Какво да гледаш по Диема Спорт декември 2020

Това е месецът на английския футбол, но има още много какво да видиш по Диема Спорт през декември 2020 година. Вечното дерби ЦСКА – ПФК Левски, Ливърпул – Тотнъм, още куп лондонски сблъсъци от Премиър Лийг и два старта от Формула 1. Това са акцентите в програмата на най-спортната телевизия на България. Така че по празниците можеш спокойно да се отпуснеш пред екрана със супер английски мачове и забравени тревоги.

Забрави за скуката с Диема Спорт и Диема Спорт 2 в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. Ние сме винаги до теб, за да ти предложим месечен пътеводител в спортната програма и да не изпускаш нищо важно.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ДЕКЕМВРИ 2020

Челси – Лийдс Юнайтед, 5 декември (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Марсело Биелса и Франк Лампард са в особени отношения. Причината е шпионският скандал преди време, когато аржентинският мениджър на Лийдс разузна скрито тренировки на младия си колега, тогава начело на Дарби Каунти. Сега Лампард има много повече оръжия с богатата селекция на Челси и ще опита да натрие носа на Биелса. Лийдс обаче е костелив орех.

Тотнъм – Арсенал, 6 декември (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Дербито на Северен Лондон винаги заслужава внимание, а сега още повече. Тотнъм има апетити този сезон дори за титлата, което би било кошмар за съседа му Арсенал. „Артилеристите“ още опитват да намерят истинското си лице въпреки напредъка при Микел Артета и една победа срещу „шпорите“ може рязко да ги изстреля нагоре. Очертава се безспорен хит по Диема Спорт 2.

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити, 12 декември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Още едно велико дерби, този път манчестърското, за което си струва да си платиш пакета Диема Екстра. Уле Гюнар Сулшер може и да е по-слабият мениджър в сравнение с Джосеп Гуардиола, но миналия сезон два пъти му преподаде уроци в лигата. Манчестър Юнайтед се лута от висините към низините и все пак в големите мачове показва най-добрия си футбол. Манчестър Сити има да наваксва, защото не иска втори пореден сезон рано-рано да изостане в битката за изгубената си титла.

Евертън – Челси, 12 декември (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Евертън поизгуби пътя си след идеалното начало на първенството, но Карло Анчелоти отлично познава предишния си тим Челси. Освен това „карамелите“ са корав съперник за всекиго на своя „Гудисън Парк“, ако ще и да има прескъпи нови попълнения. Столичани разполагат с повече класа, особено в атака, и все пак сблъсъкът по Диема Спорт 2 обещава много емоции.

Ливърпул – Тотнъм, 16 декември (сряда) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Двата отбора влизат в най-интензивния месец в Премиър Лийг като водещи претенденти за титлата. Програмата и на Ливърпул, и на Тотнъм обаче е зверска заради участието им и в евротурнирите. Това може да доведе до непредвидени контузии, които да повлияят на изхода от двубоя. На „Анфийлд“ мърсисайдци са безпощадни, но Жозе Моуриню знае как да обезсърчава и най-големите. Вземи Диема Екстра, защото това не е за изпускане!

Евертън – Арсенал, 19 декември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Второ поредно домакинство за Евертън срещу силен лондонски съперник. Един от проблемите на Арсенал е липсата на силен характер при оказан натиск, а на „Гудисън“ се очаква точно това. Възпитаниците на Микел Артета имат шанса да покажат нова сила на духа и да превземат трудна крепост. Хамес, Ришарлисон и Калвърт-Люин обаче не мислят да вдигат бялото знаме.

Тотнъм – Лестър, 20 декември (неделя) от 16:15 часа по Diema Sport 2

Тежката програма на Тотнъм в лигата продължава със сблъсък с отличния Лестър. Жозе Моуриню обикновено надлъгва някогашното си протеже Брендан Роджърс, но този път ученикът иска да надвие учителя. И двата отбора показват супер футбол от началото на сезона и едва ли някой очаква да гледа нещо по-различно в прекия им двубой. Не изпускай това представление по Диема Спорт 2!

Лестър – Манчестър Юнайтед, 26 декември (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Момчетата на Роджърс кръг по-късно имат и ново трудно изпитание: среща с Манчестър Юнайтед на Боксинг Дей. В Лестър ще се надяват контузените им титулярни защитници да са налице за сблъсъка, защото атаката на гостите е изумителна. Тризъбецът на „червените дяволи“ от Рашфорд, Грийнууд и Марсиал може да прободе и най-силния противник.

Арсенал – Челси, 26 декември (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Още едно от традиционните бижута на Премиър Лийг на Боксинг Дей, заради които си струва да вземеш пакета Diema xtra. Лондонското дерби между Арсенал и Челси винаги предлага зрелищна игра и интригуващ развой. Младите мениджъри на двата отбора – Артета и Лампард – залагат на офанзивен футбол, тъй че празникът ти ще е не само на трапезата, а и пред екрана.

Евертън – Манчестър Сити, 28 декември (понеделник) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Карло Анчелоти срещу Пеп Гуардиола – само това ти стига, за да се заинтригуваш. Двама от най-елитните треньори в световния футбол ще изведат своите чудесни отбори за топ сблъсък. По традиция Евертън не се напряга много срещу Манчестър Сити, за да не бута градския си съперник Ливърпул до титлата. Този път обаче „сините“ мечтаят за евротурнирите…

Челси – Манчестър Сити, 2-3 януари (още неопределена дата и час) по Diema Sport 2

Окей, този сблъсък е януарски, но е от празничната програма в Премиър Лийг, затова ти го предлагаме заедно с останалите. Атаки от Вернер, Хаверц, Пулишич и Зийеш от едната страна и Стърлинг, Агуеро, Габриел Жезуз и Махрез обещават купища голове. Отсега Честита Нова година!

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ ДЕКЕМВРИ 2020

ПФК Левски – Локомотив Пловдив, 2 декември (сряда, отложен от 7 ноември) от 17:30 часа по Diema Sport

Футболното зрелище в пакета Диема Екстра далеч не се ограничава само с Премиър Лийг. Българската Първа лига предлага пет особено интригуващи двубоя в програмата на Диема Спорт декември 2020 година преди прекъсването на сезона. Първият от тях е отложеният между позакъсалия ПФК Левски и осиротелия без Бруно Акрапович Локомотив Пловдив. „Сините“ са в много лоша серия, но победа тук би им дала шанс да си стъпят на краката.

Берое – ПФК Левски, 9 декември (сряда, отложен от 28 ноември) от 17:30 часа по Diema Sport

Още един отложен мач от календара в Първа лига в програмата на Диема Спорт. Берое не се представя добре в последните кръгове, затова и сега вече се бори за оставане в първата шестица. Срещата с намиращия се в незавидно положение ПФК Левски може да доведе до ново изтласкване нагоре за тима на Димитър Димитров.

Арда – ЦСКА 1948, 11 декември (петък) от 17:30 часа по Diema Sport

Изненадващо или не, Арда и ЦСКА 1948 се борят за място в Топ 3 след стабилното си представяне в последно време. Кърджалийци са много здрав съперник, особено на собствен терен, докато новаците от столицата бележат ръст в играта си в елита.

Арда – Лудогорец, 17 декември (четвъртък, отложен от 4 октомври) от 17:30 часа по по Diema Sport

Арда не можа да посрещне шампиона Лудогорец в началото на октомври заради декларирани болни двуцифрен брой играчи. Този път кърджалийските домакини изглеждат надъхани да покажат защо са класирани толкова високо. Гостите от Разград пък искат да зимуват на върха в таблицата с голяма преднина, а това обещава здрав сблъсък.

ЦСКА – ПФК Левски, 18 декември (петък, отложен от 21 ноември) от 18:00 часа по Diema Sport

Вечното дерби вероятно трябваше да бъде оставен за последен мач за годината, след като бе отложен. Все пак и така то ще е един от спускащите завесата двубои в Първа лига. ПФК Левски поиска и получи отлагането на сблъсъка заради серия болни играчи и бе обвинен, че го прави от страх. Сега „сините“ имат възможност да докажат смелостта си срещу съперник, който вече няма да мисли за Лига Европа и е надъхан с новия си треньор Бруно Акрапович. Дербито със сигурност само по себе си си заслужава да си платиш пакета Diema xtra.

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ ДЕКЕМВРИ 2020

Две състезания от календара на Формула 1 ще можеш да гледаш в програмата на Диема Спорт за декември 2020 година. Гран При на Бахрейн е предвидено за 4-6 декември, а Гран При на ОАЕ – за 11-13 декември. Люис Хамилтън узакони 7-мата си титла при пилотите, след като отборът му Мерседес записа по-рано 7-ма поредна при конструкторите. Вземи пакета Diema xtra и проследи състезанието по Диема Спорт, за да гледаш магиите на Хамилтън, изравнил митичния Михаел Шумахер.

ЗА ФИНАЛ

При толкова много супер мачове в програмата на Диема Спорт декември 2020 година още ли се колебаеш? Заяви още сега пакета си Diema xtra от NetSurf и в очертаващите се по-самотни празнични дни винаги ще имаш компания с качествена телевизия. Вечното дерби, куп дербита и на Лондон плюс множество топ сблъсъци от Премиър Лийг и състезания от Формула 1. Това те чака по Диема Спорт и Диема Спорт 2 в последния месец на годината, която няма да забравим. А догодина… догодина всичко ще бъде по-хубаво.