Какво да гледаш по Диема Спорт октомври 2021

Ливърпул – Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед – Ливърпул и ПФК Левски – Лудогорец са супермачовете в програмата на Диема Спорт октомври 2021 година. Има обаче още куп интересни двубои в Англия и България, а и по Диема Спорт 3 от Бундеслигата и Лига 1. Два старта от Формула 1 и началото на новия сезон в НБА са другите акценти от нашите октомврийски предложения по най-спортната телевизия на България.

Разгледай какво сме подбрали от програмата на Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 от пакета Диема Екстра. Знаеш вече, че NetSurf е най-верният ти телевизионен справочник със своя блог, за да не изпускаш нищо вълнуващо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА ОКТОМВРИ 2021

Манчестър Юнайтед – Евертън, 2 октомври (събота) от 14:30 часа по Diema Sport 2

За „червените дяволи“ втори пореден провал на „Олд Трафърд“ след този с Астън Вила е немислим. Рафаел Бенитес обаче направи Карамелите доста корав съперник, а и знае какво е да печелиш в Театъра на мечтите. Ако се завърнат след контузии Ришарлисон и Калвърт-Люин, „сините“ може дори да атакуват върха в Премиър Лийг този кръг.

Ливърпул – Манчестър Сити, 3 октомври (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Мачът на мачовете в лигата за последните четири години! Неслучайно преди него двата отбора влизат като 1-ви и 2-ри във временното класиране. Светила на пейката като Юрген Клоп и Джосеп Гуардиола винаги залагат на най-модерен агресивен и атакуващ футбол. Затова не пропускай гвоздея на програмата по Диема Спорт 2 и въобще Диема Екстра за октомври.

Лестър Сити – Манчестър Юнайтед, 16 октомври (събота) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Лестър тръгна доста неубедително този сезон, ала с победа над „червените дяволи“ може да рестартира. Манчестърци са убедителни гости със светкавични нападатели, така че изходът на мача ще се реши от точността на двете атаки. Атаки, които ще бъдат водени от Джейми Варди и Крищяну Роналду – славни ветерани с непресъхващ апетит за голове.

Манчестър Юнайтед – Ливърпул, 24 октомври (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Това е един от исторически най-големите сблъсъци в света и неслучайно често е най-гледаният по цялата планета. Тази пролет Клоп най-сетне постигна първа шампионатна победа в Театъра на мечтите. Сега обаче „червените дяволи“ имат в добавка Роналду, Джейдън Санчо и Рафаел Варан. Ливърпул се надява да разполага отново с Тиаго и Трент Александър-Арнолд. Гледай по Диема Спорт 2 този обещаващ несравнима интрига двубой.

Тотнъм Хотспър – Манчестър Юнайтед, 30 октомври (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Трудната програма на Юнайтед през октомври води до това за трети път да предложим техен мач. Този път момчетата на Уле Гюнар Сулшер гостуват в Северен Лондон на Тотнъм, който би съгражданите им от Сити. Мениджърът на Шпорите – Нуну Ешпириту Санту, има да решава доста ребуси, ако иска тимът му да се противопостави. Поръчай си пакет Диема Екстра за този и за всички останали суперинтересни английски мачове.

КУПА НА ЛИГАТА НА АНГЛИЯ – 1/8-ФИНАЛИ ПО ДИЕМА ЕКСТРА ОКТОМВРИ 2021

Пет от осемте мача в този кръг за Купата на лигата са между отбори от Премиър Лийг. Двата най-интригуващи от тях са Арсенал – Лийдс Юнайтед на 26 октомври, вторник, и Уест Хем Юнайтед – Манчестър Сити на 27 октомври, сряда, все от 21:45. Те със сигурност ще бъдат излъчени по каналите Диема Спорт, но и останалите сблъсъци си струват. Грабвай пакета Diema xtra и ще се радваш на интересна футболна вечер в средата на работната седмица.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ ОКТОМВРИ 2021

ПФК Левски – Лудогорец, 3 октомври (неделя) от 20:15 часа по Diema Sport

„Сините“ са само с 2 победи в първите 9 кръга, но при Станимир Стоилов отстъплението не е вариант. Затова и завърналият се на върха в класирането шампион Лудогорец едва ли си прави илюзии, че ще му е лесно на „Герена“. (Още повече че трудната визита идва след евромач.) Гледай интригуващия сблъсък по Диема Спорт, преди да е дошла международната пауза.

Локомотив София – ПФК Левски, 16-17 октомври по Diema Sport

Новакът Локо София набра скорост преди столичното дерби със „сините“. Старши треньорът на „железничарите“ със сигурност крие козове в ръкава си за своя двубой със Станимир Стоилов.

Берое – ЦСКА, 23-24 октомври по Diema Sport

Берое играе на приливи и отливи, но като домакин често създава проблеми на гонещия титлата ЦСКА. Любопитен детайл ще е, ако Стамен Белчев поеме „зелените“ и ги води срещу бившия си тим.

Ботев Пловдив – Лудогорец, 23-24 октомври по Diema Sport

„Канарчетата“ вървят така добре, че няма да е изненада, ако са близо до Лудогорец в класирането преди прекия двубой. Купи си пакета Diema xtra и ще разбереш дали ще е така.

ЦСКА – Локомотив Пловдив, 30-31 октомври по Diema Sport

ЦСКА често се измъчва срещу Локо, дори и на Армията, ала сега тимът на Стойчо Младенов не може да бърка. Амбициите да бъде свален от трона Лудогорец са видими, а „смърфовете“ този сезон са неубедителни. Все пак това са два качествени отбора и развръзката е непредвидима.

Черно море – ПФК Левски, 30-31 октомври по Diema Sport

Тези съперници често правят корави мачове, особено на „Тича“. Илиан Илиев и Станимир Стоилов бяха навремето добри приятели и съотборници. В този сблъсък обаче съперничеството непременно ще вземе връх.

ПЪРВА БУНДЕСЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ОКТОМВРИ 2021

Байер Леверкузен – Байерн Мюнхен, 17 октомври (неделя) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Леверкузен и Байерн е доста вероятно да се изправят едни срещу други като 1-ви и 2-ри в таблицата. Това традиционно бижу на Първа Бундеслига е определено сред причините да си поръчаш пакета Diema xtra през октомври.

ЛИГА 1 ПО ДИЕМА СПОРТ 3, ОКТОМВРИ 2021

Олимпик Марсилия – ПСЖ, 24 октомври (неделя) от 21:45 часа по Diema Sport 3

Хорхе Сампаоли може и да обожава сънародника си Лионел Меси, но като старши треньор на Марсилия това няма да му попречи да скочи за победа. Този сблъсък е един от вечно вълнуващите в Лига 1, а и имената на участниците днес го правят още по-любопитен. Пайе и Милик от едната страна и Неймар, Мбапе и Меси от другата обещават огромни емоции.

ПСЖ – Лил, 30-31 октомври по Diema Sport 3

Супертимът на Маурисио Покетино миналия сезон изтърва титлата именно заради Лил и сега иска реванш. Шампионите потеглиха неубедително, но не бива да бъдат подценявани в никой случай. Вземи си пакета Diema xtra и виж дали Меси ще направи разликата този път.

ФОРМУЛА 1 ДИЕМА ЕКСТРА ОКТОМВРИ 2021

Откъм Формула 1 Диема Екстра ще ти осигури гледката на два старта през октомври по Диема Спорт. Първото състезание в месечния календар е Гран При на Турция на „Истанбул Парк“ (10 октомври). Към края на месеца е втората надпревара – Гран При на САЩ на „Пистата на Америките“ в Остин, Тексас (24 октомври). Люис Хамилтън води само с две точки на Макс Верстапен и битката помежду им отново ще е свирепа до края.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ ОКТОМВРИ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Екстра за НБА. Избраните от нас мачове обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, затова очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Милуоки Бъкс – Бруклин Нетс, 20 октомври (сряда) от 2:30 часа по Diema Sport

Шампионът срещу големия фаворит за титлата – това е то, при това още на старта на сезона! Янис, Мидълтън и Холидей ще се мерят с Дюрант, Хардън, Ървинг и още куп супериграчи. Просто няма как да изпуснеш това зрелище, знаем го.

Маями Хийт – Милуоки Бъкс, 22 октомври (петък) от 3:00 часа по Diema Sport

С екипа на Горещите вече е Кайл Лоури, присъединявайки се към Джими Бътлър и Бам Адебайо. Така финалистът от 2020 г. пак афишира шампионски амбиции и ще иска да ги докаже срещу не кого да е. Насреща ще е именно първенецът Милуоки.

ЛА Лейкърс – Финикс Сънс, 23 октомври (събота) от 5:00 часа по Diema Sport

Ръсел Уестбрук дойде при ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис, за да опита да им върне изгубената титла. Ветеранът Кармело Антъни също е при Езерняците за още повече огнева мощ, все едно им е липсвала. Финикс изпусна Милуоки на финалите миналия сезон, но с Крис Пол, Девин Букър и Диандре Ейтън има шансове за поправителен.

Бруклин Нетс – Маями Хийт, 28 октомври (четвъртък) от 2:30 часа по Diema Sport

Вече говорихме за играчите на двата суперотбора, а ето че можеш да ги гледаш и в пряк двубой. Вземи си пакета Диема Екстра и няма да пропуснеш шоуто.

Чикаго Булс – Ню Йорк Никс, 29 октомври (петък) от 3:00 часа по Diema Sport

Биковете най-сетне имат състав за атака на плейофите и може би нещо повече. Към ЛаВин и младите таланти Патрик Уилямс и Коби Уайт бяха добавени Вучевич, ДеРоузан, Лонзо Бол и Карузо. Никс, водени от бившия треньор на Булс Том Фибъдоу, също са силни. Кемба Уокър, Еван Фурние и Дерек Роуз са заедно с млади лъвове като АрДжей Барет и Оби Топин.

Денвър Нъгетс – Далас Маверикс, 30 октомври (събота) от 5:00 часа по Diema Sport

Нъгетс си остават сред фаворитите на Запад дори в очакване на възстановяването на Джамал Мъри. Настоящият MVP в НБА Никола Йокич води Майкъл Портър-мл., Арън Гордън и сие повече от успешно на терена. Насреща е словенският вълшебник Лука Дончич, който за всеобщо съжаление все още няма адекватен антураж в състава.

ЗА ФИНАЛ

Ливърпул срещу Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, ПФК Левски срещу Лудогорец – това те чака през октомври. Разбира се, съпроводено с още куп супермачове от България, Англия, Германия и Франция. Да не забравяме и двете състезания във Формула 1 и старта на сезона в НБА. Тези плюс много други събития запълват богатата програма на каналите Диема Спорт октомври 2021 година.

Затова заяви пакета Diema xtra от NetSurf и не изпускай нищо интересно с нашата високотехнологична интерактивна телевизия. Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Диема Спорт 3 като нищо ще са трите канала, които да развърташ постоянно.