Защо сме регионален лидер по интернет и телевизия

За вече около четвърт век съществуване NetSurf се превърна в пионер и един от лидерите по предлагане на интернет и телевизия в Северозападна България и Благоевградска област. Най-ново поколение непрекъсваем и свръхзвуков GPON оптичен интернет и цифрова интерактивна телевизия с най-съвременните функции. Това са нашите главни оръжия, но имаме и още много. Макар на някои това да прозвучи нескромно, ние говорим с факти.

С факти ще ви убедим и ако още не сте се уверили лично в това. Стига ви само да прочетете този текст. После, сигурни сме в това, ще станете още един от нашите над 18 000 приятели в 40 населени места. Та да си дойдем на думата…

ЗАЩО NETSURF Е ЛИДЕР ПО ПРЕДЛАГАНИ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЯ В МОНТАНА

Пътят на NetSurf започна точно в този красив областен град. Затова и сме толкова щастливи, че при търсенето на доставчик на цифрова телевизия Монтана избра и още избира нас. Компанията вече над две десетилетия налага стандарти в града в полето на телекомуникациите. В областта на интернет Монтана залага на нас като новатори, които проправиха пътя на оптичната мрежа до домове и офиси. Сега отново сме първенци, като пуснахме преди всички останали GPON мрежа за непрекъсваем и ултрабърз нет.

Винаги сме до теб, и не само на думи. Имаме отворена денонощно телефонна връзка с нашите екипи за бързо реагиране. Знаем, че случаите на повреда са редки, но и когато ги има, до 24 часа пращаме отличните ни хора да ги отстранят. И те наистина ги отстраняват, а не замаскират временно проблема.

Също така при NetSurf няма да си просто един от безличната бройка клиенти. При нас ще си индивидуалност, която заслужава и към която се проявява индивидуално отношение. Ела в офиса ни на ул. „Юлиус Ирасек“ №2 и се убеди в това. Пакетите ни са разнообразни и гъвкави, но ще имаш възможност да конфигурираш и свой собствен. Въобще, откъм интернет и телевизия Монтана едва ли ще ти предложи повече варианти да извлечеш най-доброто.

ЗАЩО NETSURF Е ВСЕ ПО-ТЪРСЕН ЗА КАЧЕСТВЕНИ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЯ ВЪВ ВРАЦА

Всред огромния брой доставчици на оптичен интернет и цифрова телевизия Враца все повече се обръща към NetSurf. Това е резултат на истински високото качество на услугата плюс ниската за това върхово ниво цена на пакетите. Те са гъвкави и разнообразни, а всеки един наш приятел може да направи и съобразена с личните си предпочитания конфигурация. NetSurf първи в града пусна новаторската GPON мрежа за невиждано сигурен, непрекъсваем и бърз интернет. Другите ни последваха и показаха, че, както винаги, ние преди всички знаем как да поведем хората по правилния път.

Затова и на търсенето на оптималните телевизия и интернет Враца е време да сложи край. Ние сме тук да ти дадем изключително качествена услуга при денонощна готовност да реагираме на всяко твое запитване по телефона. Ако вземе да се случи повреда, до 24 часа ще имаш проблема си решен. Ако ти се налага да пътуваш някъде за повече време, няма да плащаш периода заради услугите ни Изрежи и Пауза. Е, откъм оптичен интернет и цифрова телевизия Враца виждала ли е досега подобна величавост? Ще ти осигурим и ТВ приемници (Set-top-Box) и двубандови ONT рутери на 2.4GHz и 5GHz, даващи ти безжични свръхзвукови скорости.

Въобще има куп благини, от които да се възползваш. Затова направо заповядай в офиса ни в кв. „Дъбника” на ул. „Славянска” пред блок №10 и ще се увериш сам. По отношение на телевизия, а и интернет Враца надали ти е предлагала такова чудо досега.

ЗАЩО NETSURF Е ЛИДЕР ПО ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЯ В БЛАГОЕВГРАД

По-надежден доставчик на телевизия и интернет Благоевград трудно би могъл да ти предложи. NetSurf изгради истински сигурна GPON оптична мрежа, на която може да се опреш дори и в най-яростната буря. Сторихме го първи в областния град. И, като пионери, можем пълноправно да твърдим, че знаем как да дарим с непрекъсваем и бърз домашен интернет Благоевград. Същото важи и за офиса, където не може да си позволиш прекъсване на връзката – работата не признава повреди.

Затова и ние сме денонощно насреща да изслушаме всеки твой проблем и до 24 часа ще го решим с наш опитен екип. Индивидуалното отношение към всекиго се вижда също в предоставените възможности да конфигурираш собствен пакет и в услугите Изрежи и Пауза. С последните можеш да не плащаш за периоди от договора си, в които не ползваш услугата. За да ти предоставим невъзможен за конкуриране интернет в Благоевград, те оборудваме с двубандови ONT рутери на 2.4GHz и 5GHz. Така ще имаш безжични ултрависоки скорости.

Ако още не си се уверил в безбройните предимства на NetSurf, вече е настъпил часът. Заповядай в офиса ни на бул. „Св. св. Кирил и Методий” №29 и заяви своя оптимален пакет. По отношение на интернет и телевизия Благоевград трудно може да ти даде по-добра възможност.

ЗАЩО NETSURF Е ЛИДЕР ПО ПРЕДЛАГАНЕ НА ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЯ В КОЗЛОДУЙ

При търсенето на пакети от интернет и телевизия Козлодуй ще те възнагради щедро с предложенията на NetSurf. Обявяваме официално края на дразнещите насичания, прекъсвания и забавяния на сигнала! Оптималното виртуално изживяване вече е при теб с мощта на ядрен реактор.

Всред всички телевизионни и интернет доставчици Козлодуй надали ще ти предложи по-качествена услуга. GPON оптична мрежа, индивидуални пакети, оборудване с ТВ приемници (Set-top-Box) и двубандови ONT рутери на 2.4GHz и 5GHz, 24/7 телефонен досег с нас, реакция при повреда до 24 часа. Малко ли ти е? Е, тогава към това прибави и индивидуално клиентско отношение с възможност да не плащаш услугата по договор за определени периоди. Например когато те няма вкъщи или в офиса.

Неслучайно за висококачествени интернет и телевизия Козлодуй избира NetSurf. Ако още не си го сторил, ела в офиса ни в търговски комплекс „Сони“ на ул. „Христо Ботев“. И ти си човек. И ти заслужаваш най-доброто.

netsurf предоставя мощен като ядрено гориво интернет и телевизия в козлодуй

ЗАЩО NETSURF Е ЛИДЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ В БЕРКОВИЦА

Сред всички телевизионни и интернет доставчици Берковица не може да ти предложи друг на висотата на връх Ком като NetSurf. Нашата частично изградена в града GPON оптична мрежа не позволява на сигнала да се забави, прекъсне или насече. Така на теб ще ти остане само да се наслаждаваш на забавлението или работата си онлайн. Чрез двубандови ONT рутери на 2.4GHz и 5GHz, осигуряващи безжични високи скорости, и ТВ приемници (Set-top-Box) ще си идеално оборудван за целта.

Просто е: за качествена цифрова телевизия и интернет Берковица разчита на NetSurf. Затова ела в офиса ни на ул. „Поручик Загорски“ №1 и вземи оптималния за себе си пакет. Можеш дори сам да го конфигурираш. Въобще, индивидуалното отношение е силно застъпено при нас и ще се убедиш също и с други от услугите ни. Например денонощната връзка с центъра ни за телефонни обаждания при проблем, посещението от наш екип до 24 часа след заявка при повреда или услугите Изрежи и Пауза.

На търсенето на кабелна телевизия Берковица вече сложи край. Днешният ден и бъдещето принадлежат на високоскоростния оптичен интернет и интерактивната цифрова телевизия от NetSurf.

ЗАЩО NETSURF Е ЛИДЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ В ЛОМ

В търсенето на супер пакети от телевизия и от интернет Лом има точния избор за теб: NetSurf. Ние от вече над две десетилетия сме пионери в граденето на оптична мрежа в Северозападна България и този град не прави изключение. Днес сме имаме частично изградена оптична GPON мрежа тук и работим за цялостния й завършек. Тогава ще прехвърлим към нея абонатите от старата LAN мрежа и ще гарантираме безпрецедентно качество, сигурност и скорост на сигнала. Така съвсем ще можем да твърдим, че от всички телевизионни и интернет доставчици Лом не ще предложи по-новаторски от NetSurf.

Междувременно можеш да се радваш на всички останали предимства от връзката с нас. Имаш разнообразието и гъвкавостта на пакетите ни с възможност да конфигурираш свой собствен. Оборудваме те допълнително с ТВ приемници (Set-top-Box) и двубандови ONT рутери (при GPON мрежа) на 2.4GHz и 5GHz за безжични високи скорости. Имаш 24/7 телефонна връзка с нашия център и реакция при повреда до 24 часа.

Затова ела в офиса ни на ул. „Дунавска” №10 и се включи в мрежата ни от приятели. Откъм интернет и телевизия Лом трудно ще ти осигури възможност за по-добра услуга.

ЗА ФИНАЛ

Надяваме се вече да сме те убедили в причините NetSurf да е един от регионалните лидери по интернет и телевизия в Северозападна България и Благоевградска област. Монтана, Враца, Благоевград, Берковица, Козлодуй, Лом, Вършец, Оряхово и още над 30 населени места ползват с гордост услугите ни. Заслугата е на новаторския ни дух и свръхмодерната GPON оптична технология, позволяваща да се радваш на непрекъсваем, защитен и супербърз сигнал.

Ако още не си избрал идеалния си пакет от интернет и телевизия, ела в някой от офисите ни по места. Навсякъде ще те посрещнем подобаващо и ще те ориентираме максимално точно по всеки твой въпрос и всяка твоя нужда. И на теб вече ти е време за оптичен интернет и интерактивна телевизия от най-ново поколение.