Топ премиерните HBO Max филми и сериали през април 2022

Започва сезонът на дългите разходки и уикенди по вили и къщи. Обаче все още не е дошъл моментът за дълги отпуски, така че трябва да се работи. А най-добрата почивка от работния процес е HBO Max. С още по-богато съдържание от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network и Max оригинални продукции. 

Ето които са премиерните HBO Max филми и сериали за април 2022 година – нови хитове, стари класики, сериали и отлични документални филми. Това и още много ще намериш тук – всичко най-добро от богатия списък на тази ТВ мрежа, поднесено от NetSurf – интернет и телевизия от ново поколение. Ние те ориентираме, ти само си пусни пакета!

 

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX ФИЛМИ ЗА АПРИЛ 2022

The Survivor“ (2022, премиера на 27 април)

Забележителната история на Хари (Хершел) Хафт. Хари оцелява в Аушвиц, като се побеждава на бокс други концлагеристи. Режисьор е Бари Левинсън, а Бен Фостър се справя великолепно като Хафт. След войната Хафт се мести в САЩ и започва кариера като професионален боксьор, като дори се бие с бъдещия шампион Роки Марсиано. Филмът не блести през цялото време, но е честно представяне на история, която си заслужава. 

„Вечна чистка“ (2022, премиера на 15 април)

Антиутопията продължава с петата си част (уж щеше да е последна, но се снима шеста). Филмът се справи доста прилично с приходите, а критиците дадоха добри оценки за играта на героите и екшън сцените. Обаче със сигурност има какво да се желае по сценария и едностранното представяне на някои социални проблеми.  

 

„The Night House“ (2022, премиера на 8 април)

Хорър, режисиран от Дейвид Брукнър. Ребека Хол влиза в ролята на вдовица, която открива мрачна тайна за къщата, построена от наскоро починалия ѝ съпруг. Хол се справя великолепно с ролята си, а освен това е подкрепена от мрачната атмосфера, която въздейства интелектуално и емоционално. 

„The Rain Man“ (1988, премиера на 1 април)

Истинска класика с участието на Дъстин Хофман, Том Круз и Валерия Голино. Филмът е режисиран от Бари Левинсън. В центъра на сюжета е запознанството на егоцентричен млад мъж с неговия възрастен брат, страдащ от аутизъм. С осем номинации за “Оскар” и четири статуетки. Освен това има и “Златна мечка” от фестивала в Берлин, което го прави единствената лента, спечелила тези награди за най-добър филм

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX СЕРИАЛИ ЗА АПРИЛ 2022

„Tokyo Vice“ (2022, премиера на 7 април)

Светът на японската мафия оживява в сериал, базиран на мемоара на Джейк Еделстийн от 2009 г. Действието се развива в Токио в края на миналия век. Ансел Елгорт играе Еделстийн, който става първият чуждестранен репортер в историята на голям местен вестник. Кен Уатанабе е полицейски шеф ветеран, който го взима под крилото си. Но американецът се оказва в свят, където няма черно и бяло и никой не е такъв, за какъвто се представя. Майкъл Ман (Miami Vice) е продуцент, така че със сигурност ще е стилно и красиво. 

Първите три епизода са на 7 април, после всяка седмица има по още два.

„Стюардесата“, сезон 2 (2022, премиера на 21 април)

Кейли Куоко се завръща с нова доза забавление и убийствени мистерии. Героинята ѝ Каси Боудън е отказала пиенето и живее доста добре в Лос Анджелис. Когато не лети де. Но след като става свидетел на убийство в уж рутинна мисия, нещата се променят. Малко по-мрачно и малко по-смешно,отколкото в първия сезон. Гласуваме “за”.

Първите два епизода са на 21 април, после – по още два на седмица.

„Barry“, сезон 3 (2022, премиера на 24 април)

Ако Tokyo Vice ви идва твърде сериозен, мрачната крими комедия “Barry” е тук с третия си сезон. Сериалът има дори награда “Еми”, но излезе в тригодишна пауза. След нея наемният убиец-актьор опитва да се измъкне от света, който си е изградил. Той успешно елиминира външните фактори, но се оказва, че има други сили, които не са съгласни с неговото решение. 

„Amsterdam“, (2018, премиера на 21 април)

Медицинска драма, която за първи път се появява в стрийминг платформа. Иначе беше излъчвана по NBC. Сериалът е създаден по книгата Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital на Ерик Манхаймър. Всичко започва с назначаването на Райън Еголд (д-р Макс Гудуин) за директор на болницата New Amsterdam. Тя е една от най-старите и най-уважавани в САЩ, но има проблеми. И то големи. 

ТОП ПРЕМИЕРНИТЕ HBO MAX ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ЗА АПРИЛ 2022 – ДОКУМЕНТАЛНИ

„Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off“ (2022, премиера на 5 април)

Дори и да не знаете кой е Тони Хоук, филмът за него си заслужава гледането. А иначе – той е легендарен скейтбордист, един от най-големите въобще в историята на скейта. И не само – той дава името си на великолепна компютърна игра, строи благотворително скейтпаркове по света, бори се срещу домашното насилие и още куп други неща. Във филма на Сам Джоунс има непоказвани досега кадри на Хоук, специални интервюта и много любов към скейтборда.

„The Invisible Pilot“ (2022, премиера на 4 април)

Това е невероятната история на Гари Бецнър. Смел пилот, перфектен баща, той скача неочаквано от мост в Арканзас през 1977 г. Съседи и приятели търсят тялото му, а семейството му търси отговори. Но напразно. Години по-късно на бял свят излиза история, в която има хипноза, оръжия за ЦРУ и много наркотици. В трите епизода има интервюта със съпругата му, бившата му съпруга и децата им. И всичко това на фона на огромен  политически скандал.  

„Czech It Out!“ (2022, премиера на 1 април)

Актьорът и знаменитост Лукаш Хейлик и дъщеря му Клара Хейликова обикалят из Чехия. Архитектура и гастрономия, комбинирани с необичайни места за отсядане. Едновременно културно, кулинарно и себепознавателно пътешествие из Чехия. В цели осем епизода.

„One True Singer“ (2022, премиера на 1 април)

Първото подобно шоу на HBO, продуцирано в Румъния. Започват 14 души, накрая остава най-талантливият певец. Той получава награда на стойност 50 000 евро и музикален контракт, също на стойност 50 000 евро. Действието се развива в два месеца, в които участниците постоянно получават по-трудни и по-сложни задачи. Форматът, разбира се, е познат. Но винаги е добре да си свериш часовника. 

„Fantastic Beasts: A Natural History“ (2022, премиера на 1 април)

Можем да слушаме с години английският на Стивън Фрай. И със сигурност не е случайно, че точно той озвучи аудиокнигите за Хари Потър. Сега Фрай разкрива историите на всевъзможни фантастични зверове и образите им в реалния свят – дори такива, за които не бихте повярвали, че съществуват. При това с подкрепата на хора от различни музеи и учени от различни сфери.

 

ЗА ФИНАЛ

Вече 25 месеца светът минава от една объркана фаза в друга объркана фаза. Екранът вкъщи осигурява нужната почивка от целия хаос навън. А ние ти помагаме в списъка с неща, които осигуряват ТВ забавление през месеца. Можеш да си ги запишеш на хартия, да си ги вкараш в календара или да проверяваш редовно този текст. И да – да изгледаш препоръчаните от нас топ премиерни HBO Max филми и сериали април 2022. Не чакай – вземи HBO Max към пакета си за телевизия от NetSurf!