Как да бъдеш добър приятел и да печелиш с Netsurf? 

Настъпва така дългоочакваното лято, а с него идва времето на томболите в NetSurf. Все пак…кой не обича награди, нали така? Всеки знае, че услугите и продуктите, които са ни препоръчани от близки и приятели, са най-добрите и надеждните и към тях подхождаме с много повече доверие. Вдъхновени от това, сме ви подготвили изненада, на която не може да устоите! 

“Доведи приятел” при нас и печелете заедно

Както казахме по-рано, всеки от нас търси надеждни и качествени услуги, които са тествани и проверени от близки и приятели, това е най-важният критерий за качество, на който можем да се доверим. Затова, както се казва  – “Не питай старило, а питай патило”. Точно по тази причина NetSurf създаде програмата “Доведи приятел”. Тя не само ви позволява да спестите, но и да печелите заедно с нас.

Питате се как работи програмата? Сега ще ви обясним. Ако вече сте клиент на NetSurf и сте доволни от нашите услуги, препоръчайте ни на вашия приятел, съсед, колега или любим човек. За всяка успешна препоръка, което означава вашето препоръчано лице да сключи нов договор с NetSurf, вие и приятелят (съседа, колегата, баджанака, гаджето 🙂 и т.н.) ви ще се възползвате от еднократна отстъпка от месечната такса в размер на 30.00 лева. Това е нашият начин да ви благодарим за доверието и подкрепата.

От 01.06.2023 г. програмата “Доведи приятел” не само ти дава възможност да спестиш пари, но и получаваш шанс да участваш в месечни томболи. Всички клиенти, които доведат приятел, ще участват в регулярни томболи с топ награди като 43-инчов 4K Android. За да бъде програмата още по-интригуваща, от 03.07.2023 г., NetSurf към нея ще добави и годишна класация, която ще даде възможност на най-активните от вас клиенти, да спечелят една от трите награди:
  – 1-во място 450лв.
  – 2-ро място 250лв.
  – 3-то място 150лв.

Да, точно така, освен отстъпките от 30лв, които даваме на довеждащия и доведения, в “Доведи приятел епизод НАШЕСТВИЕ” наградихме  с томбола и годишна награда.

Ние вярваме в услугите, които предлагаме и затова НЕ залагаме на скъпа ТВ реклама, а на ТЕБ, нашият клиент. Със своята препоръка, вие ставате част от нашата общност, където всички печелят. “Доведи приятел” при NetSurf е начин да се възползвате от нашите услуги, да спестите и да споделите преживяванията си с хората, на които се доверявате. 

Ние ценим приятелството ни и избираме да растем заедно с теб

NetSurf е компания, която наистина цени своите клиенти и приятелството, което ги обединява. Ние сме истински екип от добре настроени хора, които се грижат за теб и твоите нужди. Вместо да харчим пари за скъпи реклами, предпочитаме да инвестираме в най-доброто обслужване за нашите клиенти. Затова сме насочили усилията си в създаването на общност, в която приятелството и взаимопомощта са по-важни от всичко. И в случай, че ти се наложи да имаш въпроси или нужда от помощ, нашият екип е тук, за да те подкрепи, с каквото е необходимо. Така че, докато ни помагаш да растем и да се развиваме, ние ще продължим да разширяваме нашето общество, докато ти и твоите близки се наслаждавате на предимствата и наградите, които идват с това.

С програмата “Доведи приятел” ние откриваме нов начин за растеж, който е взаимно изгоден за вас и вашите близки. А какво по-добро от това да се радвате на специални отстъпки и награди, като същевременно помагате на своя приятел да се възползва от най-добрите интернет услуги? 

 Защо имаме над 23 000 доволни приятели (клиенти)

 

NetSurf се гордее с над 23 000 доволни приятели, които са също и наши клиенти. Това е резултат от нашето приятелско отношение към вас и ангажимента ни да предоставяме най-качествената услуга за интернет и телевизия в северозападна България.

Едно от нашите големи конкурентни предимства е, че винаги се отнасяме с голямо внимание, уважение и професионализъм към нашите клиенти. В NetSurf вярваме, че клиентът е винаги на първо място и затова се стремим да създаваме приятелска връзка с всеки един от тях. С нас няма да се чувствате като просто потребител, а като важна част от нашата общност.

Най-големият ни коз е, че предлагаме най-качествената услуга за интернет и телевизия в районите, в които сме се установили. В NetSurf се стремим да доставяме само най-високото качество на връзката и услугите си. Интернетът, който предлагаме, е надежден и бърз, а телевизионното излъчване е с високо качество на сигнала и разнообразие от канали. Нашата мрежа е надеждна и обхваща голяма част от региона, за да осигурим непрекъснато свързване и отлично изживяване на нашите потребители.

Финал

За нас сте повече от клиенти, вие сте част от нашето семейство, и затова се стремим да ви предложим най-доброто, което можем, точно като за наши хора. Основната ни цел е да създадем истинска връзка с вас и да ви предложим повече от просто едно обикновено изживяване с телевизия и интернет. 

Знаем, колко е важно да се грижим за хората, които избират да бъдат част от нашата общност. И като приятел на приятел ви предлагаме неща, които ви дават повече от просто основните услуги. Когато ви е нужно и няма ток, предоставяме ви специален “Тип Ток” – така ще можете да продължите да се забавлявате и да бъдете информирани дори при спиране на електрозахранването. Също така, ви предоставяме екстендър, който ще гарантира, че навсякъде във вашия дом ще имате отлична връзка. Ако понякога изпуснете нещо в програмата, не се тревожете – имате 5-дневна възможност да го прегледате отново. И разбира се, нашата видеотека е пълна с невероятни филми и сериали, които можете да гледате по всяко време. Ние се грижим за вас като за свое собствено семейство и ви предоставяме не само услуги, но и приятелство и подкрепа. 

А сега и най-вълнуващата част. Докато стриймвате у дома, може да се наслаждавате колкото искате на услуги, които не само ви забавляват и информират, но и ви предлагат допълнителна мотивация чрез възможността да спечелите награди и да се включите в нашите промоционални кампании и томболи. Така че, защо да се ограничавате само до зрител или потребител на интернет, когато можете да бъдете част от нашите вълнуващи промоции и да грабнете подаръците, които сме ви подготвили?