Какво да гледаш по MAX Sport през март 2022

Все още не си си взел MAX Sport пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Ел Класико в Испания, първият срещу втория в Италия, реваншите от Шампионската лига, Лига Европа, финалът на Шестте нации и още мачове от Ла Лига, Серия А, NHL, тенис, Шампионската лига по волейбой, баскетбол от Евролигата – това е велика спортна телевизия! Знаеш, че NetSurf е най-верният ти справочник в интернет и телевизия сферата със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4

Бетис – Атлетико Мадрид, 6 март (неделя) от 22:00 по MAX Sport 4

Бетис и Атлетико Мадрид се изправят в директен двубой за място в Топ 4 в края на сезона. Зелено-белите са трети с 46 точки, Атлетико е пети с точка по-малко. Бетис падна в градското дерби със Севиля в края на февруари с 1:2, докато дюшекчиите взеха две поредни победи – над Осасуна и Селта, при това без да допуснат гол. Именно проблемите в отбрана пречат на тима на Диего Симеоне да направи дълга добра серия през този сезон и съответно – да покаже, че има шанс да защити титлата си. Бетис пък умело се възползва точно от такива проблеми. И ако го направи отново може да направи важна крачка към историческо класиране за Шампионската лига.

Реал Мадрид – Барселона, 20 март (неделя) от 22:00 по Max Sport 4

Реал има 15 точки аванс пред Барселона и изглежда недостижим на върха. Но докато тимът на Карло Анчелоти се труди много за победите си, Барса намери изгубената лекота в играта си. Освен това с новите нападатели каталунците започнаха да бележат голове с лекота и в края на февруари тимът беше в серия от десет поредни срещи без загуба Ла Лига. 

С мача за Суперкупата в Саудитска Арабия Реал направи серия от пет поредни победи над Барселона. Последният успех на Барса в Ел Класико обаче е именно на “Сантяго Бернабеу” – през март 2019-а, когато Ракитич вкара за 0:1. Време ли е за нова победа?  Ще разберем с шоуто, което не се пропуска.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3

Наполи – Милан, 6 март (неделя) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Наполи и Милан влизат в сблъсъка на върха с равен брой точки – по 57. Южняците имат по-добра голова разлика: +30 срещу +24 за росонерите, затова и те са първи, а Милан е втори. Наполи има и още едно предимство – няма да играе през седмицата, докато тимът на Стефано Пиоли ще го направи и в дерби срещу Интер за купата. 

Росонерите загубиха последните два мача срещу този съперник с по 0:1, но и двата бяха в Милано. В последната си визита в Неапол те спечелиха с 3:1 с два гола на Златан Ибрахимович. Предвид по-леката програма на южняците до края на сезона обаче победа в сблъсъка на върха ще ги направи фаворит да отнемат титлата от Интер

Рома – Лацио, 20 март (неделя) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Дербито на Вечния враг винаги си заслужава гледането. Особено щом зрителите се върнаха по трибуните. И за вълците, и за орлите февруари беше тежък месец – те взеха само по една победа в Серия А, а освен това отпаднаха от турнира за купата. Рома поне имаше утешението на Лигата на конференциите. Все пак обаче и двата тима все още имат шансове дори за Топ 4, просто трябва да започнат да печелят малко повече. Головете изглеждат гарантирани – последното нулево равенство е преди четири години, а в предишните седем дербита има 21 гола. Лацио има и леко предимство в този период с три победи срещу две за Рома.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT 3

Ливърпул – Интер, 8 март (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Ливърпул взе много ценен успех с 2:0 в Милано в първия мач. Задачата сега изглежда по-лесно, но червените със сигурност няма да подценят реванша. Тимът на Юрген Клоп спечели първи трофей този сезон – Карабао Къп – с победа над европейския клубен шампион Челси и сега със сигурност има още по-увеличен апетит. Интер влиза в двубоя в мини криза – краят на февруари не беше много успешен за шампиона на Италия, който падна от първото място в Серия А. 

Манчестър Юнайтед – Атлетико Мадрид, 15 март (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Манчестър Юнайтед измъкна с доста късмет 1:1 в Мадрид – Еланга вкара десет минути преди края, а освен това Атлетико удари две греди. Реваншът освен това идва в доста сложен момент за червените дяволи – мачовете с Манчестър Сити, Тотнъм и Ливърпул. Разбира се, Шампионската лига е турнирът на Кристиано Роналдо, а и той има доста голове срещу Атлетико. Диего Симеоне вече каза, че очаква Юнайтед да играе по-силно на “Олд Трафорд”, отколкото в Мадрид, но е сигурно, че и той има план как испанският шампион да поднесе изненада.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА ПО MAX SPORT

Барселона – Галатасарай, 10 март (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 3

Барселона най-накрая намери форма и започна да ниже победи. Тимът на Шави не е губил в Испания от началото на декември. Освен това И Обамеянг, и Де Йонг, и завърналият се след травма Депай вкарват голове. Та дори и низвергнатият Усман Дембеле записа гол и асистенция срещу Атлетик Билбао. Всичко това идва да подскаже, че на Галатасарай хич няма да му е лесно. Не че за турския гранд нещата вървят особено добре – Галатасарай е в средата на класирането в Турция. Двубоят ще е пети между съперниците в Европа, но първи в този турнир.  

Рейджърс – Цървена звезда, 10 март (четвъртък) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Шотландият гранд направи супер спектакъл с Борусия Дортмунд, като отстрани жълто-черните с общ резултат 6:4. Срещу Звезда едва ли ще има такова голово шоу, но това не означава, че няма да е интересно. Още повече в България знаем какво е нивото на сръбския тим, защото беше в една група с Лудогорец. 

ШЕСТТЕ НАЦИИ ПО MAX SPORT 2

Последните две кръга от най-големият ръгби турнир ще отговорят на въпроса Франция, Ирландия или Англия. При това поднесено с коментара на известния радио- и тв водещ Васил Върбанов. 

Франция има три победи, докато Англия и Ирландия загубиха по веднъж. На 11 март сините гостуват на Уелс, ден по-късно Англия посреща Ирландия. В последния кръг на 19 март Ирландия приема Шотландия, а за финал е оставен “Льо Крънч” – Франция – Англия. Големият шлем е реална възможност за Франция, както и шансът да спечели турнира за първи път от 12 години насам. Не пропускайте за първи път в България играта на джентълмените!

NHL ПО MAX SPORT 1

Каролина Хърикейнс – Колорадо Аваланш, 10 март (четвъртък) от 01:00 часа по MAX Sport 1

Лидерите на Изток и Запад в пряк сблъсък – със сигурност не е за изпуска. Каролина влезе в март в серия от пет победи. Което със сигурност носи солидна доза увереност преди началото на ключовия период от сезона.

Колорадо загуби само два пъти през февруари, а и продължава да ниже шайба след шайба във вратите на съперниците. Това е и най-резултатният тим в НХЛ заедно с Флорина Пантърс. Джей Ти Компър е в отлична форма, а същото важи и за Кейл Макар. Макар направи асистенции в 12 поредни срещи – което е най-доброто постижение за защитник през този сезон.  

Каролина Хърикейнс – Тампа Бей Лайтнинг, 22 март (вторник) от 01:00 часа по MAX Sport 1

Тампа Бей също като Каролина направи отлична серия през февруари. Освен това съперниците имат две от трите най-добри защити на Изток. Себастиан Ахо и Теуво Теравайнен пък счупиха рекорда на тима за най-резултатна двойка.

Лайтнинг спечели първия в историята си мач на открито в Нашвил и очевидно Пат Маруун, Брейдън Пойнт, Никита Кучеров и компания са в отлична форма. Същото важи и за вратаря Андрей Василевский. А и Тампа Бей продължава да преследва рекорда за най-много победи в един сезон (62). 

ЗА ФИНАЛ

Ел Класико в Испания, сблъсък на върха в Серия А, краят на Шестте нации – това те чака през март. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, Шампионската лига, Лига Европа, тенис, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Просто нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT март 2022 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. За всеки спортен фен!