Какво да гледаш по Диема Спорт януари 2021

Откъм футбол това е месец главно за английската му версия, но има още много какво да видиш по Диема Спорт през януари 2021 година. Епохалният двубой Ливърпул – Манчестър Юнайтед, още куп суперсблъсъци от Премиър Лийг (и манчестърското дерби за Купата на лигата) и НБА. Това са акцентите в програмата на най-спортната телевизия на България. Така че, при сложната обстановка и студа навън, просто се отдай на забавлението, предлагано от най-добрите спортисти в света.

Скуката се изпарява с помощта на Диема Спорт и Диема Спорт 2 в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. Ние сме винаги до теб, за да ти предложим месечен пътеводител в спортната програма и да не изпускаш нищо важно.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЯНУАРИ 2021

Астън Вила – Тотнъм, 13 януари (сряда) от 22:15 часа по Diema Sport 2

Астън Вила продължава да изненадва със силното си представяне и се държи на челните места във временното класиране и през януари. Тотнъм пък поизгуби пара, но остава с надеждите си дори за титлата. Бирмингамци играят със самочувствие срещу най-силните, след като натупаха шампиона Ливърпул с изумителното 7:2 в началото на сезона. Жозе Моуриню обаче знае как да взема своето срещу подобни опоненти.

Ливърпул – Манчестър Юнайтед, 17 януари (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Кой ли е предполагал преди старта на първенството, че вечните съперници Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще спорят за титлата?! Шампионите обаче показват колебания при многото контузии и натрупана умора, а и не изглеждат гладни за успеха като миналия сезон. „Червените дяволи“ пък измъкнаха няколко трудни победи и се доближиха до мечтания връх. Завръщането на Тиаго може да даде нов импулс на мърсисайдци, останали без всичките си централни защитници и Диогу Жота. Тимът на Уле Гюнар Сулшер от своя страна не смята да намалява скоростта. Да, това е неоспоримото бижу на програмата на Диема Спорт 2 за януари.

Лестър – Челси, 19 януари (вторник) от 22:15 часа по Diema Sport 2

„Сини“ срещу „сини“, Лестър и Челси имат много паралели и в представянето си досега. И двата отбора имат огромен кадрови потенциал, но се препъват в най-неочаквани моменти. Все пак съперниците остават в битката дори за титлата, така че сблъсъкът им обещава емоции. Варди, Мадисън и Тилеманс срещу Вернер, Пулишич и Хаверц – головете са гарантирани.

Евертън – Лестър, 27 януари (сряда) от 22:15 часа по Diema Sport 2

Евертън отново набра инерция след спада, последвал отличния старт. На „Гудисън Парк“ тимът на Карло Анчелоти не се предава срещу никого, но Лестър е отличен гост. Контрите на „лисиците“ могат да покосят и най-здравата защита.

Тотнъм – Ливърпул, 28 януари (четвъртък) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Друг гвоздей в програмата на пакета Диема Екстра за януари. Тотнъм се препъна в гостуването на „Анфийлд“ наскоро и ще иска да вземе реванш срещу шампиона на свой терен. Кейн и Сон могат да преодолеят всяка отбрана, та какво остава за осакатената на Ливърпул?! „Червените“ обаче имат огромен опит и знаят как да се възползват от всеки удал им се шанс. Двубоят ще прикове не само твоето внимание към Диема Спорт 2 в тази четвъртъчна вечер.

Арсенал – Манчестър Юнайтед, 30 януари (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Арсенал и Манчестър Юнайтед са далеч като ниво от времената при Арсен Венгер и Алекс Фъргюсън, ала пак предлагат зрелище. „Артилеристите“ показват напредък, след като Микел Артета извади от състава някои ветерани за сметка на млади таланти. Юнайтед пък демонстрира смъртоносна ефикасност и печели победи сякаш от нищото. Заради такива мачове няма съмнение, че си струва да си вземеш пакета Диема Екстра.

КУПА НА ЛИГАТА, ПОЛУФИНАЛИ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЯНУАРИ 2021

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити, 6 януари (сряда) от 21:45 часа по Diema Sport 2

Манчестърското дерби почти сигурно ще е далеч по-вълнуващо от скорошното нулево равенство между двата отбора наскоро на „Олд Трафърд“. Тимът на Джосеп Гуардиола няма намерение да сдава трофея, след като се абонира за него в последните години. „Червените дяволи“ обаче този път имат допълнителни козове, за да преборят местния съперник. Diema xtra си струва и заради единични сблъсъци като този.

КУПА НА АНГЛИЯ, 3-ТИ КРЪГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЯНУАРИ 2021

Астън Вила – Ливърпул, 8 януари (петък) от 21:45 часа по Diema Sport 2

Вече споменахме за онова главозамайващо 7:2 за Вила срещу Ливърпул в началото на сезона, но и миналия бирмингамци биха тук опонента с 5:0. Тогава за „червените“ играха голобради юноши, а и сега се очаква подобно решение от Юрген Клоп. Германецът несъмнено ще иска да даде почивка на преуморените си асове. Това значи само едно – гол след гол, без значение от вратата.

Марин – Тотнъм, 10 януари (неделя) от 19:00 часа по Diema Sport 2

Магията на купата – това не е просто фраза, когато говорим за най-стария футболен турнир в света. Ето го и идеалното доказателство: един от най-силните английски отбори – Тотнъм, гостува на осмодивизионния Марин. Правилно прочетохте: осмодивизионния! Просто си поръчайте Diema xtra, седнете пред екрана и се радвайте на играта в нейния най-чист вид.

каналите диема спорт януари 2021 прадлагат куп забавления с пакета диема екстра

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ЯНУАРИ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, така че очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Маями Хийт – Бостън Селтикс, 7 януари (четвъртък) от 2:30 часа по Diema Sport

Маями лиши Бостън от финал в НБА само преди три месеца, така че сега Селтикс ще покажат ярост в сблъсъка. Асовете на Горещите – Джими Бътлър и Бам Адебайо, обаче не се плашат лесно.

Хюстън Рокетс – Лос Анджелис Лейкърс, 13 януари (сряда) от 3:00 часа по Diema Sport

Разстроеният Джеймс Хардън срещу шампионите на ЛеБрон Джеймс. Това зрелище просто няма как да го пропуснеш, ако си фен не само на НБА, а на спорта въобще.

Милуоки Бъкс – Далас Маверикс, 16 януари (събота) от 2:30 часа по Diema Sport

Янис срещу Лука – това е! Бъкс подсилиха отбора си, за да задоволят претенциите на гръцкия титан, който поднови своя договор. Дончич и Маверикс пък този сезон започнаха неубедително, ала винаги могат да включат на свръхзвуков режим.

ЛА Лейкърс – Голдън Стейн Уориърс, 19 януари (вторник) от 5:00 часа по Diema Sport

Шампиони срещу ексшампиони в калифорнийско дарби. Лейкърс на ЛеБрон, Антъни Дейвис, Марк Гасол и сие срещу Уориърс на Стеф Къри без дясната му ръка Клей Томпсън. Тимът на Стийв Кър е обезсилен, но пак си остава опасен опонент.

Милуоки Бъкс – ЛА Лейкърс, 22 януари (петък) от 2:00 часа по Diema Sport

Янис срещу ЛеБрон и шампионите. Неслучайно двамата бяха капитани на отборите на двете конференции в Мача на звездите през февруари м.г. Нивото и постоянството им е наистина изумително. Бъкс и Лейкърс са отново сред главните фаворити за титлата и сблъсъкът им не е за изпускане. Diema xtra ще ти помогне това да не ти се случи.

Бруклин Нетс – Маями Хийт, 26 януари (вторник) от 2:30 часа по Diema Sport

Завърналият се Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, водени от Стийв Неш, гарантират офанзивно зрелище този сезон с екипа на Нетс. Маями обаче играе здраво в защита, а Бътлър може да реши всеки мач в атака.

Маями Хийт – Лос Анджелис Клипърс, 29 януари (петък) от 2:00 часа по Diema Sport

Финалистите от миналия сезон Хийт ще имат ново голямо изпитание. Сега се изправят срещу наранените от срамното си отпадане в последните плейофи Клипърс. Кауай Ленард, Пол Джордж и Серж Ибака този сезон играят за титла и нищо друго няма да им донесе удовлетворение.

Далас Маверикс – Финикс Сънс, 31 януари (неделя) от 22:30 часа по Diema Sport

Маверикс на Дончич и Порзингис ще се сборят за победата със Сънс на новодошлия славен ветеран Крис Пол, Девин Букър и Диандре Ейтън. Нелош е и помощният персонал на Финикс с Микал Бриджис, Джей Краудър и И’Туон Моор. Не се съмнявай, чака те суперкачествен баскетбол.

ЗА ФИНАЛ

Толкова много супер мачове в програмата на Диема Спорт януари 2021 година, а ти още се колебаеш? Заяви още сега пакета си Diema xtra от NetSurf и в очертаващия се дълъг домошарски месец ще си запълниш чудесно времето с телевизия. Ливърпул – Манчестър Юнайтед, манчестърското дерби, куп интригуващи мачове от Премиър Лийг, домашните купи на Англия и НБА. Ето какво те чака по Диема Спорт и Диема Спорт 2 в първия месец на годината, която просто знаем, че ще бъде велика.