Какво да гледаш по Диема Спорт февруари 2021

Българският футбол се завръща по Диема Спорт февруари 2021 година начело с Лудогорец – ЦСКА, а ще гледаш и супермачове и от Премиър Лийг. Ливърпул – Манчестър Сити, още куп топ сблъсъци от първенството (и купата) на Англия и НБА. Това са другите акценти в програмата на най-спортната телевизия на България.

Февруари може и да е къс, но списъкът с интригуващи мачове е предълъг. Няма скука с помощта на Диема Спорт и Диема Спорт 2 в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. А ние сме верният ти телевизионен справочник с нашия блог. С него неизменно ти предлагаме месечен пътеводител в спортната програма, за да не изпускаш нищо важно.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2, ФЕВРУАРИ 2021

Тотнъм – Челси, 4 февруари (четвъртък) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Тотнъм загуби два поредни мача и поизостана в битката за Топ 4, докато Челси се вдъхнови от новия си треньор Томас Тухел и настигна „шпорите“. Ето защо лондонското дерби ще предложи огромни емоции и интрига. Евентуалната липса на Хари Кейн може да срине амбициите на Тотнъм за сезона, но Жозе Моуриню знае как да излъгва съперниците си. Особено когато им е бил треньор преди.

Манчестър Юнайтед – Евертън, 6 февруари (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Манчестър Юнайтед поизгуби пара в битката за титлата след отличните предходни три месеца. Евертън на Карло Анчелоти пък още таи надежди за класиране за евротурнирите и дори за Топ 4. Ето защо двубоят на „Олд Трафърд“ е един от любопитните в програмата на Диема Спорт 2 за февруари.

Ливърпул – Манчестър Сити, 7 февруари (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Безспорният гвоздей на пакета Диема Екстра за февруари и дори само заради него си струва месечната такса. Ливърпул и Манчестър Сити са двата отбора, които упражняват диктат в английския футбол в последните три години. Този сезон не прави изключение, въпреки че настоящият шампион изостава от предишния и ако не спечели прекия сблъсък, може да се отдалечи доста от защита на титлата си. Юрген Клоп нерядко надделява над Джосеп Гуардиола, ала сега ще е много тежко.

Лестър – Ливърпул, 13 февруари (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Лестър наскоро дори поведе във временното класиране в Премиър Лийг, но сега изостава от лидера Ман Сити. Ливърпул пък се опитва с последни сили да остане в битката за своята титла и вероятно само победата би му дала шансове да го стори. Брендан Роджърс умее да измъква положителни резултати в големите мачове, ала срещу Клоп по традиция му е трудно. Все пак Джейми Варди може да се възползва от проблемите в защитата на „червените“.

Манчестър Сити – Тотнъм, 13 февруари (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Манчестър Сити падна от Тотнъм в първия им мач през сезона и сега трябва да се реваншира, за да държи на разстояние преследвачите. Гуардиола и Моуриню винаги предлагат изключително интригуващи двубои. Лондончани имат свирепи контраатаки и ако поведат, знаят, че могат отново да разочароват „гражданите“. Несъмнено това е един от онези мачове, които няма как да изпуснеш по Диема Спорт 2 през февруари.

Ливърпул – Евертън, 20 февруари (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Първото градско дерби предложи куп моменти, които се оказват решаващи може би за целия сезон в лигата. Джордан Пикфорд контузи тежко Върджил ван Дейк, а Ришарлисон – Тиаго, което лиши шампионите задълго от двама от най-основните им играчи. За капак и ВАР отне драматично победата на Ливърпул в последните минути, за да увеличи още повече горчилката. Сега момчетата на Клоп са изключително настроени за мъст и на „Анфийлд“ съседите им ще трябва да извадят най-добрата си защита, за да оцелеят. Истинско бижу на пакета Диема Екстра.

Арсенал – Манчестър Сити, 21 февруари (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Арсенал рязко се засили и Микел Артета ще вярва, че може да надвие учителя си Пеп Гуардиола. „Гражданите“ обаче винаги разсичат далеч по-неопитните „артилеристи“ и ще си вярват и сега, че ще успеят. Ако го сторят, ще преминат с успех едно от най-тежките си изпитания до края на първенството.

Челси – Манчестър Юнайтед, 28 февруари (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Челси се бори със зъби и нокти за място в зона Шампионска лига на таблицата. Манчестър Юнайтед пък още вярва във възможностите си дори за титлата. Затова и сблъсъкът на „Стамфорд Бридж“ е един от привличащите най-голямо внимание в програмата на Диема Спорт 2 за февруари 2021.

КУПА НА АНГЛИЯ, 5-И КРЪГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2, ФЕВРУАРИ 2021

Манчестър Юнайтед – Уест Хем, 9 февруари (вторник) от 21:30 часа по Diema Sport 2

След като отстрани вечния си съперник Ливърпул, Манчестър Юнайтед едва ли ще пропусне възможността да продължи още напред. Бившият мениджър на „червените дяволи“ Дейвид Мойс обаче изгради твърде боеспособен тим на Уест Хем, за да вдига бялото знаме предварително.

Евертън – Тотнъм, 10 февруари (сряда) от 22:15 часа по Diema Sport 2

На хартия това е най-равностойният сблъсък от този етап на турнира за Купата на Англия. Тотнъм изхвърли осмодивизионния Марин, ала сега изпитанието е далеч по-тежко. Евертън не се дава без бой на „Гудисън Парк“, затова поръчай Diema xtra и изгледай този обещаващ двубой.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ ФЕВРУАРИ 2021

Славия – ЦСКА, 13 февруари (събота) от 17:30 часа по Diema Sport

Какво по-добро начало на пролетния дял на българското първенство от столично дерби?! Славия – в много сложна ситуация – приема ЦСКА, който с Бруно Акрапович ще опита да настигне шампиона и лидер Лудогорец. Победата е от огромно значение и за двата отбора.

Локомотив Пловдив – Лудогорец, 20 февруари (събота) от 15:00 часа по Diema Sport

Сблъсък на втория срещу първия в таблицата, поне преди подновяването на шампионата. Лудогорец знае, че при загуба ще има вероятно два дишащи във врата си противника, затова търси поне „хикс“ на „Лаута“. „Смърфовете“ обаче са фантастични домакини и не се плашат от никого.

Лудогорец – ЦСКА, 27 февруари (събота) от 15:00 часа по Diema Sport

Лудогорец и ЦСКА в последните години имаха няколко битки за титлата, решили се в последните кръгове. За да се случи подобно нещо и сега, „армейците“ са длъжни да победят шампионите на тяхна територия. Свръхсложна, но не и невъзможна задача. Решаващ сблъсък за целия сезон, затова вземи пакета Diema xtra и няма да изпуснеш да видиш развръзката.

ЦСКА 1948 – ПФК Левски, 28 февруари (неделя) от 17:00 часа по Diema Sport

Някои намират това за алтернативното Вечно дерби. ЦСКА 1948 слезе до 6-ата позиция във временното класиране преди зимната пауза и иска да се върне в Топ 3. ПФК Левски пък все още има амбиции не просто да се спаси в този кошмарен сезон, а и да гони евроквота.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ФЕВРУАРИ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, така че очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Бруклин Нетс – Лос Анджелис Клипърс, 3 февруари (сряда) от 2:30 часа по Diema Sport

Бруклин има своята голяма тройка с Джеймс Хардън при Кевин Дюрант и Кайри Ървинг срещу тази на Клипърс: Кауай Ленард, Пол Джордж и Серж Ибака. Към Ножиците може да се присъедини и Брадли Бийл за тотален разкош.

Лос Анджелис Лейкърс – Денвър Нъгетс, 5 февруари (петък) от 5:00 часа по Diema Sport

Шампионите ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и компания посрещат финалиста на Запад Нъгетс на феномена Йокич и Джамал Мъри. На 15 февруари пък ще върнат визитата от 2:30 часа българско време.

Филаделфия 76-ърс – Бруклин Нетс, 7 февруари (неделя) от 3:00 часа по Diema Sport

Сиксърс поведоха в Източната конференция в началото на февруари с бруталната игра на Джоел Ембийд, подкрепян от Бен Симънс и Тобиас Харис. Нетс искат да изместят от върха филаделфийци и имат всички козове за целта. Поне откъм звезди.

ЛА Лейкърс – Бруклин Нетс, 19 февруари (петък) от 5:00 часа по Diema Sport

ЛеБрон и Веждата Дейвис срещу завърналия се в топ форма Дюрант, Ървинг и Хардън. Трябва ли ти още, ако си фен на баскетбола, за да си поръчаш пакета Diema xtra?

ЛА Клипърс – Бруклин Нетс, 22 февруари (понеделник) от 2:30 часа по Diema Sport

Кауай и Пол Джордж ще мерят силите си с асовете на Нетс – пред тази гледка няма спортен фен, който да не тръпне в очакване. Два отбора – истински претенденти за титлата.

Милуоки Бъкс – ЛА Клипърс, 28 февруари (неделя) от 22:30 часа по Diema Sport

Янис този сезон се надява най-сетне неговият Милуоки да е достоен кандидат за шампион. Съставът беше подсилен, но още химията между единиците не е идеална. В сблъсъка с Клипърс обаче ще си проличи докъде са стигнали Бъкс в своето развитие.

ЗА ФИНАЛ

Зави ли ти се вече свят от толкова много супер мачове в програмата на Диема Спорт февруари 2021 година? Сигурни сме, че е така, и няма нужда да ни благодариш, че ти направихме графика за месеца пред екрана. Само заяви още сега пакета си Diema xtra от NetSurf и ще си запълниш чудесно времето с телевизия. Ливърпул – Манчестър Сити, Лудогорец – ЦСКА, още куп интригуващи мачове от Премиър Лийг, Първа лига, Купата на Англия и НБА. Ето какво чудо те чака февруарски по Диема Спорт и Диема Спорт 2.