Какво да гледаш по MAX Sport януари 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf с топ спортните събития на януари 2022-ра? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. Ла Лига, Серия А, NHL, NFL, тенис – това си е велика спортна телевизия! Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не ще изпускаш нищо вълнуващо от света на спорта, така че виж нататък всички интересни мачове от списъка.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4, ЯНУАРИ 2022

Валенсия – Севиля, 19 януари (сряда) по MAX Sport 4

Валенсия изпадна в мини криза през ноември, но в края на миналата година влезе в отлична серия и направи пет мача без загуба. При това спечели последните три, за да се доближи само на две точки от 4-тото място. Севиля е втори в Ла Лига на осем точки зад Реал Мадрид и на 10 пред Валенсия. Андалусци нямат загуба на “Местайя” от октомври 2017-а и спечелиха последните пет мача срещу “лос че”, като в процеса допуснаха само един гол. Тимът на Юлен Лопетеги има най-силната защита в Ла Лига с едва 13 допуснати гола в 18 кръга. Валенсия обаче има третата най-силна атака с 30 реализирани попадения. Прогнозата е абсолютно невъзможна, което прави гледането на двубоя по MAX Sport 4 задължително.

Алавес – Барселона, 22-23 януари по Max Sport 4

Алавес завърши 2021-ва по отчайващ начин – с пет загуби и реми в шест мача, като дори отпадна от слабака Линарес за купата. Тази серия прати баските в зоната на изпадащите, макар че спасението все още е напълно възможна мисия. Барселона е далеч от истината и дори идването на Шави Ернандес не промени това. Каталанците взеха само една победа през декември, а освен това изхвърчаха от Шампионската лига. Изоставането от Реал Мадрид с 16 точки прави и титлата много далечна идея. Барса обаче отчаяно се нуждае от точки, за да има шанс в битката за Топ 4. Алавес измъкна равенства в два от последните четири двубоя с “блаугранас”, но в другите два получи по пет гола.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3, ЯНУАРИ 2022

Болоня – Интер, 6 януари (четвъртък) от 13:30 часа по MAX Sport 3

Празничният 6 януари е ключов ден за Серия А. Интер гостува на Болоня и има шанс да дръпне още повече пред конкуренцията, тъй като преследвачите са замесени в директни двубои. Шампионът завърши 2021 г. във великолепна форма – седем поредни победи и посрещна Коледа с четири точки аванс на върха. Болоня победи Рома и Сасуоло през декември, но пък загуби от Фиорентина, Торино и Ювентус. Болоня надви два пъти Интер в последните три сезона, но на “Сан Сиро”. На свой терен Болоня чака победа над “и нерадзури” вече 20 години.

Милан – Рома, 6 януари (четвъртък) от 19:30 часа по MAX Sport 3

Зрелищата в Серия А продължават със сблъсък между втория Милан и шестия Рома. Съперниците са разделени от 10 точки в класирането и, за да има надежда за място в Топ 4, тимът на Жозе Моуриню трябва да спечели. Милан обаче има три победи в четири срещи със столичани, а и лекотата с която вкарва голове не вещае нищо добро за Вълците.

Ювентус – Наполи, 6 януари (четвъртък) от 21:45 часа по MAX Sport 3

И ако в първите два мача на 6 януари става въпрос просто за точки, в късния има намесена и много емоция. За Наполи всеки сблъсък с Ювентус е изключително специален – южняците осезаемо нямат топли чувства към северняците. Иначе Наполи има 5 точки повече от своя съперник в класирането. Тимът на Лучано Спалети разчиташе на стабилна защита, но през декември допусна твърде много голове. Освен това Озимен и Инсинье отсъстваха и това доведе до видим спад на формата. Юве имаше проблеми през ноември, докато  през декември заигра силно и взе четири победи, всички с чиста мрежа.  

Рома – Ювентус, 9 януари (събота) от 19:30 часа по MAX Sport 3

Съседи в класирането, но с по-голяма цел. И за Рома, и за Ювентус целта е място в Топ 4 в края на сезона. Това означава битка и зрелище, още повече че в последните години в сблъсъците между тях има много голове. (Цели 20 в 7 срещи.) Дали и сега ще е така? Ще разберем с двубоя по MAX Sport 3.

Аталанта – Интер, 16 януари (неделя) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Аталанта направи отлична серия, за да се изкачи до второто място. После обаче завърши годината с точка в два мача и падна надолу. Интер не е от любимите съперници на бергамаските – те имат едва девет победи в близо 50 мача срещу тях. В първия мач през сезона Аталанта изоставаше, после водеше, а накрая Интер изравни за 2:2. Можем само да си пожелаем отново подобен спектакъл.

Милан – Ювентус, 23 януари (неделя) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Сложната програма на Ювентус през януари продължава с визита на Милан. Големият исторически сблъсък има пряко отношение към местата в Топ 4, така че залогът е огромен. В последните години “и росонери” успяват да вземат своето в двубоя, след като дълги години Юве доминираше. Милан беше много силен домакин през първата половина от сезона, докато Старата госпожа така и не успя да победи силен съперник като гост.  

NHL ПО MAX SPORT 1, ЯНУАРИ 2022

Минесота Уайлд – Сейнт Луис Блус, 1 януари (събота) от 14:00 часа по MAX Sport 1

Втори опит за това издание на Зимната класика. Първият беше преди година, но беше отложен заради коронавируса. Мачът е на открито и ще се проведе на “Target Field” в Минеаполис – дома на бейзболният Минесота Туинс. Уайлд приема открита Зимна класика за втори път след 2016-а, сега срещу опонент от същата дивизия. Минесота има две победи повече от своя съперник, повече вкарани шайби, но и повече допуснати. 

Вегас Голдън Найтс – Ню Йорк Рейнджърс, 6 януари (четвъртък) от 18:00 часа по MAX Sport 1

Джерард Галант се връща във Вегас за първи път, след като беше уволнен на 15 януари 2020 г. Той пропусна един сезон, след което беше нает от Рейнджърс. Начело на Найтс записа три участия в плейофите и спечели Стенли къп през 2018-а. Със сигурност ще бъде много емоционално, а и интересно: Вегас Найтс водят на Запад, докато Рейнджърс са пети на Изток. 

NFL ПО MAX SPORT 2, ЯНУАРИ 2022

Януари е месецът, в който започват плейофите в NFL. И съответно е пълен хаос, що се отнася до точната програма. Това, което се знае обаче, са датите и началните часове на мачовете. Остава само да се разберат и участниците в тях. Wild-card рундът е на 15, 16 и 17 януари. Следващият кръг е на 22 и 23 януари. Битката за титлата в двете конференции е на 30 януари. Следи нашата блог секция обаче и ще видиш поне кой ще спори за Супер Боул през февруари.

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена! Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Невероятно интересно начало на втората половина на Серия А, Ла Лига, ключови мачове в NHL и NFL – това те чака през януари 2022-ра по МАКС Спорт каналите. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, Нидерландия, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Просто нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT януари 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!