Какво да гледаш по Диема Спорт май 2021

Финалите за Купата на България и Англия, суперсблъсъци от Топ 6 в родната Първа лига и Премиър Лийг, особено Манчестър Юнайтед – Ливърпул, са невъзможни за изпускане в програмата на Диема Спорт май 2021 година. Още мачове от родното и английското първенство, три старта във Формула 1 и великански двубои в НБА. Ето това са другите акценти от предложенията на най-спортната телевизия на България, преди лятото да намали оборотите в спортния свят.

Продължи да четеш и виж какво сме подбрали за теб от програмата на Диема Спорт и Диема Спорт 2 от пакета Диема Екстра. Вече трябва да си убеден, че ние от NetSurf сме твоят най-верен телевизионен справочник с нашия блог. Затова прочети своя месечен пътеводител в океана от спортни събития, за да изгледаш всеки един важен мач или състезание.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА МАЙ 2021

Манчестър Юнайтед – Ливърпул, 2 май (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Най-великото английско дерби и един от най-големите световни футболни сблъсъци – това е! Юнайтед още има някакви илюзорни шансове за титлата, а Ливърпул отчаяно гони завръщане в зона Шампионска лига. Това предпоставя огромна интрига в Театъра на мечтите. Бруну Фернандеш или Салах, Погба или Тиаго, Рашфорд или Жота… Доста от най-големите играчи в Премиър Лийг ще си дадат среща в Манчестър и никой няма намерение да отстъпва!

Манчестър Сити – Челси, 8 май (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Сити е все по-близо до връщане на титлата си от Ливърпул, а Челси яростно се бори за крайно класиране в Топ 4. Джосеп Гуардиола и неговият нескрит почитател Томас Тухел карат пълните си със скъпи имена отбори да играят бърз офанзивен футбол. Затова и можеш да си сигурен, че те чака супер зрелище по Диема Спорт 2 с този сблъсък на два от последните три шампиона. И потенциални финалисти в Шампионската лига този сезон…

Манчестър Юнайтед – Лестър Сити, 11 май (вторник) от 22:00 часа по Diema Sport 2

„Червените дяволи“ най-малкото ще опитат да държат далеч зад себе си своя преследвач Лестър. Момчетата на Уле Гюнар Сулшер трудно ще изместят градския съперник Сити от върха, но не се дават до последно. Брендан Роджърс пък иска „лисиците“ му да останат в Топ 4 накрая на сезона. Ето защо една победа на „Олд Трафърд“ би била жизненоважна.

Челси – Арсенал, 12 май (сряда) от 21:45 часа по Diema Sport 2

Лондонското дерби е един от хитовете в програмата на Диема Екстра за май. „Сините“ са доста по-близо до мисията за класиране в Топ 4 в края на сезона от „артилеристите“. Все пак гостите остават много опасен тим, който може да бие всеки съперник. Особено ако Микел Артета не робува на големите имена, а пусне младите си стрелци.

Челси – Лестър Сити, необявена дата и час по Diema Sport 2

Сблъсъкът между преки съперници за зона Шампионска лига трябваше да е в уикенда 15-16 май. Финалът между двата отбора за купата обаче го измести за неясен момент. Много е възможно този сблъсък да прати само единия от двата кандидата в Обетованата земя. Затова и е трудно да си представим да са много по-интригуващите мачове по Диема Спорт 2 през май.

Астън Вила – Челси / Лестър – Тотнъм / Ливърпул – Кристъл Палас, 23 май (неделя) от 18:00 часа по Diema Sport, Diema Sport 2 и Nova Sport

Последният кръг в Премиър Лийг оставя три повече от интригуващи двубоя в битката за Топ 4. При това по едно и също време. Пет от шестте гореспоменати отбора, изключваме Кристъл Палас, към този момент все още имат теоретични шансове за зона Шампионска лига. Най-вероятно всички тези срещи ще бъдат излъчени в различните канали на пакета Диема Екстра, така че смело го поръчвай.

КУПА НА АНГЛИЯ, ФИНАЛ ПО ДИЕМА СПОРТ МАЙ 2021

Челси – Лестър Сити, 15 май (неделя) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Тухел и Роджърс ще изведат двата „сини“ тима в храма „Уембли“ за финала на най-стария футболен турнир в света. Нападателният футбол е гарантиран въпреки големия залог предвид наличието на изпълнители като Вернер, Хаверц, Пулишич, Варди и Мадисън. Авторитетен трофей за печелене и привлекателни отбори на терена – грабвай пакета Diema xtra и се наслаждавай!

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ МАЙ 2021

Лудогорец – Локомотив Пловдив, 8 май (събота) от 17:45 часа по Diema Sport

Вероятно Лудогорец и Локо Пд ще влязат в този сблъсък като лидер и подгласник в класирането. Дори само това значи, че не можеш да изпуснеш този мач, ако вече си забравил спектакъла в предния между тях.

ЦСКА – Лудогорец, 12 май (сряда) от 19:30 часа по Diema Sport

Дори и да не стане шампион, за ЦСКА е въпрос на чест да бие Лудогорец пред своята публика. Това плюс спечелване на купата ще направи успешен сезона за Червената армия на Любо Пенев. Вземи си пакета Diema xtra и сам ще видиш дали ще успеят.

ПФК Левски – Черно море, 13 май (четвъртък) от 20:00 часа по Diema Sport

„Сините“ влизат в мачовете от Втора група с изоставане от цели 9 точки от Черно море на заветното 7-мо място. Затова вероятно столичани ще са длъжни да спечелят прекия първи сблъсък с „моряците“ и после да го повторят в последния кръг срещу съперника. Двубоят във Варна е на 23 май (неделя) от 20:00 часа и също ще бъде излъчен по телевизията.

Локомотив Пловдив – ЦСКА, 15 май (събота) от 20:00 часа по Diema Sport

Нищо чудно това да е сблъсъкът, който да определи кой ще завърши 2-ри в първенството. За момента „смърфовете“ водят, ала в Първа група всеки може да победи всеки, тъй че нищо не е ясно предварително.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ФИНАЛ ПО ДИЕМА СПОРТ МАЙ 2021

Арда – ЦСКА, 19 май (сряда) от 19:30 часа по Diema Sport

ЦСКА може и да отстрани най-трудното си препятствие към купата – Лудогорец, ала Арда е сред най-коравите отбори в страната. Кърджалийци го доказват и напоследък с победите си без куп липсващи играчи. Любо Пенев обаче не иска да изпусне голямата възможност за ценния трофей насред София и за триумф пред „червените“ привърженици. Вземи си пакета Diema xtra и не пропускай и миг от така чакания празник на Националния стадион.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ МАЙ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Спорт за май и влизащите там мачове от НБА. Има и още куп любопитни двубои освен избраните от нас, разбира се, но тези са безспорно най-вълнуващите.

Финикс Сънс – Юта Джаз, 1 май (събота) от 5:00 часа по Diema Sport

Сблъсък на двата водещи към момента отбори на Запад. Слънцата блестят с невиждан блясък под диктовката на Крис Пол, а Джаз свирят само правилните ноти с диригенти като Донован Мичъл и Рюди Гобер.

Милуоки Бъкс – Бруклин Нетс, 2 май (неделя) от 22:30 часа по Diema Sport

Бъкс и Нетс – два от трите лидера на Изток, излизат в изключителен спектакъл. Янис и компания се изправят срещу Дюрант, Хардън и Ървинг плюс Блейк Грифин и ДеАндре Джордан. За допълнителен разкош има и ответен мач на 5 май (сряда) от 2:30 часа.

Маями Хийт – Филаделфия 76-ърс, 14 май (петък) от 2:30 часа по Diema Sport

Финалистът от миналата година срещу един от фаворитите на Изток – това е то Хийт срещу Сиксърс! Горещите напредват след присъединяването на Виктор Оладипо към Джими Бътлър и Бам Адебайо. Филаделфия обаче играе постоянно отлично начело с Джоел Ембийд.

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА ЕКСТРА МАЙ 2021

Не един, не два, а цели три старта във Формула 1 може да гледаш през май. Това рядко съвпадение само по себе си е повече от основателна причина да си вземеш пакета Диема Екстра. Първото състезание в месечния календар е Гран При на Португалия в Алгарве (2 май). Седмица по-късно е ред на друга иберийска надпревара – Гран При на Испания (9 май). Трето по ред идва класическото Гран При на Монако (23 май). Натискай смело газта и давай! Битката между Люис Хамилтън и Макс Верстапен вече е в разгара си и май може накрая да е решаващ.

ЗА ФИНАЛ

Толкова финали и почти финали във футбола, толкова стартове във Формула 1, толкова височайши НБА сблъсъци! ЦСКА – Арда в спор за купата, Ман Юнайтед – Ливърпул и още куп топ събития озаряват програмата на Диема Спорт май 2021 година. Графикът ти за месеца пред екрана е вече готов.

Затова само заяви още сега пакета Diema xtra от NetSurf и няма да изпуснеш нищо важно с нашата велика интерактивна телевизия. Функциите за паузиране и връщане на съдържанието ще се погрижат за това. За останалото пък са се погрижили Диема Спорт и Диема Спорт 2.