може да се изправи срещу Тампа Бей Лайтнинг, на Запад – Минесота Уайлд срещу Сейнт Луис Блус. На Запад също така Едмънтън Ойлърс и Лос Анджелис Кингс подновяват плейофното си съперничество за първи път от 30 години насам. През 1992 г. Едмънтън спечели в шест мача. Досега в седем сблъсък е елиминирал Кингс пет пъти. А през този редовен сезон Ойлърс победиха в три от четирите мача.  

ТЕНИС ПО MAX SPORT МАЙ 2022

ATP 1000: Мадрид от 1 май

Мастърс турнирите на клей следват бързо един след друг и е ред на този в Мадрид. Карлос Алкарас е новият тенис герой на нацията, но очакваното завръщане на Рафаел Надал кара феновете да тръпнат от вълнение. Стефанос Циципас обаче също е в отлична форма. Най-добрите в АТП тура в ефира на MAX Sport 1 HD. По MAX Sport 2 пък ще върви АТП 250 турнира в Ещорил.

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Битките за трофея в Шампионската лига и Лига Европа, развръзката в борбата за титлата в Италия, финалните мачове за Топ 4 в Испания – това те чака през май. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, различни тенис турнири, волейбол, баскетбол, Moto GP, Nascar Cup и какво ли още не. Наистина нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT май 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!