Какво да гледаш по Диема Спорт юни 2021

Закъснялото Евро 2020, вече Евро 2021, естествено е гвоздеят на програмата на Диема Спорт юни 2021 година. Време е да се заредиш с приятели и питиета пред телевизора и да не изпускаш футболното събитие на годината. Към него има като супер бонус плейофите в НБА, където става все по-горещо, и стартове във Формула 1. Тези са акцентите от предложенията на най-спортната телевизия на България, преди лятото да те отвлече на заслужена почивка.

Ето и какво сме подбрали за теб от програмата на Диема Спорт и Диема Спорт 2 от пакета Диема Екстра. Знаеш, че ние от NetSurf сме твоят най-точен телевизионен справочник с нашия блог. Затова прочети своя месечен пътеводител откъм спортни събития и изгледай всеки един важен мач или състезание.

ЕВРО 2020-2021 ПО ДИЕМА СПОРТ ЮНИ ПРЕЗ ПАКЕТА ДИЕМА ЕКСТРА

Каналите Диема Спорт на Нова Броудкастинг Груп ще приютят много от излъчваните телевизионно мачове от европейското, отложено заради пандемията. Началото ще бъде дадено на 11 юни от 22 часа с откриващия надпреварата мач между Италия и Турция. Краят пък ще е с финала на 11 юли също от 22 часа, като и двете срещи ще се излъчат съвместно с БНТ. Иначе по каналите Диема Спорт от пакета Диема Екстра ще можеш да гледаш цели 27 двубоя, което си е огромна бройка.

Един от козовете на спортната телевизия на България е студийната програма. Тя ще бъде водена от Борислав Борисов, Мирослав Арабаджиев и Петър Виденов, които ще представят програмата и ще анализират мачовете. Преди всеки мач ще има едночасово студио с гости анализатори, както и преки връзки с коментаторите и репортерите от епицентъра на събитието.

Виж и мачовете, които ние подбрахме за теб и знаем, че не бива да изпускаш.

Италия – Турция, 11 юни (петък) от 22 часа

Мач на откриването никога не се изпуска! Евро 2020 закъсня с една година, ставайки на практика Евро 2021, но това само повиши апетита за големи международни мачове. „Скуадра адзура“ на Роберто Манчини не е пълна със суперзвезди като преди и все пак си остава един от фаворитите. Селекционерът на южните ни съседи – Шенол Гюнеш, пък разчита на асовете си Чаалар Сьойюнджю, Хакан Чалханоолу и капитана Бурак Йълмаз.

Испания – Швеция, 14 юни (понеделник) от 22 часа

Техниката на Испания срещу мощта на Швеция в каналите Диема Спорт на Диема Екстра. Ла Роха застарява с бърза скорост, а попълненията от долните възрастови групи не са на нужното ниво. Изключваме, разбира се, Педри. Млади таланти обаче има наставникът на скандинавците Яне Андершон в лицето на Деян Кулушевски и Александър Исак.

Франция – Германия, 15 юни (вторник) от 22 часа

Последните два световни шампиона – Франция и Германия, определено си струват плащането на пакета Диема Екстра със своя сблъсък. Карим Бензема бе върнат в състава на „петлите“ от селекционера Дидие Дешан след сексскандала преди години. Килиан Мбапе пак ще води „сините“ към върха, ала Германия никога не се предава. Още повече че това е лебедовата песен на нейния славен селекционер Йоахим Льов.

Англия – Шотландия, 18 юни (четвъртък) от 22 часа

Островната битка обещава огромни емоции, така че не я изпускай по каналите Диема Спорт. Англия влиза в Евро 2020 / Евро 2021 като един от фаворитите предвид състава си. Младата вълна на „трите лъва“ е една от най-силните на континента и ще иска да го докаже и при мъжете. Момчетата на Стийв Кларк, водени от шотландския боец и смело сърце Анди Робъртсън, обаче са готови да защитят своята чест.

Испания – Полша, 19 юни (петък) от 22 часа

На пръв поглед възпитаниците на Луис Енрике изглеждат фаворит в двубоя. Но само на пръв поглед… Селекционерът на Полша – Паулу Соуза, разполага с футболисти от топ класа във всяка линия. Вратарят Шчесни, Камил Глик в отбрана, Криховяк и Желински в центъра плюс капитанът Левандовски и Милик напред са доказателство за сила. Това е един от онези двубои, които украсяват пакета Диема Екстра.

Чехия – Англия, 22 юни (понеделник) от 22 часа

Селекционерът на чехите Ярослав Шилхави има оръжия, които отлично познават Англия. Това са Владимир Цоуфал и Томаш Соучек, които направиха фурор този сезон с Уест Хем Юнайтед. В атаката пък Патрик Шик е доказан голмайстор, а Адам Хложек е един от най-големите европейски таланти. Все пак предпочитанията на букмейкърите със сигурност ще са за албионците със Стърлинг, Санчо, Кейн, Рашфорд и компания.

Португалия – Франция, 23 юни (вторник) от 22 часа

Това изглежда като хита на програмата в групите и само той дори е достатъчно основание да си платиш пакета Диема Екстра. Франция с Мбапе, Бензема, Гризман, Погба, Дембеле, Варан и т.н. срещу Португалия на Крищяну Роналду, Бруну Фернандеш, Бернарду Силва, Жота, Жоао Феликс, Андре Силва и Рубен Диаш. Просто сядаш и се радваш на футбола!

ОСМИНАФИНАЛИ

26.06 19:00 ч. 2A-2B

27.06 19:00 ч. 1B-3ADEF

28.06 22:00 ч. 1F-3ABC

29.06 19:00 ч. 1D-2F

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ЮНИ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Спорт за юни и влизащите там мачове от НБА. Всички плейофни двубои, освен избраните от нас, са интригуващи, но тези са безспорно най-вълнуващите.

Финикс Сънс – Лос Анджелис Лейкърс, 2 юни (сряда) от 5:00 часа по Diema Sport

Финикс, водени от славния ветеран Крис Пол, затрудняват неимоверно шампиона и резултатът засега е 2:2. Младите Девин Букър и Диандре Ейтън блестят ярко за Слънцата срещу Лейкърс на ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис. В четвъртък, 3 юни, пък е 6-ият мач от серията, като не е уточнен началният час. Евентуалният 7-ми ще е на 5 юни, събота.

Лос Анджелис Клипърс – Далас Маверикс, 3 юни (четвъртък) от 5:00 часа по Diema Sport

Кауай Ленард и Пол Джордж за момента не могат да поведат на Далас на явлението Лука Дончич – 2:2. Този мач може да е решаващият в серията, а 6-ият е предвиден за петък, 4 юни, с неуточнен още начален час. Ако се стигне до 7-ми, той ще е на 6 юни, неделя.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА, ЮНИ 2021

Два старта във Формула 1 може да гледаш през юни, ако си вземеш пакета Диема Екстра. Първото състезание в месечния календар е Гран При на Азербайджан в Баку (6 юни). Следващото е Гран При на Франция на пистата „Пол Рикар“ (27 юни). Макс Верстапен вече поведе на шампиона Люис Хамилтън, който несъмнено ще иска да се завърне на върха при пилотите. Интригата е нажежена до червено.

ЗА ФИНАЛ

Европейското с топ мачове, ЛеБрон и Веждата пред отпадане от плейофите в НБА и сдаване на титлата, Хамилтън в гонитба на лидера във Формула 1 Верстапен. Всички тези събития, че и още, изпълват програмата на Диема Спорт юни 2021 година. Ти пък си готов да изгледаш всички тях, така че имаш само един ход. Заяви още сега пакета Diema xtra от NetSurf и няма да изпуснеш нищо съществено с нашата фантастична интерактивна телевизия. Функциите паузиране и връщане на съдържанието ще те подковат, а за останалото се грижат Диема Спорт и Диема Спорт 2.