Какво да гледаш по MAX Sport през февруари 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Подновяването на Шампионската лига, Ла Лига, Серия А, NHL, NFL, тенис, Шампионската лига по волейбой, баскетбол от Евролигата и историческото първо излъчване на Шестте нации в България – това е велика спортна телевизия! Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4 ФЕВРУАРИ 2022

Барселона – Атлетико Мадрид, 6 февруари (неделя) от 17:15 по MAX Sport 4

И Барселона, и Атлетико Мадрид са далеч от това, което показваха през миналия сезон. Тогава съперниците се бяха вкопчили в битка за титлата, сега се борят за място в Топ 4. Шампионът Атлетико има точка аванс пред каталунците – 36 срещу 35. Но пък не е в толкова добра форма – 7 точки в последните пет мача срещу 11 за Барса. Освен това традиционно силната защита на тима на Диего Симеоно сега просто не работи. Атлетико е допуснал 26 гола – повече, отколкото през целия минал сезон. Каталунците смениха треньора си, но и Шави не е магьосник – Барса вкарва трудно голове. Тимът взе трима нападатели през трансферния прозорец – Феран Торес, Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг – и остава да видим дали това ще помогне. 

Това е един от ключовите мачове до края на сезона и гледането му по MAX Sport 4 задължително.

Виляреал – Реал Мадрид, 12 февруари (събота) от 17:15 по Max Sport 4

Реал имаше доста добър аванс пред Севиля в края на 2021-а, но няколко леки издънки го сведоха до само четири точки в края на януари. Виляреал гледа към място в Топ 4 и ще опита да измъкне поне точка от Белия балет. Реал Мадрид е най-силният гост в Ла Лига, но загуби последната си визита – 0:1 от Хетафе.Виляреал е четвъртият най-силен домакин и има само две загуби на свой терен през сезона. Освен това жълтата подводница има най-силната домакинска атака с 29 вкарани гола. Последните три визити на Реал тук завършиха наравно, а вече шест години Белия балет не може да запише лесна победа – в този период всички са с по един гол разлика.

Валенсия – Барселона, 20 февруари (неделя) от 17:15 по Max Sport 4

Въпреки всичките си проблеми на- и извън терена, Валенсия правеше стабилен сезон. После обаче дойде новата година и тимът записа три загуби и реми в четири мача. От друга страна обаче тези резултати бяха срещу Реал Мадрид, Севиля и Атлетико Мадрид, което показва, че на Валенсия просто липсва класа. От друга страна това е най-интересният тим за гледане в Ла Лига – в мачовете му до края на януари бяха паднали общо 71 гола (с пет повече отколкото в срещите на Бетис), което означава, че с Валенсия не е скучно. Барселона спечели с 3:2 на “Местая” през миналия сезон, но головете тогава вкараха Меси и Гризман. А сега и двамата не са в тима.

Севиля – Бетис, 26-27 февруари по Max Sport 4

Дербито на Севиля винаги е един от най-истинските мачове през сезона в Ла Лига. А сега има и добавена стойност, защото съперниците са най-сериозните конкуренти на Реал Мадрид. Бетис прави исторически силен сезон и вкара голове с лекота – има втората най-силна атака в Испания. Севиля обаче разполага с най-стабилната защита. Червено-белите имат пет победи в последните шест дербита, като Бетис не е печелил от 2018-а. От 2018-а е и знаменитото 5:3 в полза на зелено-белите точно на стадиона на Севиля. Горещото дерби на Анадалусия просто не е за изпускане.

не изпускай топ спортно съдържание по макс спорт каналите

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3, ФЕВРУАРИ 2022

Интер – Милан, 5 февруари (събота) от 19:30 часа по MAX Sport 3

Интер има четири точки аванс пред Милан и мач по-малко. Което ще рече, че Дерби дела Мадонина е мач, който росонерите не могат да загубят, ако искат да имат надежда в битката за титлата. Интер обаче е във великолепна форма – 9 победи и реми в последните 10 кръга. Освен това тимът на Симоне Индзаги има само победи и две равенства на свой терен. Тимът на Стефано Пиоли се справяше отлично до началото на зимата, после падна четири пъти, при това три от тях бяха на този стадион. Милан обаче спечели последното издание на дербито, в което гостуваше с 2:1. 

Последните мачове на “Сан Сиро” се играха при ужасно състояние на тревното покритие, но през паузата то беше подменено с ново. Шоуто е гарантирано, каналът е MAX Sport 3.

Наполи – Интер, 12 февруари (събота) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Първо третият, после вторият – Интер има доста сложно начало на месеца. Но пък, ако се справи и в двата мача, вратата към защита на титлата ще бъде широко отворена.Южняците бяха в сериозна криза заради контузени, болни и отсъстващи футболисти, но дори и само с 13 играчи от първия тим направиха реми с Ювентус. Сега голяма част от липсващите вече са на линия. Наполи има най-силната защита, Интер – най-силната атака. Нерадузрите имат само една загуба в седем срещи с южняците, но тя беше именно в Неапол – 1:4 преди три години.

Торино – Ювентус, 18 февруари (петък) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Погледът, вперен в битката за титлата, ще се отклони заради дербито на Торино. Ювентус преследва място в Топ 4, докато Торо изглежда еднакво далеч и от битката за Европа, и от опасната зона. Което означава, че всичко ще се концентрира в това да бъде сложен прът в колелата на Ювентус. Бианконерите бяха в отлична форма през януари, но при ремитата срещу Милан и Наполи се видя, че им липсва класа. Това доведе и до големи промени по време на зимния трансферен прозорец. Идването на Влахович за 70 млн. евро е и ясен знак, че Юве не се е предал и ще се бори докрай за място в зона Шампионска лига. В последните осем дербита Ювентус има само една победа с повече от гол разлика, а последните два успеха бяха постигнати с късни голове. Сега няма да е по-лесно. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT 3, ФЕВРУАРИ 2022

ПСЖ – Реал Мадрид, 15 февруари (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Със сигурност и ПСЖ, и Реал Мадрид са се надявали на по-лесен тест в първата фаза на елиминациите. Серхо Рамос се изправя срещу клуба, където спечели толкова много трофеи, а Меси, Мбапе и Неймар ще пробват да разбият защитата на лидера в Ла Лига. Кралския клуб не пази добри спомени от последната си визита във Франция, когато загуби с 0:3. Сега трябва да се справи по-добре.

Челси – Лил, 22 февруари (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Европейският шампион Челси продължава защитата на титлата си с домакинство на Лил. Френският тим изненадващо спечели групата си, но сега задачата е много по-сложна. Сините от Лондон не бяха много убедителни в началото на годината в Англия, но имат огромен опит и са фаворит да продължат напред.

ШЕСТТЕ НАЦИИ ПО MAX SPORT 2 ФЕВРУАРИ 2022

За първи път най-големият ръгби турнир ще се предава по българска телевизия. При това ще бъде с коментара на известния радио- и тв водещ Васил Върбанов. Който е играл ръгби. Освен това е наясно с всички тънкости и новости в играта, така че ще може да обясни и на незнаещите. MAX Sport 2 ще излъчи всички мачове от турнира, като началото е в събота, 5 февруари от 16:15 часа. Тогава шампионът Уелс гостува на Ирландия. По-късно Шотландия приема Англия.

През февруари има още два кръга – на 12/13 и 26/27-и. И това е наистина добър момент да се запознаете с играта на джентълмените.

NHL ПО MAX SPORT 1 ФЕВРУАРИ 2022

All Star Weekend, 4-5 февруари по MAX Sport 1

Мачът на звездите на NHL е в първия уикенд на месеца. Програмата продължава през целия уикенд, но финалът ѝ е в неделя. Тогава на леда в Лас Вегас Кирил Капразов и Кейл Макар ще изведат като капитани своите звездни селекции. В списъка от 36-ма хокеисти има 19 дебютанти. Форматът е от мачове трима на трима, като в отборите са включени по двама вратари и деветима полеви играчи. 

Каролина Хърикейнс – Флорида Пантърс, 17 февруари (четвъртък) от 04:30 часа по MAX Sport 1

Лидерите в Източната конференция се изправят в директен сблъсък. Каролина завърши януари с четири поредни победи, докато Флорида падна от Рейнджърс с 2-5. Пантърс имат най-резултатното нападение, докато Хърикейнс са с най-здравата защита. Шоу, което не е за изпускане. 

NFL ПО MAX SPORT 2 ФЕВРУАРИ 2022

Супербоул, Лос Анджелис Рамс – Синсинати Бенгалс, 13 февруари (неделя) по MAX Sport 1

Super Bowl LVI слага край на сезона в NFL, но ако се съди по плейофите, ще е невероятно шоу. Рамс и Бенгалс направиха знаменити обрати и мачове, за да се доберат до сблъсъка за трофея. И двата тима завършиха на четвърто място в своите конференции редовния сезон, което казва достатъчно за това, че едва ли някой е очаквал точно този финал. Преди година Тампа Бей стана първият тим, спечелил Супербоул на своя стадион, сега Рамс ще искат да повторят упражнението. Тимът има един спечелен трофей, но тогава още не се беше преместил в Лос Анджелис. Синсинати пък има два загубени финала и ще се опита да триумфира за първи път.

максимална програма включва пакети макс спорт и диема екстра на супер цена

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Дебютът на Шестте нации в български ефир, Супербоул, Мачът на звездите в NHL, ключове срещи в Серия А и Ла Лига – това те чака през февруари. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Просто нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT февруари 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!