5-те филма от нашият ТВ Архив, които задължително да гледаш

В днешни дни, когато телевизионните програми все по-рядко отговарят на нашите желания за забавление, стрийминг услугите набират все по-голяма популярност. Но въпреки големия избор, лутането сред безброй платформи и сайтове в търсене на нещо за гледане, е твърде отегчително. И всъщност, не е нужно. Aurora ТВ архив (Aurora видеотека) на NetSurf може да се похвали с богат каталог от филми и сериали напълно безплатно към абонаментните планове, с включена телевизия, и може да бъде добро решение за всички, които желаят да си наслаждават на любимите си програми от всяко място и по всяко време.

Видеотеката в Aurora – твоето домашно кино

Представете си следното: Гледате някой увлекателен филм от видеотеката на Aurorа, хапвате пуканки, а любимите хора са около вас и заедно се наслаждавате на времето, прекарано пред екрана. Пълна идилия. Ето, поради тази причина, удоволствието, което ви доставяме, ни мотивира да продължаваме с нашата мисия. Във видеотеката може да откриете най-новите хитове, класически филми и много други заглавия, които да гледате в уюта на вашия дом.

Отличителното на Aurora е богатата колекция от филми и сериали от различни жанрове. Със своята лесна за използване и интуитивна платформа, видеотеката е перфектното място за зрителите, които търсят разнообразие, качество и удобство. Така че, ако сте фен на домашното кино, това е идеалното място за вас, където можете да откриете вечни класики, като някои заглавия, които ще срещнете в статията.

Нека не губим повече време, а направо да преминем към забавната част, която е именно нашите „Топ 5“ предложения от видеотеката, които сме подбрали за вас.

„Трезорът“

Влизаме ударно с първото предложение от видеотеката, което е не какво да е, а именно „Трезорът“. Когато инженерът на име Том научава за мистериозен, непробиваем сейф, притежание на Испанската банка, той се присъединява към екип от майстори крадци, които планират да откраднат легендарното изгубено съкровище, заключено вътре, докато цялата страна е разсеяна от финала на Световната купа по футбол в Испания. 

Те ще разполагат само със 105 минути, за да го направят, докато служителите на банката са разсеяни и гледат финалния мач на първенството, игран от националния отбор на Испания и излъчван на огромен екран, по стечение на обстоятелствата, разположен точно пред сградата на банката.

Дали Том и неговият екип ще успеят да разбият сейфа?  Ще ви оставим сами да откриете отговорът на този въпрос, който се крие в нашата видеотека на един клик разстояние.

“Аз преди теб”

Любов. Нежност. Или още казано “Aз преди теб”. В нашата класация сме подбрали нещо и за нежния пол. Романтична драма от 2016 година, базирана на бестселъра на Жоу Джоу Мойес, ни потапя в живота на Лу, която търси работа, след като загубва предишната си. Тя намира такава като помощница за богатия и парализиран Уил Трейнър. След като Лу се опитва да промени мнението му за живота, те се влюбват един в друг.

Филмът е известен с прекрасната си игра на актьорите Емилия Кларк и Сам Клафлин. “Аз преди теб” е идеален за вечер пред телевизора с любимия човек или с приятели. Ако сте пропуснали да гледате прожекцията по кината, може да го намерите във видеотека и да се насладите на прекрасната история за любовта и приятелството между Лу и Уил.

„Бързи и яростни 8“

Видеотеката крие за всеки по нещо, включително и за любителите на адреналина. Добре познатият на всички филм “Бързи и яростни 8” е една от най-добрите части на култовата поредица. В него групата от известни герои от серията, водени от Доминик Торето (изигран от Вин Дизел), се сблъсква с най-опасния противник досега – Кайлър Шоу (изигран от Чарлиз Терон). Шоу убеждава Доминик да се обърне срещу своите приятели и да се присъедини към нейната отбора.

Филмът, открил място във видеотеката, е изпълнен с впечатляващи каскади, бойни изкуства и уникални автомобили, които ще задоволят вкуса на всеки любител на екшън киното. Прожекцията е един от най-успешните от поредицата и е задължителна гледка за всички фенове на жанра.  

 „Титаник“

Една видеотека няма как да бъде завършена, без култовия филм “Титаник”. И въпреки че едва ли има човек, който да не го е гледал поне веднъж, все още остава един от предпочитаните и пленяващи сърцата на зрителите истории.

Романтичната драма от 1997 година, разказва за любовната история между бедния художник Джак и богатата наследница Роуз, която се заражда на борда на “Титаник”, най-големият плаващ кораб в света. За жалост, лайнерът потъва след удар с айсберг през 1912 година.

Филмът е един от най-успешните в историята на киното и спечели 11 награди “Оскар”, включително за най-добър режисьор. Той може да бъде намерен в нашата видеотека, където имате възможност да се насладите не само на него, но и на останалите класически филми, за да изживеете емоции и да погледнете в миналото.

“Форест Гъмп“

Последен, но не на последно място, е любимият на поколения “Форест Гъмп”. Още един емблематичен филм, който може да бъде намерен в нашата видеотека.

“Форест Гъмп” е американски филм от 1994 г., режисиран от Робърт Земекис и с участието на Том Ханкс в главната роля. Сюжетът е базиран на едноименния роман от 1986 г. на Уинстън Грум и проследява живота на главния герой през различни периоди от историята на САЩ.

Филмовото произведение, намерило място в нашата видеотека, носител на много награди, включително на 6 награди “Оскар“, ни показва, че доброто винаги намира начин да се прояви в света, който понякога е толкова неприветлив и несправедлив.

“Форест Гъмп” е филм, който може да се гледа отново и отново, и все още да ви кара да се усмихвате и да плачете в същото време. Неговите безценни цитати като “Животът е като кутия с шоколад” са станали култови, а самият Форест е станал един от най-обичаните герои в историята на киното.

За финал

В класацията успяхме да включим пет отлични филма от различни жанрове, които се отличават с интересни и забавни сюжети, добри актьорски изпълнения и красива кинематография. Във видеотеката на Aurora те чакат още.

Бихме искали да прибавим към нашия списък още много заглавия, които заслужават да бъдат гледани, но няма смисъл да губим излишно време, което можем да прекараме в гледане на хубав филм от колекцията на видеотеката. Грабвай пуканките и се наслаждавай на останалите мигове със семейството пред любимия на всички малък екран.