Какво да гледаш по Диема Спорт март 2021

Формула 1 се завръща по Диема Спорт март 2021 година. Чакат те по традиция и купища топ мачове от Премиър Лийг, родната Първа лига, Купата на Англия и НБА. Въобще, определено няма да скучаеш с програмата на най-спортната телевизия на България. Само ще ти споменем футболни сблъсъци като Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед, Ливърпул – Челси и Арсенал – Тотнъм. ЦСКА – Локомотив Пловдив също не е за изпускане, както и Берое – Лудогорец. Едва ли ще намериш ден, в който да си оставен без голям спортен празник за душата и окото.

Така че виж кои акценти извеждаме от програмата на Диема Спорт и Диема Спорт 2 в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. Знаеш вече: ние сме верният ти телевизионен справочник с нашия блог. С него неизменно ти предлагаме месечен пътеводител в океана от спортни събития, за да не изпускаш нищо важно.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА МАРТ 2021

Ливърпул – Челси, 4 март (четвъртък) от 22:15 часа по Diema Sport 2

Шампионът Ливърпул е изправен пред реалната заплаха идния сезон въобще да не участва в Шампионската лига. Челси е основният претендент към момента за заветното 4-то място в лигата и с победа ще дръпне пред „червените“. Лондончани се подобриха след идването на Томас Тухел. Юрген Клоп обаче ще иска да покаже на своя наследник в Майнц 05 и Борусия Дортмунд кой е шефът. Колкото и осакатен да е съставът на мърсисайдци този сезон в Премиър Лийг.

Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед, 7 март (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Манчестър Сити гони победа, с която да отреже амбициите на градския си съперник да го догони в надпреварата за титлата. „Червените дяволи“ отбелязват спад в резултатите си и изостанаха доста от върха, като атаката не работи както преди. Бруну Фернандеш, Рашфорд, Грийнууд и Марсиал обаче са способни да накажат всяка грешка на „гражданите“. Манчестърското дерби е безспорен гвоздей на програмата на Диема Спорт 2 за март.

Челси – Евертън, 8 март (понеделник) от 20:00 часа по Diema Sport 2

За Челси това е втори пореден двубой с отбор от Ливърпул, и пак срещу съперник с амбиции за Топ 4. Мениджърът на „карамелите“ Карло Анчелоти навремето води лондончани и със сигурност ще има козове в ръкава си да ги нарани. Ришарлисон, Хамес Родригес и Доминик Калвърт-Люин могат да помогнат на италианската легенда да го стори.

Арсенал – Тотнъм, 14 март (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Един от хитовете в програмата на Диема Екстра за март и дори само заради дербито на Северен Лондон си струва да си платиш пакета. Арсенал изглежда в подем в последно време, докато Тотнъм се луташе до убедителната победа над Бърнли. Младият Микел Артета и митичният Жозе Моуриню ще са архитектите на мечтите на всички фенове в тази част на столицата в неделната вечер.

Манчестър Юнайтед – Уест Хем, 14 март (неделя) от 21:15 часа по Diema Sport 2

Манчестър Юнайтед има за конкурент за мястото си в Топ 4 отбора на бившия си мениджър Дейвид Мойс – Уест Хем. Дали е изненадващо или не, ти прецени. Чуковете обаче изглеждат трудни за надвиване дори и от най-силните този сезон. Тимът на Уле Гюнар Сулшер трудно ще допусне изненада насред Театъра на мечтите и все пак очаквай всичко. По Диема Спорт 2 през март трудно ще видиш по-биткаджийски мач от този.

Уест Хем – Арсенал, 21 март (неделя) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Пак намесваме Чуковете, и пак с пълно право. Лондонското дерби изненадващо най-вероятно ще започне с тях над Арсенал в класирането. Артета и Артилеристите обаче едва ли ще искат да завършат сезона в същото положение, така че яростно ще гонят победата.

Астън Вила – Тотнъм, 22 март (неделя) от 21:30 часа по Diema Sport 2

Астън Вила и Тотнъм поне на този етап изостават от бленувания Топ 4. Когато обаче дойде прекият им сблъсък, ще се надяват да са по-близо до Обетованата земя. Джак Грийлиш и съотборниците му играят отличен футбол, а Шпорите са пълни със супер индивидуалности. Ако си вземеш пакета Диема Екстра, този двубой ще те вдъхнови с красиви отигравания.

КУПА НА АНГЛИЯ, 1/4-ФИНАЛИ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ПРЕЗ МАРТ 2021

Евертън – Манчестър Сити, 20 март (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Евертън наскоро падна от Манчестър Сити за първенството, ала в единичен сблъсък за купата вярва в шансовете си. Ливърпулският тим и Карло Анчелоти със сигурност са приготвили доста капани за Гражданите. Джосеп Гуардиола обаче също не е вчерашен на пейката и успехите му за различните купи в страната го доказват.

Лестър – Манчестър Юнайтед, 21 март (неделя) от 19:00 часа по Diema Sport 2

Лестър се препълни с контузии, но остава корав съперник с Джейми Варди като лидер напред. Манчестър Юнайтед на практика изгуби шансове за титлата, затова ще скочи здраво за купата. Това предразполага към голям сблъсък, тъй че си поръчай Diema xtra и не го изпускай!

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ МАРТ 2021

ЦСКА – Локомотив Пловдив, 6 март (събота) от 17:30 часа по Diema Sport

ЦСКА може набързо да се прости с реалистични шансове за титлата, ако не надвие коравия Локо Пловдив на Армията. Просто, след хвърлянето на бялата кърпа в сблъсъка с Лудогорец, момчетата на Бруно Акрапович повече нямат право на грешка. „Бяло-черните“ обаче също още не са се отказали да опитат да настигнат шампионите.

Берое – Лудогорец, 7 март (неделя) от 14:30 часа по Diema Sport

Лудогорец ще иска да не направи безсмислена победата си над ЦСКА предния кръг, като се препъне в гостуването срещу Берое. Проблемите на Орлите са в защита, а старозагорци знаят как да ги използват. Вземи пакета Diema xtra и ще видиш дали ще успеят.

ПФК Левски – Ботев Пловдив, 7 март (неделя) от 17:00 часа по Diema Sport

Странно е да се напише, но ПФК Левски и Ботев Пловдив са замесени в борбата за оставане в елитната дивизия. Затова и победата е особено важна за двата исторически клуба, особено за Канарчетата, които са по-застрашени към момента.

ПФК Левски – Славия, 20-21 март с необявена дата и час по Diema Sport

Най-старото столично дерби вероятно ще представи двата отбора в битка за оставане в Първа лига. „Сините“ ще се надяват обаче дотогава да са дръпнали над опасната зона.

Берое – ЦСКА, 20-21 март с необявена дата и час по Diema Sport

Берое посреща и втория голям претендент за титлата – ЦСКА – само две седмици след домакинството срещу Лудогорец. „Зелените“ гонят класиране за евротурнирите, тъй че всяка точка им е ценна. При Армейците е същото, ясно е защо…

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ МАРТ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Спорт и влизащите там мачове от НБА. Избраните от нас обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, така че очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Лос Анджелис Лейкърс – Финикс Сънс, 3 март (сряда) от 5:00 часа по Diema Sport

Шампионите се изправят срещу напиращите Слънца, бележещи голям напредък. И как иначе, след като там славният ветеран Крис Пол вещо напътства младоци като Девин Букър и Диандре Ейтън. Джей Краудър и Микал Бриджис също са безценна помощ за триото. Двата отбора ще имат нов интересен сблъсък и на 22 март, който вероятно ще бъде излъчен по Диема Спорт.

Филаделфия 76-ърс – Юта Джаз, 4 март (четвъртък) от 2:00 часа по Diema Sport

Много е вероятно двата отбора да се срещнат като лидери в двете конференции. Това предразполага към огромен сблъсък. Също и наличието на феномена Джоел Ембийд, който ще се изправи пряко срещу Рюди Гобер. Донован Мичел и Бен Симънс ще са в поддържащи роли.

Филаделфия 76-ърс – Милуоки Бъкс, 18 март (четвъртък) от 1:00 часа по Diema Sport

Сиксърс се изправят срещу друг претендент за №1 на Изток – Милуоки Бъкс на Янис. Срещу него ще е чудовищният през този сезон Ембийд, тъй че двубоят ще е гарантирано величествен.

Юта Джаз – Бруклин Нетс, 25 март (четвъртък) от 4:00 часа по Diema Sport

Джаз играе великолепен колективен баскетбол, а насреща ще са изумителни индивидуалности: Кевин Дюрант, Кайри Ървинг и Джеймс Хардън. Това само по себе си си струва като интрига, за да си поръчаш пакета Diema xtra.

ЛА Лейкърс – Филаделфия 76-ърс, 26 март (петък) от 4:00 часа по Diema Sport

ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис ще трябва да дадат 100% от себе си, за да спрат парния локомотив Джоел Ембийд. За да гледаш тези два фантастични отбора – претенденти за шампионските пръстени – си заслужава да будуваш.

ЛА Клипърс – Филаделфия 76-ърс, 28 март (неделя) от 5:00 часа по Diema Sport

Сиксърс ще имат и още един скорошен грандиозен сблъсък със супертим от Лос Анджелис. Този път е ред на Клипърс на Кауай Ленард и Пол Джордж. И пак ще се виси посред нощ…

ЛА Клипърс – Милуоки Бъкс, 30 март (вторник) от 5:00 часа по Diema Sport

Кауай срещу Янис. Пол Джордж срещу Крис Мидълтън. Патрик Бевърли срещу Джру Холидей. Серж Ибака срещу Брук Лопес. Нужно ли ти е още убеждаване?!

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА ЕКСТРА МАРТ 2021

Люис Хамилтън подписа договор с Мерседес и за тази състезателна година и ще се цели в осма световна титла. Ако искаш да проследиш пътя му към нея в новия сезон на Формула 1, вземи си пакета Диема Екстра. Всичко започва с Гран при на Бахрейн (26-28 март) заради отлагането на първия старт по програма – Гран при на Австралия (21 март). То остава за ноември заради задължителната двуседмична карантина, която се налага на влизащите в страната.

ЗА ФИНАЛ

Толкова много супер спорт, колкото в програмата на Диема Спорт март 2021 година, сигурно отдавна не ти се е стоварвал. За нас е чест и удоволствие, че ти правим графика за месеца пред екрана. Остава ти само да заявиш още сега пакета Diema xtra от NetSurf и ще си запълниш чудесно времето с телевизия. И спортен екшън, разбира се. Дербитата на Манчестър и Северен Лондон, още куп интригуващи мачове от Премиър Лийг, Първа лига, Купата на Англия и НБА. Стартът на сезона във Формула 1 също е тук.

Няма как иначе. Ако топлото време не те въодушеви, предложенията на Диема Спорт и Диема Спорт 2 със сигурност ще го сторят.