Какво да гледаш по MAX Sport декември 2021

Мадридското дерби и Милан срещу Наполи и Ливърпул са гвоздеите в афиша на MAX Sport декември 2021. Все още не си си взел пакета от NetSurf? Разгледай това, което харесахме от богата спортна програма на каналите, и няма да се чудиш още дълго. 

Шампионска лига, Ла Лига, Лига Европа, Серия А, NHL, NFL – това е велика спортна телевизия! Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. С него не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА ПО MAX SPORT 4 ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Лайпциг – Манчестър Сити, 7 декември (вторник) от 19:45 часа по MAX Sport 4

Разгромното 5:0 в Брюж върна на Лайпциг надеждата, че може да завърши трети и да продължи в Лига Европа. Сити се класира напред, и то като първи в групата, така че Джосеп Гуардиола може и да даде почивка на част от звездите си. Големият проблем за Джеси Марш е непостоянството на Лайпциг, но победи и още мачове в Европа ще са добре дошли. 

Милан – Ливърпул, 7 декември (вторник) от 22:00 часа по MAX Sport

Победата в Мадрид върна Милан в битката за второто място в група B. За да го спечелят, “и росонери” трябва да надвият Ливърпул и да се надяват Порто да не победи Атлетико Мадрид. (Порто има 5 точки, Милан е с 4, Атлетико – също с 4.) Ливърпул има пет победи в групата и едва ли ще в настроение за подаръци.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ЛА ЛИГА ПО MAX SPORT 4 ДЕКЕМВРИ 2021

Реал Сосиедад – Реал Мадрид, 4 декември (събота) от 22:00 часа по MAX Sport 4

Реал Сосиедад и Реал Мадрид са част от интригуващото преследване на върха в Ла Лига. Сега двата ранни лидера се изправят един срещу друг в Сан Себастиан. В страната на баските столичани никога не са били много обичани, но “лос бланкос” идват като най-силния гост през сезона. Тимът на Карло Анчелоти има шест победи в осем визити. Реал Сосиедад пък няма загуба на свой терен и е допуснал само един гол.

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид, 12 декември (неделя) от 22:00 по Max Sport 4

Програмата на Реал Мадрид през декември всъщност е доста натоварена. Два мача с Атлетик Билбао, Реал Сосиедад, Севиля, Интер в Шампионската лига и за капак градското дерби с Атлети. Шампионите леко изостанаха в началото, ала тимът на Диего Симеоне никога не е лесен съперник. При все че вече четири години няма победа над големия местен съперник. 

Севиля – Атлетико Мадрид, 18-19 декември по Max Sport 4

Четвъртият отбор от ранното каре лидери всъщност е именно Севиля. Съставът на Юлен Лопетеги стартира с пет победи на свой терен, преди в края на ноември да направи реми с Алавес. Атлетико е съвсем друга бира, а и преди три години спечели на “Санчес Писхуан” с 5:2. Съперниците имат абсолютно равен баланс в мачовете помежду си: по 18 победи и 19 равенства.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ СЕРИЯ А ПО MAX SPORT 3, ДЕКЕМВРИ 2021

Рома – Интер, 4 декември (събота) от 19:00 часа по MAX Sport 3

Вечерта на 4 декември е за футбол от Италия. От началото на сезона Серия А предлага изключително зрелище и сега няма да е по-различно. Първият мач е Рома – Интер. Столичани са по-назад от шампиона, който на свой ред изостава от Милан и Наполи. Има обаче и допълнителна интрига. Жозе Моуриню се изправя срещу първия си италиански клуб, с който постигна требъл преди десетилетие.

Наполи – Аталанта, 4 декември (събота) от 21:45 часа по MAX Sport 3

В последните сезони Наполи и Аталанта са синоним на атакуващ и красив футбол. Тоест мач между тях не е за изпускане. Южняците стартираха по-уверено, но това е характерно за тимовете на Лучано Спалети. Сега обаче са без голмайстора си Озимен и това ще си проличи. Бергамаските пък започнаха с няколко слаби резултата, ала после влязоха в ритъм. През миналия сезон съперниците си вкараха 11 гола в два мача. Този не е за изпускане.

Дженоа – Сампдория, 10 декември (петък) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Дерби дела Лантерна има допълнителен заряд, защото и двама тима са твърде близо до опасната зона. Градското дерби на Генуа е най-старото в Италия: още от 1902 година. Сампдория има по-добър баланс, но не е печелил вече в четири издания. 

Милан – Наполи, 19 декември (неделя) от 21:45 часа по MAX Sport 3

Ранните лидери вървяха стъпка след стъпка, като дори и записаха първите си загуби в един и същ кръг (13-ия). Милан падна 24 часа преди Наполи, но пък южняците имаха по-добра голова разлика. Иначе и двата отбора печелеха, защото играеха отличен футбол, без някой да е очаквал да стартират толкова силно. Сега и Милан, и Наполи са претенденти за скудетото, така че този мач е задължителен.

ЛИГА ЕВРОПА ПО MAX SPORT 3, ДЕКЕМВРИ 2021

Лудогорец – Митюлан, 9 декември (четвъртък) от 22:00 часа по Max Sport 3

Лудогорец постави нов негативен рекорд със 17-ия си мач без победа в груповата фаза на европейски турнир. Така че за шампиона на България остава последната възможност да сложи край на серията тази година. Митюлан обаче идва с идеята да спечели, за да продължи напред в турнира. В първия мач между съперниците Лудогорец оцеля с доста късмет, сега не е ясно.

NHL ПО MAX SPORT 1, ДЕКЕМВРИ 2021

Монреал Канейдиънс – Тампа Бей Лайтнинг, 7 декември (вторник) от 00:00 часа по MAX Sport 1

Първият мач от трите в серията, повторение на финала за Стенли Къп. Тампа Бей се справи с Монреал в пет мача, за да спечели трофея. Сега ситуацията обаче е доста по-различна. Лайтнинг се справят добре и са близо до върха в дивизията, докато Канейдиънс са на дъното. Те допуснаха 14 загуби в първите си 21 срещи. Освен това получиха 76 шайби във вратата си и бяха тимът с най-слабата защита. 

Калгари Флеймс – Сиатъл Кракен, 23 декември (четвъртък) от 02:30 часа по MAX Sport 1

Марк Джордано водеше атаката на Флеймс в 15 сезона, последните осем от които беше капитан. Той има 509 точки (143 гола и 366 асистенции) и 949 мача за тима. През лятото обаче беше избран от Сиатъл в драфта за разширение на НХЛ. Сега легендата се връща за първи път в Калгари и задачата му няма да е никак забавна. Флеймс водят в дивизията, докато Кракен са на дъното.

NFL ПО MAX SPORT 2, ДЕКЕМВРИ 2021

Тампа Бей Буканиърс – Бъфало Билс, 12 декември (неделя) от 23:30 часа по MAX Sport 1

Гостуване на шампионите ще е наистина сериозен тест за амбициите на Билс. Тимът загуби финала на конференцията от Канзас Сити с два тъчдауна и гледаше отстрани как Чийфс бяха отнесени в Супербоул. Пък и в лицето на Том Брейди те се изправят срещу кошмар, тормозещ ги 20 години. 

Балтимор Рейвънс – Грийн Бей Пакърс, 19 декември (неделя) от 20:00 часа по MAX Sport 1

В нашия блог винаги обръщаме внимание на подобни мъжки сблъсъци. Два от лидерите в различните конференции се изправят в доста любопитен двубой. Още повече стилът в нападението на съперниците е съвсем различен. Мачът със сигурност ще им даде добра идея какво да очакват до края на сезона.

И ето я твоята супер MAX Sport цена

Всичките гореизброени красоти може да гледаш срещу месечно само 6,99 лв. MAX Sport цена! Това важи, ако я плащаш като допълнителна услуга към основен пакет „интернет + телевизия“ с 24-месечен договор с NetSurf. Ако се питаш колко струва МАКС Спорт, когато контрактът ти е безсрочен, ще трябва да даваш по 10,99 лв./месец. Diema Xtra пък върви обичайно по 11,99 лв. месечно като такса за допълнителна услуга, затова ние от NetSurf измислихме решението – Максималната програма.

Този пакет включва всички спортни пакети на Диема Екстра и MAX Sport плюс отделни 230+ ТВ канала, непрекъсваем оптичен интернет със скорост 300 Mbit/s и 80+ HD канала. Отделно към тях вървят IPTV приемник и 5GHz Wi-Fi рутер. Всичко това ще е твое срещу 50,99 лева/месец при 24-месечен срок на договора. Като за MAX Sport пакет цена това е повече от разумно вложение при фантастичните бонуси в офертата. Толкова спорт при толкова качествена услуга няма как да не си струва парите.

ЗА ФИНАЛ

Шампионска лига, Ла Лига, Серия А, спектакли в NHL и NFL – това те чака през декември. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от Испания, Италия, Нидерландия, волейбол, баскетбол и какво ли още не. Просто нямат изброяване всички събития в богатата програма на каналите MAX SPORT декември 2021 година.

Затова вземи от нас пакета си с каналите на MAX Sport и гледай велико спортно съдържание с нашата интерактивна телевизия. Максималната програма с включен и Diema Xtra е топ изборът от всички пакети. За всеки спортен фен!