Какво да гледаш по Диема Спорт през февруари 2022

Първият трофей в Англия и ключови мачове във всички нива на класирането във Висшата лига. Любопитни мачове за Байерн и Борусия Дортмунд в Германия и още куп интересни двубои в Англия, Бундеслигата и Лига 1, съчетани с ключови сблъсъци от НБА. И всичко това – в отличната спорна телевизия.

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. Разгледай нашите предложения от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Така няма да изпуснеш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА ФЕВРУАРИ 2022

Лийдс – Манчестър Юнайтед, 20 февруари (неделя) от 16:00 часа по Diema Sport 2

Дербито на розите идва в лош момент за Лийдс – тимът е назад в класирането и изпадането е по-близко,отколкото светлото бъдеще. Червените дяволи се стабилизираха с Ралф Рангник начело, но все още са далеч от истината. Доказателство за това е и отпадането от Мидълзбро за ФА Къп. Манчестър Юнайтед обаче все пак се бори със зъби и нокти за четвъртото място и ще се вдъхнови от последните мачове с Лийдс – 5:1 и 6:2.  

Евертън – Манчестър Сити, 26 февруари (неделя) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Нов мениджър – нов късмет. На това се надяват в Евертън, макар че на Франк Лампард едва ли ще му е лесно. Карамелите са твърде близо до опасната зона и със сигурност биха искали по-лесни мачове до края на сезона. Среща с Манчестър Сити със сигурност не попада в тази графа. Сити има добър аванс на върха, но и натоварена програма заради мачовете със Спортинг в Шампионската лига. Пък и седмица по-късно е градското дерби с Юнайтед. Хосеп Гуардиола ще върти отбора си и това дава шанс на Евертън. Пък и Сити има девет поредни победи над карамелите. Тази серия не може да продължава безкрайно.

Челси – Ливърпул, 27 февруари (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Финалът за Карабао Къп дава шанс на Челси и Ливърпул освен да вземат трофей, да подобрят и настроението преди финалната фаза в преследването на Манчестър Сити. Сини и червените направиха две ремита в двата си мача този сезон, но сега трябва да има победител. Първият трофей за сезона в Англия – по Diema Sport 2.

ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ, ФЕВРУАРИ 2022

Арда – Лудогорец, 13 февруари (неделя) от 14:15 часа по Diema Sport 

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа ще разполага със съвсем различен отбор за дебюта си. Петима новопривлечени и още толкова продадени – трудно може да се предположи как ще изглеждат шампионите. В Арда положението е още по-сложно. Тимът от Кърджали смени четирима треньори през сезона и беше напуснат от куп ключови футболисти. Включително националът Спас Делев, който отиде точно в Лудогорец. Зелените са фаворит, но Арда не е за подценяване. 

Локомотив София – ЦСКА-София, 13 февруари (неделя) от 16:30 часа по Diema Sport 

ЦСКА-София е на две точки зад Лудогорец и със сигурност ще опита да направи втората половина от сезона интересна. Локомотив София обаче е неприятно близо до дъното и трябва да отмъква точки от отборите над себе си при всяка възможност. Столичното дерби е точно такава възможност. Борещ се за оцеляване срещу претендент за титлата – това винаги е предпоставка за добро забавление.

Славия – ЦСКА-София, 20 февруари (неделя) от 17:45 часа по Diema Sport 

Славия беше много по-близо до червените, но серия от слаби резултати на белите направиха разликата 11 точки. Освен това прави Славия твърде близо до отборите извън Топ 6. Което означава, че белите имат нужда от точки. В първия мач от сезона Славия измъкна 1:1 от “Армията” с гол в добавеното време. ЦСКА-София няма право на много такива грешки, ако иска да поддържа напрежението над Лудогорец.

велика тръпка те чака с пакета diema xtra януари 2022 от netsurf

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ФЕВРУАРИ 2022

Унион – Борусия Дортмунд, 13 февруари (неделя) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Унион започна февруари като четвърти в класирането, но без ключова фигура в нападание. Макс Крузе (5 гола и още толкова асистенции) се завърна във Волфсбург и смени битката за Топ 4 с тази за оцеляване. Борусия Дортмунд е на втора позиция и ще направи всичко възможно да продължи най-дълго преследването на Байерн. Жълто-черните спечелиха и трите си домакинства на Унион, но имат две загуби от две визити в Берлин. Първият мач през сезона завърши 4:2, като железните наваксаха два гола пасив от 0:3, преди Ерлинг Холанд да сложи точка на спора в 83-ата минута. Голове и забавлението са гарантирани!

Айнтрахт – Байерн, 26 февруари (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Малко са стадионите в Германия, където Байерн се чувства толкова некомфортно, колкото във Франкфурт. Баварците имат отрицателен баланс във визитите си на Айнтрахт, като загубиха последните две. През 2019-а те дори катастрофираха с 1:5, което доведе и до уволнението на Нико Ковач. През 2018-а пък Айнтрахт победи Байерн на финала за купата. А освен това спечели с 2:1 в Мюнхен по-рано през сезона. 

Орлите са в средата на класирането и са дразнещо непостоянни, но все още са достатъчно близо до Топ 4. Могат ли отново да спрат шампиона? Ще разберем по Diema Sport 3.

ЛИГА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ФЕВРУАРИ 2022

Лион – Ница, 12 февруари (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 3

Лион започна силно годината и тръгна нагоре в класирането. През януари тимът се доближи на точка от четвъртото място, но третото все още е доста далеч. Сблъсъкът с Ница дава отлична възможност на отбора на Петер Бос да съкрати дистанцията. Ница обаче беше дори в по-добра форма от Лион в началото на годината. И я подкрепи с успех над ПСЖ за купата. Футболистите на Кристоф Галтие знаят какво правят и едва ли ще дадат лесно мястото си в челната тройка. Ница спечели последните два мача с Лион с 3:2, като в този през октомври вкара и трите си гола след 80-ата минута. 

Нант – ПСЖ, 19 февруари (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 3

От осем издънки на ПСЖ този сезон шест бяха в гостувания (другите две – в домакинствата на Ница). Което ясно показва, че макар столичани да имат солиден аванс в Лига 1, те имат проблеми навън. Нант има три домакински загуби – от Марсилия, Ница и Лион, което е знак за по-ниска класа. Това обаче не означава, че южняците са се предали. Още повече преди година те победиха ПСЖ насред Париж. А пък през 2019-а обърнаха шампиона с 3:2 като домакин. Сега ще разберем дали те са способни да поднесат нова изненада.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ФЕВРУАРИ 2022

Официалното потвърждение за програмата на Диема Екстра за НБА идва седмица за седмица. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, затова очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Чикаго Булс – Финикс Сънс, 7 февруари (понеделник) от 3:00 часа по Diema Sport

Лидерът на Изток приема лидера на Запад. Булс не бяха в толкова добра форма (5-5) през януари, а Финикс изгаряше всичко по пътя си (9-1). Чикаго е силен домакин и ако Зак ЛаВайн се възстанови от травмата в гърба ще е съвсем различно. Монти Уилямс със сигурност ще очаква реакция след поражението от Атланта и ако Пейтън, Буукър и Йънг намерят ритъм, ще е много интересно. 

Финикс Сънс – Мемфис Гризлис, 10 февруари (четвъртък) от 5:00 часа по Diema Sport

Главният претендент за титлата срещу шампиона на НБА, воден от Денис Андетокумбо. И то само ден, след като Сънс са играли с Филаделфия. Тоест три мача за три дни срещу три от тимовете от Топ 4 на Изток. Заредете с кафе и упорство – този сблъсък не е за изпускане.

Голдън Стейт Уориърс – Лос Анджелис Лейкърс, 12 февруари (събота) от 3:30 часа по Diema Sport

Лейкърс отчаяно има нужда от победи, за да влезе в плейфоите. Голдън Стейт пък преследва Финикс и първата позиция на Запад.Стеф Къри и завърналият се Клей Томпсън тормозят съперниците. Лейкърс най-вероятно ще са без Антъни, но Уестбрук и ЛеБрон са готови.

ЗА ФИНАЛ

През февруари ще бъде спечелен първият трофей в Англия, а освен това има и ключови мачове за титлата във Висшата лига. Освен това се подновяват футболните битки в България и то със серия столични дербита. 

Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Англия, Германия и Франция. Както и драматични мачове от НБА. А в добавка – и много други събития в богатата програма на каналите Диема Спорт януари 2022 година.

Затова заяви пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 винаги има какво да ти предложат.