Какво да гледаш по Diema Sport през октомври 2022

Усещането да гледаш футболен мач е нещо, което няма как да се обясни с прости думи. Да го гледаш на живо…това определено е сбъдната мечта за всички футболни запалянковци. Не можем да ти обещаем да те пренесем на стадиона, но можеш да разчиташ, благодарение на цифровата интерактивна телевизия на Net Surf и предложенията от програмата на Diema Sport, Diema Sport 2 и Diema Sport 3, че ексклузивните кадри ще бъдат плътно до теб и през месец октомври.

Българската Efbet Лига навлиза в един изключително интригуващ период, поради факта, че предстоящият месец се очертава като един от най-интересните кръгове. В следващите 30 дни ще се изиграят редица срещи от есенния дял на шампионата преди паузата за Световното първенство по футбол, а ситуацията в класирането дава гаранция за страхотни двубои по българските терени. 

Първа лига по Diema Sport 

Левски – Ботев Пловдив ( 8 октомври ) от 20:00 часа по Diema Sport

В събота вечер, 8-и октомври, ще бъде горещо на стадион „Георги Аспарухов“, където Левски посреща Ботев Пловдив в една от най-интересните битки за кръга. Сините ще преследват задължителна победа, за да внесат допълнително напрежение в лагерите на Лудогорец и ЦСКА. Канарчетата обаче се намират във възход след лошия старт на шампионата и са готови да объркат сметките на Станимир Стоилов и компания, разгръщайки пълния потенциал на своята селекция. Срещата е в събота, 8-и октомври, от 20:00 часа, само по Diema Sport.

Лудогорец – ЦСКА ( 10 октомври ) от 20:00 часа по Diema Sport

Diema Sport ни предлага ексклузивни кадри и от „Черешката на тортата“ в кръга на дербито, а именно срещата между шампиона и претендента в последните няколко години – Лудогорец срещу ЦСКА. С този лют дуел се затваря и драматичния кръг. Шампионите посрещат един от основните си конкуренти за първото място през този сезон в понеделник, 10-и октомври, от 20:00 часа. Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще ръководи най-интересния мач от предстоящия 13-и кръг между двата тима. Битката е класна, съдията – безкомпромисен.  Затова се подгответе за едни от най-вълнуващите 90 минути в Първа лига през месец октомври.

Левски – Славия ( 12 октомври ) от 17:15 часа по Diema Sport

Славия спечели 4-и от последните си 11 мача в първенството. Сега настъпи време на терена да премерят сили срещу Левски – тима с най-добро попадение в Първа лига, с пропуски да се разпишат само в два мача до момента. Дали отборът на Георги Дерменджиев ще запази вратата си без гол и в тази среща, или Славия ще сложи краят на положителната тенденция? Разберете на 12-и октомври от 17:15 часа, по Diema Sport.

Английска лига по Diema Sport 2 

Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед ( 2 октомври ) от 16:00 часа по Diema Sport 2

След дербито на Северен Лондон, на 2-и октомври предстои това на град Манчестър между Сити и Юнайтед. Домакините влизат в двубоя от втората позиция, докато гостите се надигнаха след слабото начало и вече с 4-и поредни победи се доближиха до най-добрите. Въпреки това, Сити остават огромен фаворит за крайния успех. Клубът е най-резултатният тим дотук в Английската Висша Лига, като на сметката си има вече над 20 гола, а в същото време е инкасирал само шест. Независимо срещу кого играят, Гражданите са по-атакуващият отбор, който владее топката в много голяма част от времето. Очаквайте сблъсъка на Червените дяволи срещу Небесно сините, само в ефира на Diema Sport 2 от 16:00 часа.

Арсенал – Ливърпул ( 9 октомври ) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Червените заемат едва 9-то място в класирането с 10 точки, но спечелиха само два пъти в първите си седем срещи в Премиър лийг. Слабият старт ги отдалечи сериозно от челото, а през октомври те ще трябва да се изправят и срещу демонстриращите далеч по-добра форма Арсенал и Манчестър Сити.

На 1-и октомври Арсенал ще се опита да надиграе отбора на Тотнъм и заслужено да се поздрави с нова доза точки в лондонското дерби. Артилеристите продължават да водят в подреждането на Висша Лига със солиден актив от точки и с една повече от шампиона Манчестър Сити. По всичко личи, че статистиката до момента клони към на Артилеристите. Дали ще завърши и тази битка в полза на фаворитите? Разберете отговора на въпроса, като гледате вълнуващата футболна среща на 9-и октомври от 18:30 часа, само в ефира на Diema Sport 2.

Ливърпул – Манчестър Сити ( 16 октомври ) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Към средата на месеца Ливърпул отново ще излезе на терена и ще премери сили срещу Манчестър Сити. Феновете на тима смятат, че все още може да изпревари Небесно сините в надпреварата за титлата във Висшата лига, въпреки трудния и разочароващ старт на сезона. Ман Сити от своя страна демонстрират за пореден път ясните си принципи на игра, с които определено ще затруднят своите съперници. На този етап първото място се изплъзва от техните ръце, но за щастие на тима, има все още възможност за обрат. На 16-и октомври отново ще можем да се радваме на головите изпълнения и от двата отбора, а вие не пропускайте да гледате битката от 18:30 часа, по Diema Sport 2.

Челси – Манчестър Юнайтед по Diema Sport 2

Челси приема Манчестър Юнайтед в среща от програмата на Висша Лига – оспорвано събитие, което ще бъде проследено с голям интерес от всички фенове на тема Футбол. Много от мачовете между Челси и Манчестър Юнайтед завършиха с равенство, включително и три от последните четири мачове помежду им. Освен това и двата отбора не са в добра форма, като Челси има две загуби в последните си пет игри от Висшата лига, а Манчестър Юнайтед имат само една победа от последните си пет мача в лигата. Гледайте двубоя в ефира на Diema Sport, защото въпреки че двата отбора не са в разцвета на силите си, несъмнено ще ни предложат интересен сблъсък, който си заслужава да бъде гледан.

Германска Бундеслига по Diema Sport 3

Борусия Дортмунд – Байерн Мюнхен ( 8 октомври ) от 19:30 часа по Diema Sport 3

На 8-и октомври Байерн Мюнхен гостува на Борусия Дортмунд в голямото дерби на Германия от 9-я кръг на Бундеслигата. Баварците са на трето място в таблицата с актив от 15 точки, колкото имат Жълто-черните, които са на четвърта позиция, заради по-лошата си голова разлика. Байерн навъртя четири поредни мача без победа, но през миналата седмица се върна към успехите с 4:0 над Байер Леверкузен. Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел заяви, че очаква от отбора по-добро представяне в дербито срещу Байерн Мюнхен в 9-я на Бундеслига. Двата тима са с равен брой точки – по 15 на трето и четвърто място във временното класиране на две от лидерите Унион Берлин и Фрайбург, които имат по 17 в актива си. Несъмнени предстои грандиозна среща, на която може да се наслаждавате на 8-и октомври, от 19:30, пряко по Diema Sport 3. 

Байерн Мюнхен – Фрайбург ( 16 октомври ) от 20:30 часа по Diema Sport 3

Фрайбург е единственият германски клуб, който е с пълен точков актив в европейските клубни турнири, ако изключим Байерн Мюнхен, които също стартираха с три победи, но в Шампионска лига. Спокойно можем да кажем, че в този случай позициите на двата отбора са изравнени. Отборът от Шварцвалд е приятната изненада на сезона, но дали ще продължи в същия дух? Остава да разберем от на 16-и октомври от 20:30 часа.

Унион Берлин- Гладбах (30 октомври ) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Водачът в класирането в Бундеслигата Унион се изправя срещу Гладбах в последния ден за месец октомври. По всичко личи, че Железните имат далеч по-голяма класа на игрището и имат на какво да научат Жребците. Двата тима ще решат развоя на лигата за месеца на стадиона, а ние ще видим дали най-накрая Унион ще си намери майстора. Засега Гладбах стои ниско в класациите, но това не означава, че няма да събере сили и да поднесе изненади на футболните фенове. За пореден път Diema Sport показва, че можем да разчитаме на кадри от игрището на 30-и октомври в 16:30 часа, по Diema Sport 3.

 Лига 1 на Франция по Diema Sport

Пари Сен Жермен – Марсилия ( 16 октомври ) от 21:45 часа по Diema Sport 2

Олимпик Марсилия постигна безпроблемен успех над Анже с 3:0 като гост в мач от деветия кръг на Лига 1, с което събра 23 точки, с 1 повече от втория Пари Сен Жермен, два кръга преди дербито помежду им. В средата на месеца очакваме Парижаните и Олимпийците да премерят сили в титаничен сблъсък. В 10-я кръг на лигата ще разберем дали триото на ПСЖ, в лицето на Неймар, Меси и Мбапе, ще се възкачи на челната позиция, или Марсилия ще измъкнат победата от фаворитите за сезона. Мача може да наблюдавате на 16-и октомври от 21:45 часа, пряко в ефира на  Diema Sport 2.

 Формула 1 по Diema Sport

Състезание за голямата награда на Япония ( 9 октомври ) от 08:00 часа по Diema Sport 3

Пилотът Макс Верстапен може да стане за втори пореден път световен шампион във Формула 1 на Гран при на Япония. Той обяви, че ще направи всичко възможно, за да си гарантира титлата предсрочно, а това ще стане факт, ако нидерландецът спечели поне 8 точки или повече от Шарл Льоклер и 6 повече от съотборника си Серхио Перес в неделното състезание. Стартът за Голямата награда на Япония е в събота, 9-и октомври от 8:00 часа, като надпреварата можете да гледате на живо по Diema Sport 3.

Състезание за голямата награда на Мексико ( 30 октомври ) от 22:00 часа по Diema Sport

След вълнуващия старт на месеца в битка за наградата на Сингапур, изпълнен с високи скорости и много адреналин, със смесени чувства трябва да обявим, че Формула 1 влиза в последните си 4-и старта за тази календарна година. Месеца приключваме с обиколки на пистата „Ерманос Родригес“, Мексико. През изминалата година пилотът на Ред Бул и лидер в световния шампионат Макс Верстапен спечели по безапелационен начин състезанието за Гран при на Мексико. Надпреварата от 18-ия кръг във Формула 1 на пистата в Мексико Сити предложи много емоции, но не в битката за първото, а за второто място, за което до последния завой се бореха настоящия световен шампион Люис Хамилтън с Мерцедес и втория пилот на Ред Бул Серхио Перес. Дали и този път ще имаме обрати, ще разберем на 30-и октомври от 22:00 часа, по Diema Sport.

ЗА ФИНАЛ 

Развоят на събитията в света на футбола става все по-заплетен и интригуващ. Унион Берлин се възкачи на челната позиция и е решен на всяка цена да задържи класацията в негова полза. От другата страна на монетата, нашенските клубове продължават да напредват в българското първенство и да поднасят вълнуващи емоции на феновете на народния футбол. Месец октомври несъмнено е безпощаден и отново ни поднася голяма доза Бундеслига, Лига 1 на Франция и Английска Висша лига, а за любителите на бързите скорости, Формула 1 винаги държи адреналина повишен.  

Net Surf ти предоставя възможността да проследиш пътя към успеха на отборите и техните кулминационни моменти, завръзките и обратите на пистите, и на терена. Какво чакаш? Вземи пакета на Diema Xtra и не изпускай нищо, благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия, с която няма да да искаш да отлепиш очи от екрана.