Какво да гледаш по Диема Спорт ноември 2021

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити и Лудогорец – ЦСКА са супермачовете в програмата на Диема Спорт ноември 2021 година. Има обаче още куп интересни двубои в Англия и България, а същото важи и за Бундеслигата и Лига 1. Грандиозният финал на сезона във Формула 1 също се задава с бясна скорост. В другите акценти на ноемврийските ни предложения за топ спортна телевизия влизат и здрави сблъсъци от НБА.

Разгледай какво сме подбрали от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА НОЕМВРИ 2021

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити, 6 ноември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Два загуби в първите десет кръга със сигурност не са влизали в плановете на Пеп Гуардиола за защита на титлата. Сезонът на Манчестър Юнайтед до момента обаче е още по-голяма катастрофа. След унизителното 0:5 от Ливърпул в дербито, сега червените дяволи не могат да си позволят още една дерби издънка. Юнайтед няма поражение в четири мача срещу градския си съперник, като в последните три дори не допусна гол. Но пък и Сити, и Юнайтед са непостоянни, а освен това имат и мачове в Шампионската лига преди дербито. Със сигурност ще е интересно, още повече после е паузата за мачовете на националните отбори.  

Лестър Сити – Челси, 20 ноември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Повторение на финала за ФА Къп, макар и от различна гледна точка. Още повече че Лестър Сити спечели трофея през миналия сезон, а Челси взе Шампионската лига. Сега “сините” от Лондон са сред лидерите във Висшата лига, докато Лестър Сити е в средата. Челси има предимство в директните мачове, но “лисиците” са способни да подхлъзнат всеки съперник в Премиър Лийг.

Челси – Манчестър Юнайтед, 28 ноември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Постоянството на Челси след идването на Томас Тухел със сигурност е нещо, на което Манчестър Юнайтед може да завиди. Както пък “сините” могат да завидят на “червените дяволи” за успешната серия в директните мачове. Юнайтед няма загуба във Висшата лига от лондончани вече три години. Нов добър резултат ще свърши чудесна работа за тима от Манчестър. За тази цел обаче Юнайтед трябва да изиграе много стабилен мач в защита, защото Челси не прощава грешките в отбрана. Това е изпитана рецепта за успех: “сините” нямат гол в последните четири срещи между съперниците. Дали Юнайтед ще заключи пак вратата си? Ще разберем в края на ноември по Diema Sport 2. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ НОЕМВРИ 2021

Славия – ПФК Левски, 6 ноември (събота) от 17:30 часа по Diema Sport

Най-старото дерби на България идва в странен момент за сини и бели. Славия е на второто място в класирането, докато ПФК Левски е чак осми. При това на цели девет точки от съперника си. В последните години Славия е истинска черна котка за “сините” и на “Овча купел” е дори по-спокойно от обикновено. Факт е, че ПФК Левски направи крачка напред след завръщането на Станимир Стоилов, но има и крачки назад и такива настрани. Най-доброто доказателство бяха мачовете с ЦСКА и Лудогорец. Имат ли сили “сините” за нещо повече? Визитата на Славия ще ни даде представа.

ЦСКА – ЦСКА 1948, 7 ноември (неделя) от 18:00 по Diema Sport

Краят на октомври въобще не беше добър за тима на Стойчо Младенов. И в България, и в Европа. И ако “червените” не искат и този сезон да приключи рано-рано, трябва да се стегнат и да направят серия от победи. Другият тим с името ЦСКА – 1948 – е близо до дъното на класирането. След идването на Николай Киров обаче измъкна две ценни победи. Сега залогът е съвсем различен. Освен това между ръководствата на двата клуба няма много любов, което само ще налее масло в огъня.

Лудогорец – ЦСКА, 29 ноември (понеделник) от 17:15 по Diema Sport

Шампионът Лудогорец има добър аванс в класирането, ала като игра е далеч от истината. И то въпреки (или пък точно заради) постоянните треньорски рокади. За ЦСКА вече стана дума. Ясно е обаче, че ако “армейците” загубят този мач, шансът да преследват “зелените” просто се стопява. Дали ще е интересно? Купи си пакета Diema xtra и ще разбереш.

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, НОЕМВРИ 2021

Лайпциг – Борусия Дортмунд, 6 ноември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Двата най-сериозни преследвачи на Байерн се изправят в директен сблъсък. Новият треньор в Дортмунд се справя по-добре от новия треньор в Лайпциг. Все пак е и по-лесно, когато имаш головата машина Ерлинг Холанд. Той има шест гола в четири мача срещу “биковете” и само контузия може да го спре. 

Унион – Херта, 20 ноември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Дербито на Берлин не се е играло никак често в Бундеслигата. Откакто нахлу в елита, Унион се справя доста по-добре от по-големия си съсед от Херта. През този сезон също е така. В предишното дерби на “Старото лесничейство” нямаше зрители, но 3000 души стояха отвън. Сега обаче зрителите се завръщат на трибуните и ще е истинска лудница.

Кьолн – Борусия Мьонхенгладбах, 27 ноември (събота) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Ето дерби има много повече издания и много повече история от столичното. Кьолн се справя неочаквано добре, докато Гладбах – неочаквано зле. Гръмкото 5:0 за Борусия над Байерн за купата обаче може да е знак, че нещата се променят. Искате драма? Тук тя е гарантирана – последното реми беше преди седем години.

ЛИГА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 3, НОЕМВРИ 2021

Лион – Олимпик Марсилия, 21 ноември (неделя) от 21:45 часа по Diema Sport 3

Ключов сблъсък, който в края на сезона може да се окаже разликата между участие в Шампионската лига, Лига Европа или Лигата на Конференциите. Олимпик Марсилия започна сезона много силно, но през октомври победите пресъхнаха. Лион пък имаше само една загуба през миналия месец и наваксва изоставането си. В последните седем години южняците биха само веднъж Лион, ала това беше през ноември.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА НОЕМВРИ 2021

Вълнуващият сезон във Формула 1 бърза към своя драматичен финал и Диема Екстра ще ти го покаже на живо. През ноември има три старта, всичките по Диема Спорт. 

Първия уикенд на ноември ще бъдем в Мексико, а след това ни чакат още Бразилия и Катар. Макс Верстапен и Люис Хамилтън водят невероятна битка за титлата. Това ще са ключовите моменти през сезона – не ги пропускай с пакета Диема Екстра. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ НОЕМВРИ 2021

Официалното потвърждение за програмата на Диема Екстра за НБА идва седмица за седмица. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, затова очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Ню Йорк Никс – Милуоки Бъкс, 5 ноември (петък) от 2:30 часа по Diema Sport

Лидерът на Изток срещу шампиона. Никс, които изкараха ужасно слаби 20 години, през 2020-а се върнаха в плейофите. Сега те се целят още по-високо, а и имат играчите да се справят с Антетокумбо. 

Милуоки Бъкс – ЛА Лейкърс, 17 ноември (сряда) от 2:30 часа по Diema Sport

Последните два шампиона на НБА в директен сблъсък. Огромното количество талант на Лейкърс – ЛеБрон, Веждата Дейвис и Уестбруук – срещу шампионската машина. Вземи си пакета Диема Екстра и няма да пропуснеш шоуто.

ЗА ФИНАЛ

Странният сезон на Манчестър Юнайтед продължава с градското дерби със Сити, после идва сблъсъкът с европейския шампион Челси. Битка на върха в България между Лудогорец и ЦСКА е другият акцент. Това те чака през ноември, разбира се, съпроводено с още куп супермачове от България, Англия, Германия и Франция. Освен това, финалът на великолепната година във Формула 1 и топ сблъсъци от НБА. А в добавка и много други събития в богатата програма на каналите Диема Спорт ноември 2021 година.

Затова заяви пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 винаги има какво да ти предложат.