Какво да гледаш по Диема Спорт юли 2021

Евро 2020, или Евро 2021 според предпочитанията, продължава да е гвоздеят на програмата на Диема Спорт юли 2021 година. Идва време за отсяването на последните осем до само един шампион и няма как да го изпускаш. После започва и новият сезон в родния футбол с вечните надежди за промяна към по-добро. Финалите на конференциите и въобще на НБА също грабват вниманието, а има и два старта във Формула 1. Като за разгара на лятото, това са супер акценти от предложенията на най-спортната телевизия на България.

Ето и какво сме подбрали за теб от програмата на Диема Спорт и Диема Спорт 2 за юли от пакета Диема Екстра. Знаеш, че ние от NetSurf сме твоят най-точен телевизионен справочник с нашия блог.

ЕВРО 2020-2021 ПО ДИЕМА СПОРТ ЮЛИ ПРЕЗ ПАКЕТА ДИЕМА ЕКСТРА

На Евро 2020, или 2021, вече дойде времето за мъже. Четвъртфиналите са ясни, а по каналите Диема Спорт на Нова Броудкастинг Груп ще дават единия от тях: Чехия – Дания. Той е на 3 юли, събота, от 19 часа на Олимпийския стадион в Баку. Качеството е HD, а коментарните студиа са топ!

След кошмарния старт на скандинавците и загубата на Кристиан Ериксен те набраха висока скорост. Двете победи над Русия и Уелс с общото гръмовно 8:1 са красноречиви. Чехите пък загубиха само от фаворита Англия, и то минимално (0:1), а Патрик Шик къса мрежи без задръжки. На този етап никой не е в по-изгодната позиция, тъй че интригата е пълна.

За останалите етапи още няма пълна яснота кои от мачовете ще бъдат излъчени в каналите от пакета Диема Екстра.

СУПЕРКУПА НА БЪЛГАРИЯ ПО ДИЕМА СПОРТ ЮЛИ 2021

Лудогорец – ЦСКА, 17 юли (събота), неясен начален час

Шампионът и носителят на Купата на България откриват новия сезон в родния футбол. Дори и само заради това пакетът Диема Екстра си струва цената. „Армейската“ чета на Любо Пенев ще опита да детронира хегемона на последното десетилетие, а победа сега би вдъхнала допълнително самочувствие. „Орлите“ всяка година биват заплашвани и накрая пак печелят титлата. Те обаче нерядко изпускат Суперкупата, ето защо интригата е налице.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ ЮЛИ 2021

Локомотив Пловдив – Лудогорец, 24 юли (събота)

Още няма официална дата и начален час за сблъсъка между шампиона и подгласника му от последния сезон в Първа лига. Просто такава е организацията в нашия футбол. Въпреки това всеки мач между Локомотив Пловдив и Лудогорец си заслужава чакането. Голове, бърз футбол, непрестанни атаки и обрати – това се случва почти винаги, когато тези два отбора излязат в пряк дуел.

ЦСКА 1948 – ЦСКА, 24 юли (събота)

За втори пореден сезон ЦСКА 1948 открива срещу ЦСКА в дербито на спорещите за идентичност. Миналия път „армейците“ изпуснаха да направят пълен обрат от 0:2 срещу тогавашния новак. Сега момчетата на Пенев със сигурност ще искат да не попадат изобщо в такава позиция. Те често срещат трудности срещу своя съименник, но този път изглеждат готови да го покорят. Тимът на Тодор Киселичков ще се брани повече и ще очаква шансовете си да удари ЦСКА.

ПФК Левски – Славия, 24 юли (събота)

Трети изключително любопитен двубой от 1-вия кръг в Първа лига. Най-старото столично дерби обещава тягостна гледка при два велики клуба в плачевно състояние и плашещи се от изпадане. Положението на „сините“ е кошмарно и не се знае как ще се събере група от футболисти за мача. Все пак няма как да очакваме предаване без бой от отбора от „Герена“.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ЮЛИ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Спорт за юли и влизащите там мачове от НБА.

Финал на Източната конференция: Атланта Хоукс – Милуоки Бъкс

Двата отбора се изравниха на 2:2 след 4-тия мач. Мач, в който Хоус бяха без Трей Йънг, а Янис получи брутална контузия за Бъкс. Следващите срещи са заявка за равностойни битки, ако Грийк Фрийк липсва. Предвидени са за 2 юли (петък), 4 юли (неделя) и 6 юли (вторник) все от 3:30 часа българско време.

Финал на Западната конференция: Финикс Сънс – Лос Анджелис Клипърс

Слънцата водят с 3:2, но Пол Джордж дърпа Клипърс към 7-ми мач с най-добрите плейофни представяния в цялата си кариера. Ветеранът Крис Пол иска да поведе младите пушки към второ поредно отстраняване на отбор от Лос Анджелис след шампиона Лейкърс. Девин Букър и Диандре Ейтън слушат и изпълняват повелите му. Шестият мач е на 1 юли (четвъртък) от 4:00 часа, а евентуалният 7-ми – на 3 юли (събота) по същото време.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА, ЮЛИ 2021

През юли може да гледаш два старта във Формула 1, ако си заявиш пакета Диема Екстра. Първият е Гран При на Австрия на „Ред Бул Ринг“ на 4 юли. Следващият е Гран При на Великобритания на „Силвърстоун“ на 18 юли. Макс Верстапен продължава да води на шампиона Люис Хамилтън, а на англичанина това никак не му се нрави.

ЗА ФИНАЛ

Европейското с решаващите елиминационни мачове. Лудогорец срещу ЦСКА и Локомотив Пловдив на старта на сезона в българския футбол. Финалите в НБА и стартовете във Формула 1. Всички тези събития, а и още, изпълват програмата на Диема Спорт юли 2021 година. Затова, покрай морета и планини, заяви още сега пакета Diema xtra от NetSurf. Това е единствената гаранция, че няма да изпуснеш нищо съществено с нашата фантастична интерактивна телевизия заради функциите паузиране и връщане. За останалото, знаеш, се грижат Диема Спорт и Диема Спорт 2.