Какво ще гледаш с MAX Sport каналите в NetSurf

Най-сетне NetSurf ознаменува идеалната си спортна колекция и ще излъчва каналите на MAX Sport за пълното ти удоволствие. Шампионска лига, Ла Лига, Лига Европа, Лига на конференциите, Серия А, тенис, баскетбол, волейбол, бойни спортове, любопитни толк шоута – това е то велика спортна телевизия! А има и още толкова много. Като добавиш и Премиър Лийг, Първа Бундеслига, Лига 1, Формула 1, НБА и другите бижута на Diema xtra, ти става ясно, че ще потънеш в кеф. И всичко това на фантастична цена с нашата Максимална програма.

За нея обаче ще те открехнем по-натам в този текст. Засега да се съсредоточим върху това какво ще те разбива занапред от екрана с предложенията на МАКС Спорт. Говорим и генерално, и конкретно за всеки един от каналите.

MAX Sport зарибява на макс с богатата си програма

Ако някой ти каже, че MAX Sport е най-богатият спортен телевизионен пакет в страната, не бързай да го оборваш. Значителното предимство на пакета е разнообразната и свръхкачествена MAX Sport програма. Вече ти споменахме за европейските клубни турнири с българските участници там – ЦСКА и Лудогорец. Огромни първенства като испанското и италианското също са тук, както и силно като нидерландското. Мъжкият тенис и голфът също са застъпени в широката MAX Sport програма. Баскетболната Евролига, задокеанските NHL и NFL, моторните и бойните спортове са други козове. Има и куп други, сред тях толк шоута като „Пред банята“, за които по-натам ще стане дума в текста ни.

Към настоящия момент има цели четири канала в каталога MAX Sport Plus (МАКС спорт плюс). Това са MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4. Те изстрелват към теб над 10 000 часа супер спорт всяка една година. И имай предвид, че това топ спортно съдържание не спира да се обогатява непрекъснато, така че грабвай пакета! В богатата MAX Sport програма със сигурност има жадуваното от теб спортно съдържание. Следи нашата блог секция, за да ти поднасяме наготово и отбраните предложения като мачове и събития всеки месец.

Козовете на програмата на качествения MAX Sport 1

й-популярният в пакета, но в интересната MAX Sport 1 програма ще срещнеш доста качество.  Ако си фен на тениса, това е твоят телевизионен дом. Тук са АТР 1000 Мастърс сериите, АТР турът, АТР купата и сцената за талантите – Next Gen ATP Финали. По MAX Sport 1 ще се забавляваш и ако си почитател на моторните спортове. МотоGP, световният рали шампионат (WRC), НАСКАР и световният спийдуей шампионат са тук. Върховните евротурнири в баскетбола също са част от привлекателната МАКС Спорт 1 програма. Говорим за Евролигата и Еврокупата, а родната Национална баскетболна лига и Купата на България по баскетбол също присъстват.

Не си мисли обаче, че футболът го няма в списъка на MAX Sport 1. Нидерландската Еередивиси ще те омая с нападателния си футбол в изпълнение на Аякс, ПСВ Айндховен, Фейеноорд и останалите атрактивни отбори. Гарантирано ще гледаш подобие на рубриката „Гол след гол“ във футболната програма на MAX Sport 1.

MAX Sport има и толк шоута, не само бесен екшън

Тук обаче има не само действия, а и думи. Та какво е гледането на спорт без коментарни рубрики, в които да се анализира видяното?! Затова МАКС Спорт 1 предлага толк шоуто „Брейкпойнт“ всеки понеделник от 19:00 до 20:00 ч. Всичко за тениса в дома на мъжкия тенис – това те чака тук. Ако ти се слуша за Джокович, Надал, Федерер, Григор Димитров и още много за играта, това е мястото. Неслучайно шоуто е едно от най-гледаните неща въобще в програмата на качествения МАКС Спорт 1.

MAX Sport 2 – територията без футбол

MAX Sport 2 е каналът, който е запазен за необичащите най-популярната световна игра. В България волейболът е на огромна почит и ще го гледаш тук. Лига на нациите, ЕвроВолей 2021 за мъже и жени, световното първенство догодина: това са козовете за МАКС Спорт 2. Диамантената лига в леката атлетика, бойните спортове UFC и голфът също присъстват в каталога. Тук са и задокеанските перли NFL и NHL. Т.е. може да гледаш великански американски футбол, включително епохалния Супер Боул, и хокей на лед с помощта на MAX Sport.

Толк шоу ще те забавлява и по този канал, този път с дъх на бензин – „Скорост на MAX“. Всеки четвъртък от 18:30 до 19:30 ч. по MAX Sport 2 водещият Георги Иванов и гости обсъждат най-интересното от мотосвета. Състезанията от световния шампионат по рали, спидуей и раликрос, Nascar, MotoGP и австралийските Суперкарс серии – това са темите. Ще ти е безкрайно интересно с тази рубрика на MAX Sport 2.

MAX Sport 3 – тук са евротурнирите и италианският футбол

Да, по MAX Sport 2 футбол няма. Ето обаче, че стигаме и до футболната тежка артилерия в каналите на MAX Sport – MAX Sport 3. Основата, на която се стъпва, е италианското футболно първенство, а черешката на тортата са европейските клубни турнири. Ако ти се гледа евромач на ЦСКА или на Лудогорец, MAX Sport 3 е точното място. Тук се излъчват Шампионската лига, Лига Европа и Лигата на конференциите с всички най-популярни и атрактивни отбори на Стария континент. Реал Мадрид, Барселона, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Милан, Интер, Ювентус, Пари Сен Жермен и стотици други клубове се борят за европейските трофеи пред твоите очи. По МАКС Спорт Шампионска лига се гледа на един дъх, но и другите турнири крият огромна интрига.

Споменахме Милан, Интер и Юве, затова веднага се насочваме и към другото бижу на MAX Sport 3 – Серия А. Това е първото голямо първенство, което в България гледахме навремето – в началото на 1990-те по Ефир 2 във „Всяка неделя“. Неслучайно и до днес има толкова много почитатели на калчото в нашата страна. Ако и ти си един от тях, вземи си пакета и гледай MAX Sport 3 на един дъх. Към трите гранда добави римските Рома на Жозе Моуриню и Лацио, както и атрактивните Наполи, Аталанта и Фиорентина. Всяка седмица ще има гарантирано поне един велик мач, тъй че MAX Sport 3 е твоят канал. Купата на Италия също е тук, за да е удоволствието ти от калчото пълноценно.

MAX Sport 4 – Шампионска лига, испански футбол и още

Шампионската лига ще следиш и по MAX Sport 4, където е и друго бижу на MAX Sport каналите – Ла Лига. Най-авторитетният европейски клубен турнир блести със старите асове в нови отбори – Лионел Меси и Крищяну Роналду, и новите суперзвезди – Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. На пейките пък са Юрген Клоп, Джосеп Гуардиола, Карло Анчелоти и куп други светила, за да ти покажат най-новото в любимата игра. Имай обаче предвид, че по МАКС Спорт Шампионска се излъчва само във вторник. Бъди спокоен: финалът със сигурност ще бъде предаван.

Ла Лига пък може и да е и без втория си футболист гигант, но остава второто най-силно първенство в света. Меси напусна Барса, последвайки сторилия го по-рано Роналду, и все пак отбори като „блаугранас“, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Севиля, Валенсия, Атлетик Билбао, Виляреал и др. продължават да са сред най-силните в Европа. Затова и MAX Sport 4 е супер оферта за всеки афисионадо на иберийския стил.

Латино привкусът остава и с двата най-силни клубни турнира на Латинска Америка. Копа Либертадорес и Копа Судамерикана също се излъчват по MAX Sport 4, за да покажат потенциалните нови звезди в Европа. Аржентинските и бразилските клубове традиционно доминират, ала и тези от другите страни често ги изненадват. За десерт в четвъртия от каналите на MAX Sport ти остават Купата на Франция, Купата на Турция и проспериращата задокеанска футболна лига MLS.

„Пред банята“ по МАКС Спорт

Томислав Русев и Борис Касабов срещу Николай Александров и Явор Кръстев всеки понеделник и петък от 20:00 ч. Това те чака по четвъртия канал на МАКС Спорт в едно от най-популярните толк шоута в страната – „Пред банята“. При това популярни не само във футболно отношение, а и изобщо. Водещите се захапват по различни теми, най-вече класическата: ЦСКА срещу ПФК „Левски“. Няма как да останеш безразличен.

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този ни пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

За финал

MAX Sport в спортната колекция на NetSurf – това просто трябваше да се случи! Вече всички най-големи клубни футболни първенства са при нас – Премиър Лийг, Ла Лига, Серия А, Лига 1, Бундеслига, Еередивиси. Също и Шампионската лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети, ако си спортен фен – възползвай се!