Какво да гледаш по Диема Спорт септември 2021

Вечното и пловдивското дерби в родната Първа лига, Челси – Ман Сити и РБ Лайпциг – Байерн са топ мачовете в програмата на Диема Спорт септември 2021 година, но има и още много. В новия канал Диема Спорт 3 пак ще гледаш „попълненията“ – германското и френското футболно първенство. Има и цели три старта от Формула 1. Това са акцентите от предложенията на най-спортната телевизия на България в месеца на настъпващата есен.

Виж какво сме ти подбрали от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. NetSurf е твоят най-верен телевизионен справочник със своя блог.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА СЕПТЕМВРИ 2021

Лестър Сити – Манчестър Сити, 11 септември (събота) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Лестър наскоро би Ман Сити на Уембли в сблъсъка за Суперкупата на Англия и несъмнено ще иска да повтори успеха. Шампионите се препънаха в първото си гостуване за сезона (Тотнъм), затова Джосеп Гуардиола ще иска момчетата му да се поправят. Това е един от а приори най-офанзивните двубои в Премиър Лийг за сезона, тъй че не изпускай.

Уест Хем Юнайтед – Манчестър Юнайтед, 19 септември (неделя) от 16:00 часа по Diema Sport 2

Чуковете започнаха сезона така както играха в целия предишен и Ман Юнайтед почти сигурно ще срещне трудности. Двата отбора дни по-късно ще се сблъскат и за Купата на лигата, а шампионатният двубой може да бъде с променено начално време заради евротурнирните им ангажименти. Ще гледаш обаче корав мач по Диема Спорт 2, когато и да се играе.

Тотнъм Хотспър – Челси, 19 септември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

И лондондското дерби може да бъде с променено начално време заради мачовете на Тотнъм и Челси в Европа. Шпорите на Нуну Ешпириту Санту биха шампиона Ман Сити на своя стадион и искат втори голям скалп. За „сините“ пък това е второ поредно тежко гостуване.

Челси – Манчестър Сити, 25 септември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Два от фаворитите за титлата – толкова е просто да определим сблъсъка. Челси на Томас Тухел този сезон не показва колебанията на старта, които имаше при Франк Лампард. Гражданите пък имат трета поредна трудна визита след тези срещу Тотнъм и Лестър. Безспорно това е един от най-интригуващите мачове по Диема Спорт 2 през септември, а и не само.

Арсенал – Тотнъм Хотспър, 26 септември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Дербито на Северен Лондон винаги обещава емоции, без значение в какво състояние са двата отбора. А Арсенал започна безкрайно разочароващо под ръководството на Микел Артета и тази година. Шпорите пък са стабилни, а Хари Кейн копнее за изкупление, след като почти бе изкушен от Манчестър Сити. Поръчай пакета Диема Екстра за този и останалите безмерно интересни английски мачове.

КУПА НА ЛИГАТА НА АНГЛИЯ – 3-ТИ КРЪГ ПО ДИЕМА ЕКСТРА СЕПТЕМВРИ 2021

За 22 септември, сряда, са предвидени четири интригуващи двубоя между именити клубове от Премиър Лийг. Те са Челси – Астън Вила, Уулвърхемптън Уондърърс – Тотнъм Хотспър, Норич – Ливърпул и Манчестър Юнайтед – Уест Хем Юнайтед. Затова грабвай пакета Diema xtra, сядай пред екрана и се наслаждавай!

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ СЕПТЕМВРИ 2021

Локомотив Пловдив – ПФК Левски, 11-12 септември по Diema Sport

Локо стартира сезона неочаквано слабо, докато за „сините“ се знаеше, че ще имат трудности. Поради това сега двата отбора яростно ще се вкопчат в мечтата за победа, която да ги съживи. Да не говорим и че по традиция сблъсъците им са доста напрегнати.

Славия – Лудогорец, 18-19 септември по Diema Sport

Завръщането на Златомир Загорчич сякаш с вълшебна пръчица направи „белите“ отново корав съперник за всекиго. Шампионът Лудогорец изживя разочароващо отпадане от Шампионската лига, но в първенството няма право на грешки.

Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, 25-26 септември по Diema Sport

Пловдивското дерби нерядко е давало най-хубавите мачове в целия сезон с много борба, обрати и красив футбол. Този път „канарчетата“ изглеждат в по-добро състояние от „смърфовете“. Дали това ще се покаже и на терена – купи си пакета Diema xtra и ще разбереш.

ЦСКА – ПФК Левски, 25-26 септември по Diema Sport

Програмата за септември в Първа лига още да не е подредена официално по дни и часове. Едно обаче е ясно: Вечното дерби ще я ознаменува. Когато „червени“ и „сини“ се изправят едни срещу други, всеки гледа. И ти ще си така, знаем го.

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, СЕПТЕМВРИ 2021

Байер Леверкузен – Борусия Дортмунд, 11 септември (събота) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Леверкузен и Дортмунд обичайно правят доста резултатни мачове, затова поръчай пакета Diema xtra за едно истинско бижу на Първа Бундеслига. Ерлинг Холанд ще има насреща си скалата Едмон Тапсоба – друг огромен млад талант, което е допълнителна интрига.

РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен, 11 септември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Челниците от миналия сезон се срещат, а Лайпциг иска този сезон да е още по-близо до шампиона. По тази причина победата е задължителна за момчетата на Джеси Марш, ако искат да си повярват. Андре Силва, Олмо, Шобошлай, Забицер, Форсбери, Нкунку и новият Симакан са готови да помогнат за целта. Юлиан Нагелсман пък се изправя срещу предишния си клуб.

Борусия Мьонхенгладбах – Борусия Дортмунд, 25 септември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 3

Борусия Мьонхенгладбах на Адолф Хютер не започна убедително този сезон, но поне удържа Байерн на свой терен. Сега пак тук идва и друг гранд на Бундеслигата – Дортмунд, който също не е особено впечатляващ към момента. Очаквайте завързан двубой с тактически изненади.

ЛИГА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 3, СЕПТЕМВРИ 2021

Монако – Олимпик Марсилия, 11-12 септември по Diema Sport 3

Монако потегли лошо, а Марсилия – отлично, макар че историята сочи, че техните мачове са напълно непредвидими. Началното време на този още не е ясно, но при всяко положение той ще е с отлично качество. Истинска класика на Лига 1!

Пари Сен Жермен – Олимпик Лион, 19 септември (неделя) от 21:45 часа по Diema Sport 3

Не бихме се учудили да си си взел пакета Diema xtra само за да гледаш Меси в новия му отбор. И не само него де – там са също Неймар, Верати, (все още) Мбапе, а скоро може и Крищяну Роналду. Супертимът на Маурисио Покетино неслучайно потегли без грешка, докато Олимпик Лион страда след напускането на някои играчи начело с Депай. Лионци обаче още имат с какво да изненадат парижани, които не искат пак да се посрамят с изпускане на титлата.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА СЕПТЕМВРИ 2021

Три старта във Формула 1 може да гледаш през септември по Диема Спорт, затова пакетът Диема Екстра е доста изгоден. Първото състезание в месечния календар е Гран При на Нидерландия на Зандвоорт (5 септември). Следва Гран При на Италия на Монца (12 септември). В края на месеца е третата надпревара – Гран При на Русия в Сочи (26 септември). Преди състезанието в Белгия Люис Хамилтън пак изпревари Макс Верстапен след последните два лоши старта на белгиеца. Напрежението между двамата обаче няма да стихне до края.

ЗА ФИНАЛ

ЦСКА – ПФК Левски, Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, Челси – Манчестър Сити, РБ Лайпциг – Байерн. Тези и още куп топ мачове от България, Англия, Германия и Франция плюс три старта във Формула 1. Всичко това, а и още, има в пребогатата програма на каналите Диема Спорт септември 2021 година. Горещините навън може и да си отиват, но спортните пред екрана тепърва се нажежават.

Затова само заяви още сега пакета Diema xtra от NetSurf и не ще изпускаш нищо интересно с нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Стопроцентовата гаранция за това са функциите за паузиране и връщане на съдържанието. Останалото е осигурено от Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3.