Какво да гледаш по Диема Спорт ноември 2020

Английски и български топ мачове плюс два старта от Формула 1 са козовете на Диема Спорт за ноември 2020 година. Манчестър Сити – Ливърпул и вечното дерби ЦСКА – ПФК Левски са гаранция за ударно забавление откъм телевизия, но има и още. Премиър Лийг и Първа лига отново са под пълна пара, макар и с предстояща пауза за международни мачове. И всичко това в ефира на Диема Спорт и Диема Спорт 2 в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. Ние винаги сме до теб, за да ти предложим месечен пътеводител в спортната програма и да не изпускаш нищо важно.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 НОЕМВРИ 2020

Евертън – Манчестър Юнайтед, 7 ноември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Евертън стартира с 4 от 4 победи в първенството и даде заявка за силен сезон, но после взе една от 9 възможни точки. След двете поредни загуби от Саутхемптън и Нюкасъл, все навън, момчетата на Карло Анчелоти искат да се върнат към успехите. Манчестър Юнайтед влиза в този кръг чак на 15-о място във временното класиране с една победа в последните 4 кръга. „Карамелите“ са отлични на своя „Гудисън Парк“ и ще са особено опасни, ако Хамес Родригес е на линия. „Червените дяволи“ обаче са притиснати до стената и това обещава свиреп сблъсък на Мърсисайд.

Манчестър Сити – Ливърпул, 8 ноември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Няма какво да се лъжем, това е огромният хит в програмата на Диема Спорт ноември 2020 година. Разпределилите си титлата в Премиър Лийг в последните три сезона Манчестър Сити и Ливърпул задават стандартите в играта на Острова. А и в Европа, което важи в по-пълна степен за „червените“ на Юрген Клоп. „Гражданите“ на Джосеп Гуардиола имат кадрови проблеми в атака с контузиите на Серхио Агуеро и Габриел Жезус. Мърсисайдци пък са окуцели в защита с липсата на лидера Върджил ван Дейк и Фабиньо. (Макар че поне Жоел Матип може да се завърне.) Сити отупа Ливърпул в 4:0 след подновяването на миналия сезон след прекъсването заради пандемията. Тогава обаче тимът на Клоп тъкмо бе станал шампион и очевидно още не беше изтрезнял от успеха… и касите бира. Сега сблъсъкът се очертава великански и дори само заради него си струва да си вземеш пакета Diema xtra!

Ливърпул – Лестър, 21 ноември (събота) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Ливърпул ще има веднага след паузата за международни мачове и ново трудно изпитание. На „Анфийлд“ пристига коравият Лестър, който би в 5 от първите си 7 мача в лигата. При това единият успех бе гръмкото 2:5 на терена на Манчестър Сити. Миналия сезон „червените“ едвам измъкнаха мача с „лисиците“ след драматична дузпа в добавеното време, разглеждана от ВАР. Джейми Варди ще да потърква доволно ръце от срещата си с необичайно пропускливата отбрана на шампионите без титана Ван Дейк. Ливърпул обаче, както отлично знаем, също има немалко козове.

 

Тотнъм – Манчестър Сити, 21 ноември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Тотнъм може и да показва колебания в Лига Европа, но в Премиър Лийг лети високо. Няма да е чудно момчетата на Жозе Моуриню да приемат Манчестър Сити дори и с 6 точки пред тях. Този сезон „шпорите“ имат и качествена пейка, което може да им помогне най-малкото да се завърнат в Топ 4. Пеп Гуардиола знае колко трудно е да се играе срещу воден от Моу отбор, ала „гражданите“ яростно искат да си върнат изгубената титла. За целта подобни тежки гостувания трябва да бъдат печелени на всяка цена. Все някой ще трябва да отстъпи и никой няма да иска да е в тази роля, което гарантира спектакъла.

Челси – Тотнъм, 29 ноември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Челси и Тотнъм са най-малкото претенденти за Топ 4, а дори искат да хвърлят ръкавица към фаворитите за титлата. Лондонско дерби срещу бившия и настоящия отбор на мениджъра на „шпорите“ Жозе Моуриню. Това е последният голям ноемврийски мач от Премиър Лийг по Диема Спорт 2 и не може да го пропускаш! Кай Хаверц, Тимо Вернер, Хаким Зийеш и Кристиан Пулишич срещу Хари Кейн, Гарет Бейл и Хюн-Мин Сон – зрелището е гарантирано.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ НОЕМВРИ 2020

ПФК Левски – Локомотив Пловдив, събота (7 ноември) от 17:30 часа по Diema Sport

Футболното зрелище от пакета Диема Екстра обаче не се ограничава само с Премиър Лийг. Българската Първа лига предлага шест особено интригуващи двубоя в програмата на Диема Спорт ноември 2020 година. Първият от тях е между позакъсалия ПФК Левски и сдалия челната позиция във временното класиране Локомотив Пловдив. „Сините“ записаха три поредни поражения, макар че последното – на гости на шампиона Лудогорец, дойде по скандален начин заради съдийството. Това е шанс за тима от Герена да си стъпи най-сетне на краката.

ЦСКА 1948 – Лудогорец, неделя (8 ноември) от 17:30 часа по Diema Sport

ЦСКА 1948 е без загуба в последните 6 кръга (4-2-0) и вече е в челната тройка на таблицата. Домакинството срещу шампиона Лудогорец обаче е истинският тест за това докъде е стигнал в развитието си новакът в елита. Момчетата на Красимир Балъков ще искат да се възползват от натрупаната физическа и психическа умора при раздвоените заради евротурнирите „орли“. Разградчани взимат своето по един или по друг начин, така че срещу тях трудно се залага.

ЦСКА – ПФК Левски, 21-22 ноември (ще се определи дата и час) по Diema Sport

В каквото и състояние да се намират ЦСКА и ПФК Левски, Вечното дерби си остава Вечното дерби. Събитие, което (както и Манчестър Сити – Ливърпул) само по себе си си заслужава да си платиш пакета Diema xtra. „Армейците“ определено страдат от разпокъсването си между първенството и груповата фаза на Лига Европа. Това доведе и до уволнението на старши треньора Стамен Белчев поради незадоволителни резултати. „Сините“ скрибуцат в цялото си незавидно състояние извън и на терена, ала все пак си остават опасни.

ЦСКА – ЦСКА 1948, 28-29 ноември (ще се определи дата и час) по Diema Sport

ЦСКА посреща претендента за името и позицията му в българския футбол ЦСКА 1948 в любопитен сблъсък. Преди последния кръг преди паузата за международни мачове тимът на Красимир Балъков застана над този от „Българска армия“ в таблицата. „Армейците“ ще искат да поставят съперника на място, след като в първия кръг на новото първенство не успяха да го сторят (2:2). Новаците пък ще се борят да се докажат срещу „адаша“ си.

Берое – ПФК Левски, 28-29 ноември (ще се определи дата и час) по Diema Sport

Берое не се представя на добро ниво в последните кръгове, затова и неслучайно излезе от челната тройка на временното класиране. Срещу намиращия се в незавидно положение ПФК Левски обаче тимът на Димитър Димитров може да търси ново изтласкване нагоре.

Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, 28-29 ноември (ще се определи дата и час) по Diema Sport

Една от перлите в короната в програмата на Диема Спорт ноември 2020 година е пловдивското дерби. Локомотив приема Ботев и за един ден ритъмът на живота в града под тепетата ще бие в черно, бяло и жълто. „Смърфовете“ на Бруно Акрапович са фаворити и като класиране, и като форма, и като домакинство. Ботев обаче винаги е обичал да изненадва от позицията на аутсайдер.

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ НОЕМВРИ 2020

Две състезания от календара на Формула 1 ще можеш да гледаш в програмата на Диема Спорт за ноември 2020 година. Гран При на Турция е предвидено за 13-15 ноември, а Гран При на Бахрейн – за 27-29 ноември. Мерседес узакони 7-мата си поредна титла при конструкторите, а Люис Хамилтън може да вземе 7-ма при пилотите още в следващия старт в Истанбул. За целта британецът просто трябва да завърши надпреварата пред съотборника си Валтери Ботас. Ще успее ли да го стори, ще видиш, ако вземеш пакета Diema xtra и проследиш състезанието по Диема Спорт. Хамилтън може да изравни Михаел Шумахер по титли и ако Ботас завърши извън Топ 7 в Турция. След това би имал и още три шанса – дваж в Бахрейн и веднъж в Абу Даби.

СОФИЯ ОУПЪН ПО ДИЕМА СПОРТ НОЕМВРИ 2020

Новото издание на тенис турнира София Оупън ще мине без Григор Димитров, но пък има доста майстори на ракетата да компенсират липсата му. Марин Чилич, Денис Шаповалов, Диего Шварцман, Милош Раонич, Пабло Кареньо Буста, Карен Хачанов и още асове ще гледаш по Диема Спорт 2. Българските власти позволиха публика по трибуните и все пак ще ти е по-спокойно посред пандемията да се отпуснеш пред телевизора. Няма защо да рискуваш здравето си, колкото и атрактивен да е този АТП турнир.

ЗА ФИНАЛ

При толкова много велики спортни събития в програмата на Диема Спорт ноември 2020 година още ли се колебаеш? Ако още не си, заяви към пакета си Diema xtra от NetSurf и в студените дни винаги ще ти е горещо с качествена телевизия. Манчестър Сити – Ливърпул, Вечното дерби и това на Пловдив плюс още куп супер мачове и състезания от Формула 1 по Диема Спорт и Диема Спорт 2. Това те чака през ноември, за да забравиш за всички тревоги от външния свят.