netsurf internet tv new

Net Surf Play на Mobile app и WEB portal

Защо променихме дизайна – фокус върху абонатите

Технологиите се развиват с бързи темпове и за да отговориш на очакванията на потребителите, трябва да бъдеш актуален. Ето защо вече 25 години ние от Net Surf се стремим да бъдем възможно най-близо до нашите клиенти, по един достъпен, но същевременно иновативен начин. И тук може би ще се зачудиш защо поправяме нещо, което вече работи и без това успешно? Няма да те държим под напрежение повече и ще ти споделим. 

Наред с модерния интуитивен дизайн, включващ в себе си по-елегантна и изчистена визия, компанията насочи усилията си към създаване на нови функционалности и улеснения, които да са полезни в ежедневната работа на нашите абонати. С обновения Net Surf Play удобството и забавлението са гарантирани по всяко време, където и да се намираш, сега вече и на всяко устройство. 

Как улеснява живота ни – за да не пропуснеш където и да си

За забавление или по работа, вече ще можеш да правиш онлайн всичко, без да се разсейваш с тревоги. Net Surf ти пази плътно гърба с повече от бърз оптичен интернет с най-новата GPON – технология, и то при денонощна връзка с нас.

Приложението комбинира удобство и иновативност, позволявайки да гледаш по всяко време нашата богата гама от канали на мобилния си телефон, таблет или лаптоп, навсякъде с теб, независимо къде се намираш. Докато приготвяш закуска за децата или пък вечер, просто за удоволствие да седнеш пред екрана и да си пуснеш любимото предаване, ние се грижим да останеш свързан, за да не изпускаш важните за теб неща.

netsurf tv internet

С какво е по добър – функции 

Освен нов дизайн, ние от Net Surf сме ти подготвили и още изненади. Новите, подобрени функции, гарантират по-високо качество на предлаганите услуги, същевременно комбинирани по достъпен за всички начин. Чрез приложението можеш да спестиш усилия, тъй като собственоръчно имаш възможност да провериш информация за използваната от теб услуга или да пуснеш заявката за повреда, а с помощта на допълнителен код, с които да регистрираш Fixy и на друго андроид устройство, можеш да правиш от там диагностика на услугата си.

Вече няма да трошиш време и нерви да чакаш други да се погрижат за теб. NetSurf ти предоставя възможност да се справиш и сам чрез новаторското си приложение. То превръща смартфона ти или друго андроид устройство в надеждно средство за диагностика на мрежови проблеми.

new netsurf internet tv hbo

Net Surf Fixy премахва много от отнемащите ненужно време стъпки в процеса на общуване с нашите екипи. Точната диагностика на твоя проблем е направена от мобилното ти устройство и данните се прехвърлят автоматично от приложението към оторизирания технически съпорт. Точното и бързо диагностициране на твоя мрежови проблем, плюс автоматизираното прехвърляне на данните към нашите екипи, са нищо без това да сме насреща денонощно. Постоянният ни съпорт е финалната гаранция за скоростно решение на всяка неизправност.

Това не всичко. Чрез допълнително генериран код от нашето приложение, имаш и възможността да се логнеш на друго устройство или да го предоставиш на свой приятел, който не е наш клиент, за да се наслаждаваш заедно с любимите си хора на изобилието от програми и цифрови преживявания. А нашият богат спектър от пакети ти позволява да се потопиш в океана от телевизионни предавания и да грабнеш безплатния код за регистрация в HBO MAX. Не сме пренебрегнали и нашите клиенти, извън страната, и затова имаме добри новини и за тях. Можеш да гледаш HBO MAX вече и в чужбина и да се забавляваш по всяко време на денонощието с предложенията, които ти предоставя програмата.

netsurf internet tv netsurf play

С интерактивна телевизия от Net Surf гледаш съдържание по вкуса на абсолютно всеки член на домакинството, дори и на домашния любимец, и твоето време е винаги правилното време. Ти си програмният директор и обединителят на дома си. Ако пък искаш да гледаш цифрова телевизия на различни платформи, имаш и услугата Multiscreen.

И на последно място, но не по важност – за разлика от повечето цифрови доставчици, сме се насочили към по-добра информираност на нашите потребители чрез блог, в който могат да разпускат, четейки любопитни статии или новините покрай любимите спортните първенства. 

 На какви устройства може да се ползва

Безжичните технологии са вече част от повечето домакинства. Чрез иновативната за страната идея на Net Surf да комбинираме диагностика и гледане на телевизия в едно приложение, можеш безпроблемно да управляваш своя профил и да гледаш по всяко време на ежедневието част от нашата богата гама от канали не само на телевизора, но и на своя телефон, таблет или лаптоп, а заплитането на кабели и тяхното съхранение е вече мираж.  

Как да го инсталираш 

Мобилното приложение Net Surf Play може да се свали както от Google Play за андроид устройства, така и от App Store-a за iOS устройства. Може да свалиш приложението, като навигираш към страницата на Net Surf Play и следваш съответния за твоята операционна система линк. След това приложението се сваля и инсталира както всяко друго приложение на твоето мобилно устройство. А ако не откриваш приложението в съответния marketplace, се увери, че си настроил твоя Google Play или App Store на държавата България.

Един акаунт има право да ползва мобилното приложение посредством потребителско име и парола на едно мобилно устройство и посредством код за достъп на второ и трето. 

Над 25 години свързани 

Според нас, за да се развива една компания, първо трябва да се погрижи да удовлетвори потребностите на своите клиенти. Желанието да постигнем и от своя страна да дадем най-добрата, най-коректната и най-личната услуга ни дава сили да устояваме на натиска на пазара и да не предаваме нито себе си, нито своите клиенти. Като една от водещите компании доставчици в страната, ние от Net Surf искаме най-доброто за теб и твоето семейство, затова се стремим вече повече от 25 години да предоставяме високотехнологични оптичен интернет и интерактивна телевизия. Пословичният професионализъм, качество и надеждност, които нашата фирма осигурява на своите потребители, са оставили своя ярък отпечатък. Също така те са в основата на нашата мотивация да продължаваме да катерим нови върхове.