Какво да гледаш по MAX Sport ноември 2021

Още се чудиш дали да си вземеш MAX Sport ноември 2021 пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. Шампионска лига, Ла Лига, Лига Европа, Серия А, тенис, NHL, NFL – това е велика спортна телевизия! Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С неговата безценна помощ не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT ЗА НОЕМВРИ 2021

Аталанта – Манчестър Юнайтед, 2 ноември (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 4

За първи път в нашата блог секция пишем за Шампионска лига, затова поне за нас този мач е исторически. Преди две седмици Аталанта направи великолепно първо полувреме и поведе с 2:0 на “Олд Трафорд”. После обаче Юнайтед направи един от знаменитите си обрати, за да спечели с 3:2. Сега е време за реванш. Още повече при победа бергамаските ще изпреварят червените дяволи в класирането. Юнайтед загуби единствената си визита в турнира до момента и със сигурност е далеч от най-добрата си форма.

Челси – Ювентус, 23 ноември (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Европейският шампион загуби с 0:1 визитата си в Торино по-рано в турнира, но след това влезе в отлична форма във Висшата лига. Ювентус пък има проблеми в Серия А, докато в Шампионската лига спечели и трите си мача. И ако не загуби на “Стамфорд Бридж”, ще се класира за елиминациите.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT НОЕМВРИ 2021

Бетис – Севиля, 7 ноември (неделя) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Градското дерби на Севиля е най-чаканият мач и за двата клуба. В добавка към интригата сега съперниците са разделени само от три точки и са трети и пети в класирането. Севиля е и на точка от върха, така че тимът на Юлен Лопетеги дори може да излезе лидер при добро стечение на обстоятелствата. Бетис няма да иска да го позволи, а това означава истинска жега на “Бенито Вилямарин”.

Барселона – Еспаньол, 20 ноември (събота) от 22:00 по Max Sport 4

Още едно градско дерби – това на Барселона, което за тима от “Камп Ноу” въобще не идва в добър момент. Барса уволни Роналд Куман след серия от поражения, всички срещу отбори от Мадрид. Тимът загуби Ел Класико срещу Мадрид, а после падна и от Атлетико и Райо Валекано. Еспаньол започна силно след завръщането си в Ла Лига, но в после направи лоша серия. Да биеш на “Камп Ноу” е нещо, което рядко се случва на Еспаньол – за последно през 2009-а. Но сега има шанс.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT НОЕМВРИ 2021

Милан – Интер, 7 ноември (неделя) от 21:45:30 часа по MAX Sport 3

Двата колоса на Милано се изправят в Дерби дела Мадонина от отлични позиции. Милан е втори и е в невероятна серия – 10 победи и равенство в 11 кръга. Златан Ибрахимович пък бележи дори и на 40 години. Интер е трети в класирането на седем точки от градския си съперник. И има само една загуба в последните 10 издания на дербито.

Интер – Наполи, 21 ноември (неделя) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Програмата определено не е благосклонна към шампиона. Преди паузата – мач с Милан, след нея – сблъсък с другия лидер – Наполи. Южняците бележат гол след гол в Серия А, но във визита на Интер не са се разписвали вече четири години. Успех на “Сан Сиро” обаче ще покаже, че тимът на Лучано Спалети има шансове за титлата.

Ювентус – Аталанта, 27 ноември (събота) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Ювентус е доста далеч от желаното: и като резултати, и като игра. “И бианконери” изостават доста от Наполи и Милан. Освен това само веднъж в историята са ставали шампиони след 4 загуби в първите 11 кръга. Аталанта продължава да се забавлява и да вкарва голове с лекота, но и допуска също толкова лесно. Тоест този мач по MAX Sport 3 гарантира шоу.

ЛИГА ЕВРОПА ПО MAX SPORT НОЕМВРИ 2021

Брага – Лудогорец, 4 ноември (четвъртък) от 22:00 часа по Max Sport 3

Шампионът на България е длъжен да направи две неща: да играе по-добре и да започне да вкарва голове. Иначе няма да има възможност да излезе от групата си в Лига Европа. Брага обаче е във великолепна форма – пет поредни мача без допуснат гол, в които спечели четири пъти. 

NHL ПО MAX SPORT НОЕМВРИ 2021

Каролина Хърикейнс – Флорида Пантърс, 7 ноември (неделя) от 00:00 часа по MAX Sport 1

И двата тима започнаха изключително силно сезона и са лидери на изток. Каролина е с 8 победи, което е рекорд за франчайза. Фредерик Андерсен е супер стабилен на вратата, всичките новаци са в отлична форма, а отборната химия е на много високо ниво. Флорида пък е с 8 победи и една загуба. Историческото начало на сезона за Флорида беше прекратено във визитата на Бостън, но след дузпи. Пантерите са с временен треньор в лицето на Андрю Брюнет, ала не се страхуват да покажат нокти.  

Сейнт Луис Блус – Каролина Хърикейнс, 14 ноември (неделя) от 02:30 часа по MAX Sport 1

Сейнт Луис може и да не започна толкова силно, колкото Каролина, но пак постави рекорд на франчайза. Блус спечелиха първите си пет мача от новия сезон. Е, след това и загубиха, но след първия месец бяха лидер на Запад. Те реализираха и 25 шайби, което също е нов рекорд. През миналия месец блесна Владимир Тарасенко, остава да видим дали ще продължи резултатната си серия.

NFL ПО MAX SPORT НОЕМВРИ 2021

Канзас Сити Чийфс – Грийн Бей Пакърс, 7 ноември (неделя) от 23:30 часа по MAX Sport 1

Този сблъсък е продукт на “добавения” 17-и кръг (благодарим за което). Този кръг противопоставя отбори от различни конференции спрямо класирането им от предишния сезон. Тук получаваме мач мечта между два отбора, които се борят за шампионските титли в дивизиите си. И които са между фаворите за Супер Боул.

Грийн Бей Пакърс – Сиатъл Сийхоукс, 14 ноември (неделя) от 01:30 часа по MAX Sport 1

За горното превю пропуснахме да споменем, че Грийн Бей имат недоволен куотърбек – Аарън Роджърс. Сиатъл също разполагат с такъв – Ръсел Уилсън. Кисели, но играят добре. Тимовете разполагат и с двама от най-добрите уайд ресийвъри – Даванте Адамс и ДК Меткалф. Съперниците не се срещат особено често, но в плейофите са правили класики. 

ТЕНИС ПО MAX SPORT 1 НОЕМВРИ 2021

Мастърс в Париж, 2-7 ноември по MAX Sport 1

Залогът в последния Мастърс за годината е огромен. Каспер Рууд, Яник Синер, Хубер Хуркач, Камерън Нори и Фелиск Оже-Алиасим се борят за място на Финалите на АТП. Като добавим и Григор Димитров – получаваме много причини да гледаме тенис по MAX Sport.

Финалите на АТП, 14-21 ноември по MAX Sport 1

Климаксът на сезона при мъжете. В майсторския турнир на АТП играят само осемте най-добри през годината, като за повече зрелище има предварителни групи. Първо издание на финалите в Торино, и то в най-голямата зала на Италия. Чака ни забавление на високо ниво от Новак Джокович, Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Александър Зверев, Андрей Рубльов и Матео Беретини.

И ето я твоята супер MAX Sport цена!

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена. Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу само 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Шампионска лига, Ла Лига, Серия А с дербито на Милано, лидерите в NHL и NFL – това те чака през ноември. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, Нидерландия, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Просто нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT ноември 2021 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema xtra е топ изборът от всички пакети. Aко си спортен фен – възползвай се!