Какво да гледаш по Диема Спорт декември 2021

Завръщането на Стивън Джерард на “Анфийлд”, краят на футболната година в България, когато ЦСКА приема Лудогорец, и визитата на Байерн в Дортмунд: това са супермачовете в програмата на Диема Спорт декември 2021 година. Има обаче още куп интересни двубои в Англия и България, а същото важи и за Бундеслигата и Лига 1. Грандиозният финал на сезона във Формула 1 също се задава с бясна скорост, както и ключови сблъсъци от НБА. И всичко това – в отличната спортна телевизия.

Знаеш, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог. Разгледай нашите предложения от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Така няма да изпуснеш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Уест Хем – Челси, 4 декември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Уест Хем без никакво съмнение е приятната изненада на сезона в Премиър Лийг. Сега Чуковете приемат Челси в сблъсък на върха. “Сините” са изключително ефикасни и стабилни, но дербито на Лондон може да обърка сметките на Томас Тухел. Юнайтед (от Лондон) този сезон вече победи Ливърпул и Манчестър Юнайтед и с удоволствие ще направи същото и с Челси.  

Ливърпул – Астън Вила, 11 декември (събота) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Два мача – две победи. Така започна кариерата на Стивън Джерард начело на Астън Вила преди достойното поражение от шампиона Манчестър Сити. Сега легендата на Ливърпул се завръща на “Анфийлд” и това прави този мач наистина специален. А и “червените” скоро няма да забравят онзи шамар със 7:2 през октомври 2020-а от Вила, затова за тях има допълнителна мотивация. 

Тотнъм – Ливърпул, 19 декември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Ефектът “Антонио Конте” все още не си е проличал в Тотнъм и Шпорите са далеч от желаното. И като резултати, и като игра. Да не говорим, че и те са една от любимите жертви на Ливърпул: мърсисайдци имат седем поредни победи над лондончани. Могат ли да станат осем? Салах, Мане и Жота са готови да увеличат серията.

Лестър – Ливърпул, 28 декември (вторник) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Лестър взе само една победа през ноември и това го прати назад в класирането. През миналия сезон обаче тимът на Брендън Роджърс надви Ливърпул с 3:1 и сложи край на тригодишна суша срещу “червените”. Могат ли Варди и компания да повторят успеха? Ще разберем по Diema Sport 2.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ ДЕКЕМВРИ 2021

Славия – Локомотив Пловдив, 5 декември (неделя) от 12:15 часа по Diema Sport

Локомотив Пловдив влезе в забележителна серия през ноември и се изкачи бързо в класирането. Славия пък пропадна надолу и се отдалечи от първите позиции. Освен това няма победа като домакин над “железничарите” вече пет години. Ще продължат ли тази серия и възходът на Локомотив? Ще разберем чрез Diema Sport.

Берое – ПФК Левски, 12 декември (неделя) от 16:30 по Diema Sport

Историята на мачовете между Берое и ПФК Левски е дълга и дори с доста драматични сцени. Затова и всяко гостувате на “сините” в Стара Загора се чака с нетърпение от заралии. Трябва да добавим и че столичани са любимият съперник на голмайстор №1 в историята на елита Мартин Камбуров. 

ЦСКА – Лудогорец, 20 декември (понеделник) от 16:30 по Diema Sport

Отложеният мач от третия кръг е последна надежда за Армейците да окажат сериозна съпротива на шампиона. Не че последният мач в Разград даде надежда за това: играта на тима на Стойчо Младенов беше много далеч от желаното. Сега обаче това ще е последният български мач за годината. Пък и кога друг път толкова ключов двубой се е играл в понеделник?

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ДЕКЕМВРИ 2021

Борусия Дортмунд – Байерн, 4 декември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Надеждата на всички, които не обичат Байерн, е че Борусия Дортмунд може да направи нещо и да спре баварците в Бундеслигата. Но вече девет сезона тази надежда увяхва. Понякога по-късно, но резултатът винаги е титла на Байерн. Сега баварците гостуват в Дортмунд само с точка аванс пред Борусия. Тимът на Юлиан Нагелсман се подхлъзна вече дваж този сезон, ала има шест поредни победи над “жълто-черните”. За тях през миналия кръг с гол се завърна Ерлинг Холанд, но норвежката голова машина ще се изправи срещу Роберт Левандовски. Полякът, освен че често наказва бившия си клуб, ще иска да си го изкара някому за неспечелената “Златна топка”. Да му мислят вратарите, а за нас остава удоволствието да гледаме.. 

Айнтрахт Франкфурт – Байер Леверкузен, 12 декември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 3

И двата тима не са особено постоянни този сезон, но през ноември и Айнтрахт, и Леверкузен завършиха без загуба. Съчетайте това с факта, че съперниците практикуват доста офанзивен футбол и вкарват голове с лекота.. Добавете и висока резултатност в мачовете помежду им: 233 гола в 73 срещи и нито едно 0:0 в историята на сблъсъците. Също и 25 гола в последните шест мача. Ясно е едно: чака ни шоу!  

Щутгарт – Байерн, 14 декември (вторник) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Голямото дерби на Юга в последните години е доста едностранно: Байерн има 20 победи в 21 мача. Изключението е мачът празненство за титлата през 2018-а, спечелен от Щутгарт с 4:1 на “Алианц Арена”. Междинният “английски” кръг обаче често води до изненади. Освен това завръщането на Силас за домакините ще направи контраатаките им много по-опасни. Добавете и това, че трите загуби на Байерн този сезон са срещу традиционни врагове: Гладбах и Айнтрахт, както и в дербито с Аугсбург. Може пък да е тенденция. 

Байерн – Волфсбург, 17 декември (петък) от 21:30 часа по Diema Sport 3

Този сблъсък често влиза в историята, затова не трябва да се пропуска. Двата са най-добрите примери. Първият е голът с пета на Графите през 2009-а при 5:1 за Вълците, които тогава взеха титлата. Вторият е свързан с петте гола за девет минути на Левандовски при 5:1 за Байерн през 2015. Важен факт е, че Волфсбург никога в историята си не е печелил в Мюнхен. Все някога ще има първи път и не бихте искали да го изпуснете.

ЛИГА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ДЕКЕМВРИ 2021

Ланс – ПСЖ, 4 декември (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 3

Ако Ланс беше по-силен гост, можеше дори да бъде втори в класирането. Две загуби във визити през ноември обаче свалиха северняците по-назад в класирането. На свой терен Ланс има само една загуба, и то през септември. ПСЖ е недостижим този сезон, ала двата случая, в които не спечели досега, са все във визити: реми с Марсилия и загуба от Рен. При това въпреки наличието на звездното трио Меси-Неймар-Мбапе. Сега Неймар е контузен и няма да играе до февруари. Освен това през миналия сезон Ланс излъга столичани с 1:0. Заслужава си гледането!

ПСЖ – Монако, 12 декември (неделя) от 21:45 часа по Diema Sport 3

Монако може и да не се справя особено добре този сезон, но си остава тимът, който оказва най-сериозна съпротива на ПСЖ в последните години. И неслучайно успя да измъкне дори и една титла на Франция между трофейната серия на ПСЖ. През миналия сезон Монако дори направи дубъл над столичани. Сега за тима на Нико Ковач ще е по-сложно, но Монако не трябва да бъде отписван.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА, ДЕКЕМВРИ 2021

Две състезания до края на невероятния сезон във Формула 1 и Диема Екстра ще ти ги покаже на живо. През първия уикенд на месеца е стартът в Саудитска Арабия. След това идва финалът в Абу Даби. Макс Верстапен и Люис Хамилтън водят изключителна битка за титлата и всяка грешка може да е фатална. Това ще са ключовите моменти през сезона, не ги пропускайте с пакета Диема Xtra. 

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ДЕКЕМВРИ 2021

Официалното потвърждение за програмата на Диема Екстра за НБА идва седмица за седмица. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, затова очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Маями Хийт – Милуоки Бъкс, 8 декември (сряда) от 2:30 часа по Diema Sport

Хийт добавиха много качество – Кайл Лоури и ПиДжей Тъкър – в подкрепа на Бътлър, Адебайо, Хиро и Робинсън. Маями е сериозен претендент за титлата на Изток, но шампионът също е в тази категория. След слабия старт Бъкс направиха седем поредни победи през ноември, като Антетокумбо и Холидей нямаха спиране. Сега ще им е по-трудно. 

Финикс Сънс – Портланд Трейлблейзърс, 14 декември (вторник) от 5:00 часа по Diema Sport

Финикс водят сериозна битка с Голдън Стейт за №1 на Запад и направиха забележителна серия от 16 поредни победи до края на ноември. Портланд завърши миналия месец с три поражения, но продължава да е много близо до местата за плейофите. Девин Букър не може да спре да вкарва, същото прави и Крис Пол.

Филаделфия 76 – Ню Джърси Нетс, 16 декември (четвъртък) от 2:30 часа по Diema Sport

Отборите, които през миналия сезон бяха на върха в Източната конференция, сега се справят по различен начин. Нетс продължават да нижат победа след победа, докато Филаделфия редува успех със загуба. Ембийд и Сет Къри срещу Кевин Дюрант и Джеймс Хардън. Вземи си пакета Диема Екстра и няма да пропуснеш шоуто.

ЗА ФИНАЛ

ЦСКА срещу Лудогорец, Дортмунд срещу Байерн, великите празнични английски мачове – това те чака този месец. Естествено, плюс още куп супермачове от България, Англия, Германия и Франция, финала на великолепната година във Формула 1, топ сблъсъци от НБА и още много събития в богатата програма на каналите Диема Спорт декември 2021 година.

Затова заяви пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 винаги има какво да ти предложат.