Какво да гледаш по Диема Спорт август 2021

ЦСКА посреща Лудогорец, Премиър Лийг се завръща, а Бундеслигата и Лига 1 идват в пакета Диема Екстра като нови попълнения – това не бива да се изпуска в програмата на Диема Спорт август 2021 година! В новия канал Диема Спорт 3, освен германското и френското футболно първенство, ще видиш и два старта от Формула 1. Това са акцентите от предложенията на най-спортната телевизия на България, преди лятото да си отиде.

Продължи да четеш и виж какво сме подбрали за теб от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Вече знаеш: ние от NetSurf сме твоят най-верен телевизионен справочник с нашия блог.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА АВГУСТ 2021

Манчестър Юнайтед – Лийдс Юнайтед, 14 август (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Двата клуба са стари врагове и за феновете им това съперничество е едно от най-важните. „Червените дяволи“ дадоха заявка за гонитба на титлата с привличането на Джейдън Санчо и Рафаел Варан. Мениджърът на Лийдс Марсело Биелса пък иска да развие още повече впечатлилия миналия сезон свой отбор. Премиър Лийг се завръща с гръм и трясък!

Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити, 15 август (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Тотнъм е първото препятствие за шампиона Ман Сити по пътя към защита на титлата. Шпорите са с нов мениджър – Нуну Ешпириту Санту, и с някои много интригуващи нови попълнения. За Гражданите на Пеп Гуардиола пък до този мач може да бъдат прибавени Хари Кейн и Джак Грийлиш. Въобще, чака те супер зрелище по Диема Спорт 2.

Арсенал – Челси, 22 август (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Лондонското дерби е един от хитовете в програмата на Диема Екстра за август. „Сините“ – еврошампиони, ще скочат и за домашната титла, след като Томас Тухел направи подготовката, а не пое тима в движение. Мениджърът на Артилеристите Микел Артета пък иска да заличи лошите впечатления от миналия сезон и дербито му дава чудесна възможност.

Манчестър Сити – Арсенал, 28 август (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

Джосеп Гуардиола изправя тима си срещу този на своето протеже Микел Артета в сблъсък, който обещава атрактивен футбол. Програмата на шампионите в началото на първенството е тежка, но предвид богатството на състава им не бива да носи оплаквания.

Ливърпул – Челси, 28 август (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Сблъсък между два от реалните претенденти за титлата. Изпусналият короната си Ливърпул ще иска да си я върне бързо. Наличието на възстановените Жоел Матип, Джо Гомес и особено Върджил ван Дейк плюс идването на Ибрахима Конате обещава да заздрави отбраната на Червените, която миналия сезон ги срина през зимата. Челси би на Анфийлд през пролетта и ще иска да повтори успеха. Не са много по-интригуващите мачове по Диема Спорт 2 през август.

Уулвърхамптън – Манчестър Юнайтед, 29 август (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Вълците започват нов етап под ръководството на Бруну Лаже след раздялата с Нуну Ешпириту Санту. Те са много агресивни на Молиню и обещават трудности за фаворита Манчестър Юнайтед. Гостите са с изключителна атака и ще разчитат главно на нея, за да надвият. Вземи си пакета Диема Екстра за този и останалите безкрайно интересни английски мачове.

КЪМЮНИТИ ШИЙЛД ПО ДИЕМА СПОРТ АВГУСТ 2021

Лестър Сити – Манчестър Сити, 7 август (събота) от 19:00 часа по Diema Sport 2

Носителят на Купата на Англия и шампионът излизат в храма Уембли в сблъсък за своеобразната Суперкупа на страната. Лестър Сити и Манчестър Сити откриват дългоочаквания сезон в английския футбол с бляскава офанзивна игра, изкована съответно от Брендан Роджърс и Джосеп Гуардиола. Варди, Мадисън, Стърлинг и може би Кейн и Грийлиш на терена – грабвай пакета Diema xtra и се наслаждавай!

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ АВГУСТ 2021

ЦСКА – Лудогорец, 8 август (неделя) от 21:00 часа по Diema Sport

Мачът на мачовете в Първа лига с цялото ни уважение към Локомотив Пловдив, който миналия сезон завърши 2-ри. ЦСКА пролетта смачка Лудогорец на Армията, а шампионите го върнаха на Червените наскоро в сблъсъка за Суперкупата. Стойчо Младенов се закани да свали от върха разградчани след 10-годишно господство. Вземи си пакета Diema xtra и ще видиш дали ще успее, започвайки от този двубой.

Локомотив София – ЦСКА, 15 август (събота) от 18:45 часа по Diema Sport

Локо София най-сетне се завърна в елитния ешалон и дербито с ЦСКА си заслужава гледането. Не изпускай този традиционен сблъсък между Железничари и Армейци!

Програмата за 5-ия и 6-ия кръг още не е подредена по дни и часове, но не пропускай и още интересни мачове тогава. В 5-ия ще играят Ботев Пд – ПФК Левски и ЦСКА – Пирин, а в 6-ия Пирин – Лудогорец и Черно море – ЦСКА. Знаем, че сме ти привлекли вниманието.

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, АВГУСТ 2021

Борусия Мьонхенгладбах – Байерн Мюнхен, 13 август (петък) от 21:30 часа по Diema Sport 3

Един от големите традиционни сблъсъци в настъпващата с пълна сила в пакета Diema xtra Първа Бундеслига. Борусия на Адолф Хютер винаги се е борел като равен с равен с хегемона Байерн. Предстоящият двубой срещу баварците, водени от вундеркинда по пейките Юлиан Нагелсман, едва ли ще е изключение.

Волфсбург – РБ Лайпциг, 29 август (понеделник) от 18:30 часа по Diema Sport 3

Вълците на Бруно Лабадиа завършиха 4-ти миналия сезон и искат отново да са сред челниците. И как иначе предвид наличието на специални футболисти като Макс Арнолд, Макс Филип и Уаут Уегхорст. Лайпциг има дори повече именити играчи като Андре Силва, Олмо, Шобошлай, Забицер, Форсбери, Нкунку и новият Симакан. Затова и тимът на Джеси Марш ще иска да се пробва да подобри 2-рото си място от миналия сезон.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА АВГУСТ 2021

Два старта във Формула 1 може да гледаш през август по новия канал Диема Спорт 3. Затова не се колебай да си вземеш пакета Диема Екстра. Първото състезание в месечния календар е Гран При на Унгария на Хунгароринг (1 август). В края на месеца е другата надпревара – Гран При на Белгия на пистата Спа (29 август). Битката между Люис Хамилтън и Макс Верстапен стана още по-нажежена след сблъсъка им на Гран При на Великобритания. Така вече всеки старт е с още по-голямо значение.

ЗА ФИНАЛ

ЦСКА – Лудогорец, Ливърпул – Челси, още куп топ мачове от България, Англия, Германия и Франция плюс два старта във Формула 1. Всичко това е в програмата на каналите Диема Спорт август 2021 година. Горещ месец пред екрана, а не само навън, вече ти се е очертал.

Затова само заяви още сега пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо интересно с нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Функциите за паузиране и връщане на съдържанието ти гарантират това. Останалото е осигурено от Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3.