Какво е свободата с Нетсърф ?

Добре дошли в света на свободата с NetSurf! Вярваме, че вие – нашите клиенти и приятели заслужавате нещо повече от обикновената услуга за интернет и телевизия. Затова създадохме програмата “Свобода” – едно изживяване, което ще ви направи по-смели, по-пълни с енергия и толкова свободни, колкото див южен вятър.

Свободата на нашите клиенти (приятели) е на първо място за нас

Свободата не трябва да бъде заложник на таксите. В NetSurf залагаме на това мото  и правим всичко възможно да запазим тази свобода в най-висока степен. Искате интернет и телевизия? Имате ги! Отивате на море и не ви трябват този месец? Готово! Съществото на тази наша мисия е да ви осигурим този дар, без да бъдете обременявани от ненужни ограничения и несправедливи разходи.

Но какво точно ви прави толкова свободни? За начало, не трябва да се тревожите за надутите такси или изненадващи смс-и. Вместо това, можете да си пиете бирата на плажа с увереност, знаейки, че вашата свобода е запазена. Целта ни е да ви осигурим най-добрите възможности и пълен контрол върху вашия онлайн опит.

Но свободата не е само електронна. Ние искаме да предложим такава, която не е подчинена на времето или обстоятелствата. Няма начин поне веднъж да не ви е спирал токът, когато си гледате филм и сте на най-вълнуващата част. Аварии, бури – случва се. С NetSurf има ли прекъсвания в електрозахранването, не се притеснявайте! Нашето тип-ток устройство ще ви осигури достъп до интернет, дори и в най-мрачните моменти, за да можете спокойно да си догледате филма, новините или последния епизод на сериала, който цял ден чакате. Вашата свобода не трябва да бъде обезкуражена от токови смущения.

И когато става дума за интернет и телевизия, ние вярваме в свободата на избора. С нашата GPON технология, предоставяме безупречно високоскоростен интернет и разнообразие от телевизионни канали, които са на ваше разположение по всяко време. Забравете за ограниченията на деня или нощта, с тази свобода няма компромиси.

Можем цял ден да изреждаме плюсовете, които можете да извлечете, но това ще го оставим за малко по-късно. Нека първо да ви въведем и в същината.

Нашата програма “Свобода”

Представяме ви програмата “Свобода” – най-новата услуга, която ви дава пълен контрол върху тарифите и пакетите, които избирате за вашия договор с NetSurf. С програмата имате възможност да преминавате от един тарифен план към друг безпроблемно, само с едно обаждане на нашия оператор или като посетите най-близкия ни офис. Не е от значение дали искате да се възползвате от по-нисък или по-висок пакет, ние ще ви го осигурим, без да ви налагаме неустойки. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и ние ще се погрижим за останалото.

Още повече, с програмата “Свобода” вие имате право да променяте своя пакет до четири пъти за срока на договора, като се гарантира, че това няма да повлияе на първоначалния срок на споразумението. Имате възможност да се преместите към различни тарифни планове и пакети, които са в ценовия диапазон, определен от нас. Това ви дава гъвкавостта да приспособявате услугите си според вашия текущ бюджет и нужди.

Важно е да отбележим, че когато изберете два пакета в програмата “Свобода”, цените и параметрите за тези пакети са гарантирани за целия срок на договора, който можете да изберете между 12 или 24 месеца. Дори ако цената на един от избраните пакети се увеличи по време на договора, вие все още ще имате право да запазите по-ниската при промяна към някой от предварително избраните тарифни планове. Това означава, че няма да се сблъскате със скокове в цените, което ви дава спокойствие и сигурност във времето, както и увереност в самите нас.

Не забравяйте, че в случай на промяна към тарифен план в ценовия диапазон, различен от двата избрани пакета, имате възможността да се възползвате от текущите ценови предложения, включително и промоционални оферти, ако те са актуални за конкретния пакет. С всеки променен тарифен план се сключва допълнително споразумение, в което се променят само параметрите и цените на тарифния пакет, без да се засягат другите условия на договора.

С програмата “Свобода” ние сме тук, за да ви предоставим максимална гъвкавост и контрол върху вашия договор с NetSurf. Вие заслужавате да избирате и променяте услугите си, без да се притеснявате от неудобства и допълнителни разходи. Вземете контрола в свои ръце и се наслаждавайте на най-добрите тарифи и пакети, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Какви са ползите за теб от нашата програма “Свобода”?

Сега вече можем да продължим и с ползите. Знаем, в днешно време интернетът и телевизията играят важна роля в нашия живот. Те ни предоставят информация, забавление и връзка с целия свят. Осигуряват ни възможност да работим (или поне да симулираме пред шефа, че го правим) от вкъщи. В тази дигитална ера, ние в NetSurf сме решили да направим нещо различно и да ви представим програмата “Свобода”, която не само е новата революция в света на интернет и телевизията, но и изключително достъпна за обикновения човек, като мен и теб.

Най-вероятно сте уморени от обвързването с досадните договори, които са навсякъде и за всичко. Е, в програмата “Свобода” ви даваме силата да се освободите. Точно така, получавате гъвкавостта да предприемете до четири прекъсвания(паузи по договор) в рамките на 24 месеца и две в рамките на 12 месеца от договора си. Ние разбираме, че животът може да бъде непредсказуем и понякога имате нужда от почивка. Така че давайте, взимайте тези почивки без никакви притеснения!

А сега да поговорим за ужасяващите увеличения на таксите. Обещаваме, че няма да получавате изненадващи съобщения от нас, в които да съобщаваме за неимоверно високи сметки. NetSurf  вярва в честната игра и няма да увеличи таксите ви едностранно. Никакви подли SMS-и или други хитрости. Ние ви подкрепяме.

Още едно предимство на програмата “Свобода” е добре познатия ви GPON – оптичната свързаност, която не зависи от климатичните условия и електрозахранването. Това означава, че независимо от времето, вие ще имате непрекъсната и надеждна връзка с интернет и телевизия. Не е важно дали вали дъжд или свети слънце, вие можете да се наслаждавате на вашите любими програми и съдържание по всяко време.

Знаем, че техническите неизправности могат да бъдат разочароващи, особено когато сте в разгара на епична онлайн битка или гледате любимото си шоу. Не се страхувайте, защото нашата денонощна техническа служба е тук, за да спаси положението.  Екипът ни от експерти е само на едно обаждане разстояние, готов да ви помогне, защото вярваме в осигуряването на първокласна поддръжка, дори по време на късните нощни гейминг сесии или филмови маратони.

Освен това, с програмата “Свобода” вие получавате свободен достъп до Netsurf Play – нашето мобилно приложение и портал, където можете да се насладите на най-гледаните канали от вашия тарифен план, и това без допълнителни такси. Това означава, че можете да разглеждате и избирате сред богатия каталог от програми и филми, без да се тревожите за портфейла си.

Програмата “Свобода” е налична за всички наши клиенти, които сключват нови договори или преподписват съществуващи услуги. Ако сте сключили договор след 1 юли 2023 година, вие автоматично може да се възползвате, като се свържете с нас по телефона или посетите най-близкия ни офис.

Ние правим всичко, за да си свободен/на

Приетата от нас философия се фокусира върху цялостния NetSurf, в който свободата ви е от съществено значение. Искаме всеки наш приятел да се чувства свободен да създава и изразява себе си в онлайн пространството без ненужни ограничения.

За нас, вие сте винаги на първо място. Разбираме колко важно е да се чувствате комфортно при използването на нашите услуги. Това включва и предоставянето на безпроблемен достъп до интернет, бързи скорости на връзката и безгрижна потребителска поддръжка.

Вярваме, че свободата в онлайн пространството е нещо, което трябва да се пази и насърчава. Затова работим усилено, за да ви осигурим това, от което се нуждаете. Желаем да бъдете свободни да изследвате, да споделяте и да се наслаждавате на преживяванията си, без да имате никакви пречки на пътя си.

Ние сме тук, за да ви помогнем да се чувствате добре и ще продължим да работим упорито, за да ви гарантираме това. Отворете нови хоризонти и се наслаждавайте на безграничните възможности, които ви очакват с програмата “Свобода”!