Какво да гледаш по MAX Sport през април 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Пролетта дойде, което означава, че и краят на големите футболни първенства идва със страшна сила. И в Испания, и в Италия има ключови мачове. Същото важи и за Шампионската лига, където играят Челси и Реал Мадрид. В Лига Европа също е време за четвъртфиналите. И още мачове от Ла Лига, Серия А, NHL, тенис, Евролигата по баскетбол, Шампионската лига по волейбой – това е велика спортна телевизия! 

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо. NetSurf – интернет и телевизия от ново поколение.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4, АПРИЛ 2022

Селта – Реал Мадрид, 2 април (събота) от 19:30 по MAX Sport 4

Селта е в средата на класирането и е еднакво далеч и от изпадането, и от зона Европа. Тоест уж не играе за нищо. Но когато на “Балаидос” идва Реал Мадрид е различно. Особено, след като Белия балет катастрофира с 0:4 в Ел Класико преди паузата. Селта чака победа над Реал вече 15 срещи и осем години. Освен това Яго Аспас отстъпва само на Карим Бензема по вкарани голове този сезон. Реал освен това е най-силният гост в Ла Лига и не е губил навън от 2 януари, когато падна от Хетафе. Галисийците обаче шест поредни домакинства не са губили. Някоя серия трябва да свърши, въпросът е чия.

Барселона – Севиля, 3 април (неделя) от 22:00 по Max Sport 4

Вторият срещу третия, при това разделени само от три точки. Севиля изпусна твърде много шансове наистина да постави под напрежение Реал Мадрид, докато Барселона се съживи под ръководството на Шави. Каталунците нямат загуба вече четири месеца и в последния си мач разбиха Реал Мадрид на “Бернабеу” с 4:0. 

Барса няма загуба в 12 поредни срещи с андалусийците в Ла Лига – от 2015 г, насам. Очаква ни шоу, което не е за изпускане!. 

Севиля – Реал Мадрид, 17 април (неделя) от 22:00 по Max Sport 4

Севиля на два пъти през този сезон се доближаваше на победа дистанция от Реал мадрид, но така и не успяваше да влезе в ролята на сериозен претендент за титлата. Преди паузата разликата между съперниците беше 9 точки, най-вече заради серията от 4 ремита в 5 мача на андалусийци. Севиля е най-силният домакин в Ла Лига, Реал Мадрид – най-силният гост. Белия балет спечели пет от последните шест мача с този съперник, но само в един случай го направи с повече от гол разлика. Моментът изглежда перфектен за Юлен Лопетеги да вземе реванш от Кралския клуб – сблъсъкът е само пет дни след реванша с Челси в Шампионската лига. Драмата е гарантирана!

Реал Сосиедад – Барселона, 21 април (четвъртък) от 22:30 по Max Sport 4

Баските все още имат шанс за Топ 4, така че победата е изключително важна за тях. Същото важи и за каталунците. Реал Сосиедад падна само два пъти на свой терен – от Виляреал и Реал Мадрид, така че “Аноета” е трудна за превземане крепост. От друга страна Барса няма загуба в Сан Себастиан вече шест години и спечели последната си визита тук с 6:1. 

не изпускай топ спортно съдържание по макс спорт каналите

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3, АПРИЛ 2022

Аталанта – Наполи, 3 април (неделя) от 16:00 часа по MAX Sport 3

Аталанта изпусна аванса, който имаше пред Ювентус в битката за Топ 4, и вече изостава с осем точки от бианконерите. Но бергамаските имат мач по-малко и все още не са отписали четвъртата позиция. Наполи е втори в класирането, с три точки по-малко от Милан. През декември Аталанта спечели с 3:2 на “Стадио Диего Марадона”, но пък Наполи има само едно поражение във визита през сезона – и то от Интер през ноември. Аталанта спечели три пъти поред срещу южняците в Бергамо, преди това пък падна два пъти поред от този съперник. Всъщност последното реми между тях на този стадион е преди осем години.

Ювентус – Интер, 3 април (неделя) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Дербито на Италия идва в отличен момент за неутралните зрители. Интер е трети, на шест точки зад лидера Милан, но и с мач по-малко. Ювентус пък е четвърти на точка зад Интер. И съвсем неочаквано се върна в битката за титлата. Бианконерите са в серия от 16 срещи без загуба, като в този период те имат 11 победи. Интер пък има само една победа в седем двубоя и точно заради тази серия сдаде първото място. В последното издание на Дерби д’Италия Юве измъкна 1:1 с гол на Дибала от дузпа в 89-ата минута. Така бианконерите вече четири срещи не са падали от Интер. Нерадзурите всъщност имат само една победа в 12 издания на дербито – преди една година с 2:0.

Наполи – Рома, 18 април (понеделник) от 20:00 часа по MAX Sport 3

Голямото дерби на Юга е ключово и за двата тима. Наполи все още преследва титлата, докато Рома има минимални надежди за Топ 4. Тимът на Лучано Спалети е най-силният домакин в Серия А, докато този на Жозе Моуриньо е един от най-непостоянните. А освен това играе в Европа четири дни преди гостуването си на “Диего Марадона”, докато Наполи вече се концентрира само в Серия А. Рома няма победа в четири мача с този съперник, като в три от тях дори не вкара гол.   

Лацио – Милан, 24 април (неделя) по MAX Sport 3

Милан се превърна в основен фаворит за титлата и това е един от двата по-сложни мача до края на сезона за тима на Стефано Пиоли. Другият е в предпоследния кръг срещу Аталанта. Лацио изглежда без шанс за Топ 4, но трябва да брани мястото си в Европа. Освен това по-рано през сезона би Интер. Любопитно е, че съперниците нямат реми в осем мача, а преди това бяха в серия от 4 поредни равенства. В последната си визита в на орлите Милан падна с 0:3, а сега осезаемо се нуждае от по-добър резултат.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT 3, АПРИЛ 2022

Манчестър Сити – Атлетико Мадрид, 8 април (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Съперниците влизат в мача от съвсем различни позиции. Сити води в Англия, но вече само с точка пред Ливърпул. Атлетико пък се закрепи на четвърта позиция в Ла Лига. Дюшекчиите са в серия от 7 мача без загуба, като спечелиха последните пет. Включително в Манчестър на “Олд Трафорд” срещу Юнайтед. Сити е шест мача без поражение след онова лудо 2:3 от Тотнъм, но в този период направи две нулеви равенства. Още едно със сигурност би зарадвало Диего Симеоне. 

Бенфика – Ливърпул, 8 април (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 4

И тази година Бенфика се предаде рано в битката за титлата в Португалия, така че може да се концентрира в Европа. Орлите отстраниха неочаквано Аякс, но сега препятствието е много по-сериозно. Ливърпул е втори във Висшата лига, само на точка зад Манчестър Сити и има само една загуба в 16 мача – 0:1 от Интер в реванша (но червените удариха три греди). Всички останали бяха спечелени от тима на Юрген Клоп. Който освен това има отлични спомени от предишните си гостувания в Португалия – две разгромни победи над Порто. 

Реал Мадрид – Челси, 12 април (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Разтърсваният от проблеми Челси прави всичко възможно да се задържи над водата. И със сигурност никой не може да подценява настоящият европейски шампион. Рекордьорът по трофеи Реал Мадрид не е особено стабилен в последно време, но катастрофалното 0:4 от Барселона в Ел Класико, със сигурност беше огромен шок за всички. Челси и Реал играха и през миналия сезон на полуфинал, като тогава сините трумфираха след победа в реванша с 2:0 с голове на Вернер и Маунт.  

Байерн – Виляреал, 12 април (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Властелинът на Бундеслигата Байерн е във великолепна позиция за нов трофей в Германия. Виляреал вече е наясно, че няма да има ново участие в Шампионската лига и затова може да се концентрира върху този мач за силен финал на сезона. Предишният тим, който гостува в Мюнхен – Залцбург – беше разбит със 7:1. Тоест първата цел на Жълтата подводница е ясна – да държи Байерн далеч от вратата си. Друг въпрос е обаче дали това ще се получи. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА ПО MAX SPORT, АПРИЛ 2022

Айнтрахт – Барселона, 7 април (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Барселона беше във великолепна форма преди паузата, като върхът беше убедителното 4:0 над Реал Мадрид на “Бернабеу”. Тимът на Шави не е губил в Испания от началото на декември. Освен това всички в атака се развихриха и нижат гол след гол. Айнтрахт се върна в горната половина на класирането в Бундеслигата и вече шест срещи няма поражение, но очевидно има по-сериозен интерес в Европа. Може и да е странно за два тима с толкова дълга история, но това ще е първият им сблъсък в Европа. Заслужава си гледането!

Уест Хем – Лион, 7 април (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 4

И Уест Хем, и Лион са в такава позиция, че Лига Европа остана единственият им шанс за нещо наистина добро този сезон. Чуковете имаха само две победи в шест мача през март и едната беше тази над Севиля, която ги класира напред в Европа. Балансът на Лион е абсолютно същият – една от двете победи беше с 1:0 над Порто. Въпросът е кой ще се радва сега и кой ще трябва да ближе рани, че е отпаднал толкова близо до върха.

NHL ПО MAX SPORT 1 АПРИЛ 2022

Колорадо Аваланс – Каролина Хърикейнс, 17 април (неделя) от 10:00 часа по MAX Sport 1

Лидерите на Запад и Изток в пряк сблъсък в последния месец преди плейофите – не е за изпускане. Каролина загуби скорост и записа три загуби през март, докато Колорадо продължи по възходяща линия, за да стане тим номер едно в NHL. Но пък загуби лидерството по вкарани шайби – там номер едно е Флорида Пантърс. На фона на лудото преследване на места в плейофите в последния месец от редовния сезон, тук напрежението ще е друго. Но си струва. 

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Реал Мадрид – Челси в Шампионската лига, ключови мачове в Испания, битката за титлата в Италия – това те чака през март. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, Шампионската лига, Лига Европа, тенис, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Наистина нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT април 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!